Genel olarak kötüyüm. Özellikle sizin yazmanızı istedim çünkü size soracağım bir durum var. Sizce bir erkek neden numara siler?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sileni sen temelli sil boş ver kızım hepsini basarak unut 💪🏻
Genel olarak iyi değilim konu buda degil aslında tek içimi döktüğüm konustugum yer burası
Birsey yok gibi davraniyorum ama aileme karsi asiri ofkeliyim. Mutlu degilim. 3 sene emek verdiğim iş yerimden kazık yedim. Ailem ile iyi değilim, arkadaşım yok. 3 aydır iş arıyorum, sesim kısık diye almıyorlar. Çekingenim. 30-35 tane görüşmeye gitmişimdir, olmadı. Olanlar da sapıtı. Görüşmeye gittiğim bir yerde bir kişiden ilk görüşte etkilendim. Yarın açıldım, kız arkadaşım var dedi. Sonrasında numaramı silmeyince ve hikayelerime bakınca, acaba bana inanmadı bu yüzden öyle yalan mı söyledi diye düşündüm. Sonra bakmamaya başladı. Şimdi de acaba numaramı sildi, neden sildi diye düşünüyorum. Halbuki adamı 20 dakika gördüm. Bana karşı kibar davranışlarından, efendi oluşundan çok etkilenmiştim. Sabah evden çıkıyorum, akşama kadar eve gitmemek için oyalanıyorum. Böyle iğrenç geçiyor.
Spor sporda basmak denedin mi hiç istersen özel gel konuşalım ben yeni evlenicem canım ve kimseyle olmadım daha önce doğru kişiyi yeni buldun inan bana beklemek daha iyi oluyor profilde ki yaş doğru 🙂 spor yapmayı dene istersen bir süre kafanı toparlar ve belirli öğünler de belirli miktar protein tüketimi önce içini sporla dök bence
Hayatından çıkarmıştır seni net önüne bakmalısın maalesef
Zaten hayatimda da değildi asıl kötü olduğum konu o değil aslında
Nedir ozaman
3 sene emek verdiğim iş yerimden kazık yedim. Ailem ile iyi değilim, arkadaşım yok. 3 aydır iş arıyorum, sesim kısık diye almıyorlar. Çekingenim. 30-35 tane görüşmeye gitmişimdir, olmadı. Olanlar da sapıtı. Görüşmeye gittiğim bir yerde bir kişiden ilk görüşte etkilendim. Yarın açıldım, kız arkadaşım var dedi. Sonrasında numaramı silmeyince ve hikayelerime bakınca, acaba bana inanmadı bu yüzden öyle yalan mı söyledi diye düşündüm. Sonra bakmamaya başladı. Şimdi de acaba numaramı sildi, neden sildi diye düşünüyorum. Halbuki adamı 20 dakika gördüm. Bana karşı kibar davranışlarından, efendi oluşundan çok etkilenmiştim. Sabah evden çıkıyorum, akşama kadar eve gitmemek için oyalanıyorum. Böyle iğrenç geçiyor.
Önce onu bir kenara bırakıp kendi hayatına odaklanmalisin hayatini düzene sokmalisin düzgün bir iş bulmalısın cekingenim dediğine göre biraz kendini açmalısın arkadaş çevresi edinmelisin yavaş yavaş olacak bunlar ama tek çare bu
İnsanları çok sevmiyorum yani seviyorum ama kalabalık ve boş insan sevmiyorum. Az öz olsun yeter diye düşünüyorum. Onun dışında her zaman kendimle vakit geçiririm, tek başıma sinemaya giderim, tek gezerim, her şeyi tek yaparım, yalnız takılırım, severim de. Bazen içime çok şey attığım zaman bu platformu kullanırım, rahatlatır. İş konusunda da illa içime sinmesi lazım, güvenilir yer mi onu analiz etmeye çalışırım. İçime sinen yerlerde zaten aramıyorum.
Aramıyor
Mesleğin ne ne gibi iş arıyorsun
Lise mezunuyum daha önce danışmanlık asistanlık ve bakıcılık yapmistim
Bir erkek kız arkadaşım var dediyse ya gerçekten vardır ve çok seviyordur ya da seni begenmemistir o kişiden bir an önce umudunu kesmen senin için daha iyi olacaktır
Kız arkadaşım var dedi evet ama 2 hafta heo hikayelerimj takip etti. Birde 20 dakika gördüm onu samimi bulmadı belkide
Bakabilir normal yani bundan birsey beklememek lazım
Ya aslında ben hem ailemden hem eski iş yerimin bende oluşturduğu kötü hislerden kurtulmak istedim belkide
Hayatimda ki odak noktami degistirirsem unuturum diye
Ya aslında olay kendimizde bitiyor benim yaşadığım şeyleri detaylı anlatabilseydim sana inanmazdin eminim
Herkesin derdi var belki bendeki derdi nimetten sayanlarda vardir. Sadece işte kimine ağır geliyor kimine hafif. Dua ediyorum bol bol o kadar beklentim bitti
Herkesin derdi kendine büyüktür tabi ama hayatın bize neler getirebilecegini bilmiyoruz iyi veya kötü
Gunaydın silmemis numaramı o kişi
Merhabalar
Ne oldu
Merhaba
3 sene emek verdiğim iş yerimden kazık yedim. Ailem ile iyi değilim, arkadaşım yok. 3 aydır iş arıyorum, sesim kısık diye almıyorlar. Çekingenim. 30-35 tane görüşmeye gitmişimdir, olmadı. Olanlar da sapıtı. Görüşmeye gittiğim bir yerde bir kişiden ilk görüşte etkilendim. Yarın açıldım, kız arkadaşım var dedi. Sonrasında numaramı silmeyince ve hikayelerime bakınca, acaba bana inanmadı bu yüzden öyle yalan mı söyledi diye düşündüm. Sonra bakmamaya başladı. Şimdi de acaba numaramı sildi, neden sildi diye düşünüyorum. Halbuki adamı 20 dakika gördüm. Bana karşı kibar davranışlarından, efendi oluşundan çok etkilenmiştim. Sabah evden çıkıyorum, akşama kadar eve gitmemek için oyalanıyorum. Böyle iğrenç geçiyor.
Takma kafana bende kötüyüm bu aralar
Duzelmezmi hiçbir sey
Neden kötüsün
Şimdi şöyle sen öncelikle kendine güvenini ve özsaygını geri kazanmalısın bir kağıt al ve olumlu özelliklerini yaz kamerayı aç kendi kendine konuş ses tonunu kontrol etmeye çalış her ilgili, kibar davranan kişiden etkilenme
Etkileniyordum mutlu oluyordum ama bu kişiden asiri bir etkilenme oldu. Evde durmuyorum disardada oyle bir durumum yok evde dursamda yapamam
Uzun süre sevgilin olmadıysa özgüveninde düşükse etkilenirsin hemen normal bana da oluyordu bu durum çok eskiden dediklerimi boş vakitlerinde yaparsan faydalı olur birde kendine sınırlar çiz sevmediğin şeyleri yapan insanları sert uyar
Uyarıp boyumun olcunu aliyordum. En son çalıştığım yerde patronumun kaba davranışlarını uyarıyordum kafada kuran kız muamelesi yapiyorlardi. 27 yasindayim hiç olmadı kimse hayatimda.
Seni zayıf gördükleri için öyle davranıyorlar özgüvenini arttırman ve kendine olan saygını arttırman gerekiyor bunları yapmak için kendi olumlu özelliklerini düşün kamera karşısında video çek konuş hatta sosyal medyaya at bu videoları sosyalleşebileceğin bir iş ara
Hepten umudumu kestim herseyden buraya sadece icimi dökmek için yaziyorum
Üzülme benimle arkadaş olabilirsin dertlerini dinlerim 👍
Tesekkur ederim. Çok içime atıyorum ve burası benim en önemli sevdiğim alan. Biraz olsun rahatlıyorum
Beni takip et normal arkadaş olabiliriz arkadaşın yokmuş yardımcı olurum sana dostum 👍
Yazdim
Hayatından çıkarmıştır seni
Hayatimda zaten degildi konu o değil aslinda
Her anlamda asiri yalnizim ve dışarı mutlu gibi yapıyorum ama 6 ay sürünüyorum onceleride içim içimi yiyiyordu şimdi hepten tuzu biber oldu hersey
Ne o zaman
Depresyon yaşıyorsun o zaman. Yalnız kalma canın istemese de dışarı çık arkadaşlarınla takıl. Bişey yap ama yalnız kalma. Seni anlıyorum zor ama yapman lazım konfor alanından çıkman lazım
Genel olarak 3 sene emek verdiğim iş yerimden kazık yedim. Ailem ile iyi değilim, arkadaşım yok. 3 aydır iş arıyorum, sesim kısık diye almıyorlar. Çekingenim. 30-35 tane görüşmeye gitmişimdir, olmadı. Olanlar da sapıtı. Görüşmeye gittiğim bir yerde bir kişiden ilk görüşte etkilendim. Yarın açıldım, kız arkadaşım var dedi. Sonrasında numaramı silmeyince ve hikayelerime bakınca, acaba bana inanmadı bu yüzden öyle yalan mı söyledi diye düşündüm. Sonra bakmamaya başladı. Şimdi de acaba numaramı sildi, neden sildi diye düşünüyorum. Halbuki adamı 20 dakika gördüm. Bana karşı kibar davranışlarından, efendi oluşundan çok etkilenmiştim. Sabah evden çıkıyorum, akşama kadar eve gitmemek için oyalanıyorum. Böyle iğrenç geçiyor.
Dışarı hergun çıkıyorum ama yalnizim tabi kimse yok
Valla aynı ben. 3 yıllık iş yerinden ayrıldım tazminatı falan yaktım çok kötü hissettim kendimi ve depresyon sosyal fobi vs falan. Artık işe giremiyorum sen en azından başvuru yapıyorsun bende o cesaret yok.
Neden olmasın ki dene bence insanlar insanlardan cekinilecek kadar üstün değillermiş onu anladım
Bnce psikoterapi almalısın kesinlikle
Bnde depresyon ve panik atak var yapamıyorum
Bende de var ama kendine inan güven yaparsın bence
Ümidim hiç kalmadı ya devlet işi olmazsa özele giremem zor
Kursa felan katil diksiyon kursuna ya da ozguven yükseltecek kurslara
Terapiye ihtiyacım var benim . Ama çalışamıyorum diye para yok ücretli oluyor maalesef
Devlet hastaneleri var
Onlara pek güvenmiyorum bir de ayda bir terapi oluyor yoğunluktan. Çok uzun aralığı
Güzin abla değiliz nerden bilelim
Yazma o zaman
Sorma o zaman git ona sor
Geçmiş olsun sakşn ol bi
Tesekkur ederim. Sakinim aslında hiç bu kadar sakin olmamıştım.
Ne ğğzel şimdi bize kahve yapta içip sohbet edelim kız 🥰
yazariz
Bir erkek neden numara siler
baskasi vardir
Silemediği zamanda baskasi varken o zaman neden silmeyip sonrasında siler
baski gormustur
iş görüşmesinde gördüm. İlk görüşte etkilendim. Bir gün sonrasında açılmak zorunda kaldım. O da kız arkadaşı olduğunu söyledi. Sonra numaramı silmeyip koyduğum her hikayeye bakması garip geldi. İlk bakan o oluyordu. Bende acaba bana inanmadığı için mi kız arkadaşım var dedi diye düşündüm.
sildigini nereden anladin
Hikayelerime bakmadı hic
Sildiğini düşündüm
fisrat llmamistir
insanlar boyledir
Efendi birisiydi eğer gerçekten varsa sevgilisi belki sildi ihanet gibi düşünüp
Aslında sogumustum sevdiğim kişilerden ihanet görünce herkesten sogumsutum ama bu kişiye asla yapmayı dahi aklımın ucundan gecirmiyecegim şey yaptım
yslnizsin cunku sevilmek sevmek istiyorsun
Evet ve o kişi cok kibardi efendi bana göre biriydi
nasip
😏
nediyim belki olmamasi hayirli
keske mutlu olsaydin uzuldum adina
Tesekkur ederim iyi dileginiz icin. Büyük beklentilerim yoktu hayattan sürekli herseye gülen biriydim zaten hatta üzgünken bile ama son aylarda hersey üst üstte geldi Allahin yardım etmesini bekliyorum gülmeyi unuttun artik. Allah büyük dert vermesin bunada şükür ama istw beni derinden üzen şeyler oldu.
nedir onlsr psylasayim yukunu
3 sene değer verdiğim aile olarak gördüğüm emek verdiğim kisilerin aslında iyi kişiler olmadıkları ile yuzlestim çalıştığım yer ve kisiler zaten bu benim kırılma noktan oldu çünkü onlar hayatımın merkezindeydiler. Kendime gelemedim bir türlü sonra ailem
eee ailen
İyi degilim
Birlikte yaşıyoruz ama sabah kimseyi gormemek için sabah çıkıp akşam 8 de geliyorum eve
neden boyle
sorun mu var
Var evet 3 sene çalıştığım yerden ayrılmadan önce iyi değildim ruhende ne iş yerinde ne geldiğimde evde çünkü iki yerdede arkamdan konuşuluyordu denk geliyordum. Nefret ettim her iki taraftanda
Gunaydin silmemiş numarami o kişi
nereden anladin
ama sevgilisi yok mu yine yar olmaz
Paylaşımlarına bakmış hepsine
Belki bana inanmadı o yuzden sevgilim var dedi diye umut ediyorum işte
varsa da aklini celihorsun ama
sevgilin senleyken baskasiyla gorusse ne hissedersin
Görüşmüyorki oda benim aklımı karıştırıyor ben inanmadım olduğuna belki beni kırmamak için ya da inanmadığı için oyle söyledi
iyi ve temiz bi kizsin
Tesekkur ederim
seni uzerler benden demesi
kwndine odaklan elin uzmesine izin verme
İşim olsa işime odaklanicam boş olunca herseyi düşünüyorum maalesef
anliyorum seni kalbin cok guzel
bu yuzden yorulacaksin hayatta
Yorgunum zaten acikcası :/
seninle sohbet guzel hep anlat hep dinlerim
iste bu yuzden
Neden beni tanımadan bu kadar iyi yorumladin
Teşekkür ederim
ben tesskkur ederim
sen hep anlat hic susma olur mu
Canım sıkılıyor
Keyfim yok
anlatvsohbet edelim
Sence bir erkek beğenmediği ama kendisine ilgisi olan kızın numarasini tutar ve o kişiyi takip eder mi
yedekleyebilirde
Begenmese bilemi güzel bulamadığı kişiyi neden yedek tutsun
erkekler boyledir cogu
iyi olanlar pisiriktir
Güzel bulup hayatında biri olduğu için silmiyorsa
nasisin napiyorsun
Buruk
Evdeyim
neden buruk
Canım sıkkın genel olarak tek bir sebep değil
konusmak ister misin
her hangi bi konuda
havadan sudan
Kızmıştır sana.
Neden kızsın ki
Genel olarak 3 sene emek verdiğim iş yerimden kazık yedim. Ailem ile iyi değilim, arkadaşım yok. 3 aydır iş arıyorum, sesim kısık diye almıyorlar. Çekingenim. 30-35 tane görüşmeye gitmişimdir, olmadı. Olanlar da sapıtı. Görüşmeye gittiğim bir yerde bir kişiden ilk görüşte etkilendim. Yarın açıldım, kız arkadaşım var dedi. Sonrasında numaramı silmeyince ve hikayelerime bakınca, acaba bana inanmadı bu yüzden öyle yalan mı söyledi diye düşündüm. Sonra bakmamaya başladı. Şimdi de acaba numaramı sildi, neden sildi diye düşünüyorum. Halbuki adamı 20 dakika gördüm. Bana karşı kibar davranışlarından, efendi oluşundan çok etkilenmiştim. Sabah evden çıkıyorum, akşama kadar eve gitmemek için oyalanıyorum. Böyle iğrenç geçiyor.
Arkadaşı varsa ondan kabul etmemiştir...
Olduğunu söyledi ama 2 hafta bakiyordu her paylaştığıma
Demek ki sevgilisini seviyor ona ihanet etmek istememiştir.
Peki silmediyse bilerek bakmıyorsa
Yine böyle bakmayıp sonrasında bakıyordu ordan silmediginj anliyordum
Belkide bana inanmadı sırf işe alsın diye yaptığımı düşündü
kimi insanlar iş ilanı verip günü birlik arkadaşlık yapıp bir kenara atıyorlar. bu da öyle biri de ola bilir
Yok asla hiç öyle gelmedi analizim çok iyidir efendi düzgün birisiydi
yorum yok o zaman, sen bilirsin öyle diyorsan...
Arkadaşım yoktur, kimseyle de çok muhatap olmam ama insan analizinde iyiyimdir. Kimden kötü enerji alıyorsam net bir şey çıkar. Birini sevdiğim zaman yanıldığım oluyor tabi ama genelde iyi olurlar. Bu kişiden cok guzel enerji almıştım.
Kısmet değilmiş o zaman...
Evet
Gunaydin silmemis numaramı o kişi
Günaydın, silmemiş se bekleyin biraz belki arar sizi.
Neden arasin ki hayatında biri varsa
iş için araya bilir belki...
Yerime başka birini aldılar
Açılmadan önce almışlardı bende o cesaretle açıldım zaten yoksa acilmazdim
Hangi şehirdesin?
İstanbul
Çok uzaklardasın...
Kime
Adanaya:)
Evet.
Keşke yakın olsaydın...
80
Tamam
kilon mu?
Hayir
Sence bir erkek beğenmediği ama kendisine ilgisi olan kızın numarasini tutar ve o kişiyi takip eder mi
ola bilir yedekte kalsın diye...
şimdi popon kaldirirlar
Geçmiş olsun
Hayatimda değildi zaten
Kac yasindasin
27
Mutlu gibi yapıyorum ama içim içimi yiyiyor. 3 sene emek verdiğim iş yerimden kazık yedim. Ailem ile iyi değilim, arkadaşım yok. 3 aydır iş arıyorum, sesim kısık diye almıyorlar. Çekingenim. 30-35 tane görüşmeye gitmişimdir, olmadı. Olanlar da sapıtı. Görüşmeye gittiğim bir yerde bir kişiden ilk görüşte etkilendim. Yarın açıldım, kız arkadaşım var dedi. Sonrasında numaramı silmeyince ve hikayelerime bakınca, acaba bana inanmadı bu yüzden öyle yalan mı söyledi diye düşündüm. Sonra bakmamaya başladı. Şimdi de acaba numaramı sildi, neden sildi diye düşünüyorum. Halbuki adamı 20 dakika gördüm. Bana karşı kibar davranışlarından, efendi oluşundan çok etkilenmiştim. Sabah evden çıkıyorum, akşama kadar eve gitmemek için oyalanıyorum. Böyle iğrenç geçiyor.
Ailenle aran iyi degilmi
Değil normal davranıyorum ama seslerini dahi duymaya tahammülüm yok
Hmmm nerden sin
Ne nerden
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Evdesin yani şimdi