O kadar kırıldım ki size anlatamam ayrıldığım adam instgramdan yazdı bana eski hattım onun üzerineydi faturayı sordu yatıramadm dedim hm anladm dedi sonra konusuruz herseyi bir noktaya koyarız dedi cinsellğe vurdu baş başa kalrz falan bende önce konuşup anlaşalm dedim wpten yazsna dedi yazdm yeni numaramı verdim ordan knstk ara dedi aramadım ara diyene kadar arar insan dedim aradı knstk hal hatır sordk özledm dedi sennle öpüşmeyi dedi sen cevap vermesem dedim snra tekrar sordu bende sen sevdgn için mi özledin dedim sevdgm için özledm dedi bende snra özledm dedim tekrar aynı konusmyı yapınca buluşup anlasnca snra konuşrz dedim bunları o israrla knstu dedim bu yaptn dogru degil bana sen tanımyormsn beni dedi tanym sonra knsrz o zaman arama yazma dedi dedm tm böyle böyle kapattık beni engelledi wpten snrs instgramdan bana bunu nasl yaparsn dedim daha yazma etme nokta barsmak yok ben baskalaryla knsym sende baskasnı bul aklnda barsmsyı unut dedi önceki konusmaları da her iki yerden silmiş. Son kez yazmak istiyorum canm cok yandı ne yazablrm ki
Erkekler, Canım cok yandı ne yazabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstediğini alamayınca tabi ki kaçacak ne bekliyorsunuz siz bu işten anlamıyorum ki sevgililik cinsellik yaşamak için gizlenmiş bir araçtır evliliğe vurulmuş bir prangadır İnsanlar evlenmekten daha kolay olduğu için cinsellik için sevgili oluyor yoksa herkes sevdiği için olmuyor yani
Anladım keşke böyle olmasaydı
İyi ki de olmuş demen lazımdı hayatını karartsaydı daha mı iyi olurdu sence?
Ama ben bir hata yapmış olmadım mı 2 kez bu beni kötü insam yapmaz mı
Hayır kadınlar duygusaldır ilgi görmek isterler ilgi görenlere koşarlar bu yüzden canınızın yanması normal unutup gidin iyi ki yaşamamışsınız sizi kullanıp atabilirdi en azından kullanmamış ayrılmanız daha iyiydi öyle tiplerden uzak durun evlenmeyeceğiniz kişilerle sevgili olmayın.
Zaten daha Önce birlikte olduk ondan istiyor bende reddettm kendime bundan kzyorm hata ettm desem ne fayda yaptm pişman değilim dedim kendi kendime ama ilk defa bana bunu yaptı
Boş ver seni tekrar kullanıp yine ayrılacaktı zaten iyi ki ayrılmış. Kimse kusursuz değil bu da sana ders olsun bir daha böyle işlere kalkışma evlenmeden elini bile tutma kimsenin bir de tövbe et Allah bağışlar seni
Öyle yapacam bence de kendi aptallığım artık önüme bakacam bir süre kmseyi sokmam hayatma
Öyle yap tövbe et günahından evleneceğin kişiyle bile el ele tutuşma yüz verirsen astarını daha fazlasını isteyecekler bu hep böyle olur çizgini sakın bozma.
Kim evlenecek ben bunu o insana nasıl yaparım bunu nasıl anlatır konusurum ne malum aynısı basıma gelmeyeceği bidaha bak geldi demedim gerçi kaybetme korkusuyla ama bak olan yine bana oldu kalbi yok bu ramazan ayında kalbimi kırdı ben ona günah yazılmasın diye ayrıldıgmda bir iki kere ağladım tuttum kendimi karşılığı buymuş kalbi yokmuş
Söylemeyeceksin kardeşim doğru İnsanı bulacaksın doğru İnsan da temiz Ahlaklı dinine bağlı işinde gücünde İnsanlardır. Sen de Onları bulmalısın yanlış İnsanlarla vaktini harcamamalısın.
Teşekkür ederim size
Hala son kez yazmak istiyorum diyor, sonra da bu yapılan muameleyi hak etmiş oluyorsun işte. Yazma kızım s. et.
Haklsnz ben üzüntüden öyle dedim cok seviyorm ama bunu haketmedim ben dogru olanı yaptm ama o bana bunu
Hayatım boyunca okuduğum en uzun yazıydı kendime geldiğimde yardımcı olmaya çalışacağım 😀
Ben Şu an gercktn cok üzgünüm o kadar yazmak istemezdim bugün basıma gelen beni cok üzdü
Ya hayatta insanın başına herşey gelebilir malum hemcinslerim biraz takıntılı kadınlar okadar değil diye biliyorum yaşanmışlıklarımı katarak hani yani demem şu ki o insan isteklendiği için yazmış sana özlediği sen değilsin yani başka birşey yani bir insan kadınını herşeyiyle sevip herşeyiyle özlemeli diye düşünüyorum cinsel bir obje gibi değilde kalpten gelen olmalı... dediğim gibi uzun uzun yazmayı beceremem burda imkansız yani..
Bence onu her yerden engelle sen bir kadınsın kimsenin cinsel objesi değilsin senin de bir kalbin bir gururun var oda onun şerefsizliği olsun bir gün oda senin yaşadıklarını yaşar umarım
Sana yaşattıklarını yaşar umarım *
Görüşün için teşekkür ederim borcum var inşallah o yaptırmadan ben yatırım da ona yazmak zorunda kalmam o kadar inandım ki ona hala seviyorm dye kendime kzyorm nasl bu kadar aptal olup inanablyorm insanlara ben ne yaptm kendime dye kzyorm
Sen kendine kızma kadınlar bu tür olaylara daha duygusal yaklaşırlar iki güzel söze anında inanırlar saf lar yani çoğu ilgiye hasret kanmamaları zor olmuyor ama diğer taraf için kullanma duygusu ağır basıyor bu kötü birşey işte sevdiğine inandırıp başka muhabbetlere çekiyorlar bu yanlış birşey ama herzaman şunu derim öteki dünyayı düşünen yok herkes bu dünyada ne yaşarsam yaşayım yanıma kar kalır düşüncesindeler ama hiçte öyle değil allah yardımcın olsun elimden başka birşey gelmez dm den yazmak istersen de yazabilirsin her türlü yardımcı olurum iyi bir dinleyeci iyi bir konuşmacıyımdır. Saygılar hanfendi
Zaten pandemi dönemi zor geçiniyorx kardeşim corona ben rahatszm bide bu geldi üstüne o kadar psikolojim bozuldu ki snava hazırlancm ben bunları hak edecek ne yaptım dyorm bazen ama kmseye kötülük etmedim hayatm boyunca
Anladım hala duygusal yaklaşıyorsun olaylara ama hata yapıyorsun sana değer veremeyen kadınlık gururunu çiğneyen bir adama hala duygusal yaklaşman bayağı saçma hayatına bak hayatını istediğin gibi şekillendir kimsenin hayatını şekillendirmesine de izin verme hayat senin hayatın yaşamaya bak yaşatmaya değil saygılar.
Şu an üzgün olduğum için öyle yazdım bu da geçer insallah yaşattığını yaşar
Umarım yaşar.. Yazmak istersen özelim açık :)
Teşekkür ediyorum size de ben biraz uyusam güzel olacak
Peki uyu bakalım yazmak istersen özelim açık görüşürüz daha sonra ;)
Tatlı uykular
Engelledigine göre ya adam evli çakallik peşinde Allah bin belanı versin bi razan ayında de
Evli değil sevgilimdi bana ilk defa böyle yaptı ilkten istemem normal sonucta barısmadk snra ne knsacazsak knsrz dedim
Dök içini
Keşke öyle gecse insan düşmanına yapmaz bunu benm onu sevdgmi bile bile canımı yaktı gelip yazmasa bu kadar üzülmem yaa
Bana yaz aşkitom
Burdan yardımcı olur musunuz
İlişkini hemen kes onun amacı senden faydalanmak
2 senelik sevgilim evlenecm diyen insan vs bu benm 2 inci hatam ben cok aptalım herkese inan malın biriyim
Öyle deme ne olur karşına ne fırsatlar çıkacak güzelim benim
İnsanlara olan güvenimi kaybettim zor olacak
Teşekkür ederim ama istemiyorum
Tm