Kesinlikle yaz konuşalım ypk özele vs bu tarz yorumları şikayet edeceğim. Aranmıyorum. Erkek gözüyle durumumu öğrenmek istiyorum. Sorunun amacı budur !!
4 yıldır evliyiz. Ben güzel bir kadın değilim. Düzelteceğim yer olsa da değiştiremeyeceğim bir ton kusurum var. Eşim beni sevdi zamanında evet ama şimdi sevdiğini sanmıyorum. Her neyse konuya geleyim.
Eşim Müstehcen Videolar izliyor. Bu defalarca kez oldu her seferinde ağladım zırladım kavga ettim evden gittim neler neler. Çünkü ben o kadınlarım tırnağı kadar bile güzel değilim. Onun o kadınları görmesi benim için bir cehennem. Beni öylesine yaralıyor öylesine eziyor ki bu durum. Aynalara bakıp " şu tipinle başka ne yapsın adam " diyorum. Kendime zarar veriyorum. Çok zoruma gidiyor. O kadınlarla kendimi kıyaslıyorum. Bin bir kusur içindeki bedenimden utanıyorum. Sonra artık eşimle olmaktan kaçıyorum. İstemiyorum. Onları beğenip benle yatmasını yediremiyorum. 1 ay önce boşanma aşamasından döndük. Özürler sözler ile annemin evinden aldı beni getirdi. Dün gece yine ben uyurken onu video izlerken yakaladım. Tam 40 dk aralıksız çeşit çeşit izledi. Kadınların çığlıklarını 40 dk kapı arkasından dinledim... artık boşamıyorum.
BİLİYORUM BENİ FAZLA EŞİMİ DOĞAL BULACAKSINIZ. AMA YETERSİZLİK VE ÇİRKİNLİK DUYGUSU BENİ ESİR ALDI.
NE OLUR AYNISINI SİZ EŞİNİZE YAPMAYIN...
Güncellemeler
+1 yıl
Artık boşanıyorum *** yazdım yanlış olmuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar