Erkekler, Canım cok yandı ne yazabilirim?

Gizli Üye
O kadar kırıldım ki size anlatamam ayrıldığım adam instgramdan yazdı bana eski hattım onun üzerineydi faturayı sordu yatıramadm dedim hm anladm dedi sonra konusuruz herseyi bir noktaya koyarız dedi cinsellğe vurdu baş başa kalrz falan bende önce konuşup anlaşalm dedim wpten yazsna dedi yazdm yeni numaramı verdim ordan knstk ara dedi aramadım ara diyene kadar arar insan dedim aradı knstk hal hatır sordk özledm dedi sennle öpüşmeyi dedi sen cevap vermesem dedim snra tekrar sordu bende sen sevdgn için mi özledin dedim sevdgm için özledm dedi bende snra özledm dedim tekrar aynı konusmyı yapınca buluşup anlasnca snra konuşrz dedim bunları o israrla knstu dedim bu yaptn dogru degil bana sen tanımyormsn beni dedi tanym sonra knsrz o zaman arama yazma dedi dedm tm böyle böyle kapattık beni engelledi wpten snrs instgramdan bana bunu nasl yaparsn dedim daha yazma etme nokta barsmak yok ben baskalaryla knsym sende baskasnı bul aklnda barsmsyı unut dedi önceki konusmaları da her iki yerden silmiş. Son kez yazmak istiyorum canm cok yandı ne yazablrm ki
Erkekler, Canım cok yandı ne yazabilirim?
6 Cevap