Aslında aynı senin şimdi yanlış anladigin gibi gelişti bütün olaylar, ve öylede devam etti. Gerçeği öğrenmek istemeyip başkalarının dediğine inandı. Görmek istediğini gördü ama bana bir şans vermedi.
Yok zorlanıyorum, kız yazdı bana, kız aradı beni. Ben bırakmıştım zaten, en azından hafiflemisti yüküm ama o tekrar yazdi bana, sonra 2 defa aradı ondan sonra dahada çok özledim onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sakinleşmesini beklerdim... Ama son ana gelindiyse her şey için teşekkür eder bol şans dilerdim. Küfür etmez kızmazdım.
Ben küfür etmedim, kızmadım kimseye
S. git diyen karşı mı?
S. git demedim. Tamam "ismi", git. Yazdım. Yanlış anlasilmasin
Özür dilerim kardeşim... Umarım düzelir aranız
Estafrullah gözüm, Walla olaylar çok karışık. Ben içinden cikamadigim için sizlere sordum
Aslında aynı senin şimdi yanlış anladigin gibi gelişti bütün olaylar, ve öylede devam etti. Gerçeği öğrenmek istemeyip başkalarının dediğine inandı. Görmek istediğini gördü ama bana bir şans vermedi.
Biraz sakinleşmesini sağla... Üstüne gitme daha... O geri dönünce alttan al ne derse...
Takma o seni kaybetti yaşadığını yaşamadan ölmez insan içini ferah tut
Yazışarak ayrılmak çok ilkel bir yöntem.
Ailesi bile bana mesaj üzeri bu iş olmaz diye mesaj yolladı, ya biriniz telefonlarıma çıkın dedim onuda yapmadılar.
Vermezdim sen yurt disinda misin
Bitmis artik
Naptin da kiza?
Ben kıza bir şey yapmadım, bizim hikayemiz çok uzun.
gurbetci kardesim yapcak bisey yok biraz zaman gectikden sonra belkit yazarsin sakinlesdikdrn sonra
Ya sen şu kürt olan degil misin? Senle daha önce ksde bi yorumda konusmusduk yanlis hatirlamiyorsam
arkadaşım siz niye böylesiniz hemen suçu erkekte arıyorsunuz ya kızlar melek erkekler şeytan a*k dimi
Bilmem, olabilir. Kürdüm evet
Ya genelde erkekler küfür adlatir ya ondan dedim naptin diye
Hatirliyorum seni kizin babasina adam degilsin felan demisdin heralde
anladım kardeşim
Doğru o benim
Ben orada ona küfür etmedim, orada kıza tamam "ismi". Git. Yazdım. Başka birsey demedim
Rica ederim kardesim @CarryTokatlayan
@soran sizin isiniz zor be
abi az gururun olsun sebebini söylemeden bitti artık yazan birine geri dönmeyi düşnüyorsan neyse sen bilirsin
Gözüm olaylar senin dusundugunden çok daha farkli.
işte hocam tam bilmediğim için bu şekil de düşüncem lakin biraz daha açarsan farklı tavsiyelerde bulunabilirm
@soran bence fazla zorlama hayirlisi bak surekli mutlu olamiyorsunuz surekli bi sorun probleme zamana birak herseyin hayirlisi zorlama bence
Belkit o kiz senin nasibinde yok
Evlendin diyelim o kizla mutlu olamicaksin belkit.. bilemeszin iste zorlamaya gelmez bu durumlar
Yok zorlanıyorum, kız yazdı bana, kız aradı beni. Ben bırakmıştım zaten, en azından hafiflemisti yüküm ama o tekrar yazdi bana, sonra 2 defa aradı ondan sonra dahada çok özledim onu
Verilmezzz
İsvec te misin?
Aynen
Gel alkole vuralım bugun be dostum. Sana kız mı yok?
Dostum bana kız çok, ona erkek çok. Ama iki gönül bir oldumu kim gelirse gelsin fark etmiyor ki gözüm
@soran vayy helal olsn güzel dedin
Hayır yok
Sence?