Ya şimdi herkesin kriterleri farklı ama şu bir gerçek ki bir kısım yakışıklı olmayan komik erkeğe arkadaştan ileri yaklaşmıyor. Bunu kimse inkar edemez ama zati erkekler de aynı durumda kriterlerimize göre güzel olmayan hiçbir kadına sırf güldürdü diye komik diye arkadaştan öte gözle bakmaz. Ama bazı erkek ve kadınlar vardır onlar da yakışıklı veya güzel olmayan karşı cinslerine komik oldukları ve kendilerini güldürebildikleri için hoşlanır ve sevgili olmak isterler. Her insan her insana göre değişir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYukarıda saydıklarım Belki ilk izlenim için çok önemli bir unsur olabilir hani ilk etkilenme için belki bir parça önemli Olabilir ama ben her zaman için şunu söylüyorum bu görüşlere katılıyorum bir insanın karakterli ve dik duruşlu olması bence çok önemlidir yani bence Yukarıdaki saatten hiçbir tanesi karakterli ve dik duruşu beni her zaman için etkiler ama kadınları bilemiyorum tabii şimdi nasıl erkeklerden hoşlanır o konuda çok fazla bir şey diyemem Çünkü özneldir kişiden kişiye göre değişir ama dediğim gibi yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hem komik hem de yakışıklıyım ama 100 adım gerideyim. Niye? Çünkü kısa boyluyum. 😊 Hanımefendiler benim esprime gülmeyip benle aynı espriyi yapan uzun boyluya gülüyorlar. 😊 Yani uzun boylu olmayınca otomatikman komik de olamıyorsun yakışıklı da... Hayat gerçekten çok ilginç. Ne diyeyim Allah herkese aradığını buldursun. Ben sadece adalet arıyorum. 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKomik zeki diyenler net tam zıttını seçiyor, yalan. Sorsak romantik, duygulu erkek ararsınız. Bu kadar arkadaşım şerefsiz erkeğin arkasından ağlayan kızlar ne o zaman 😂 yakışıklı erkek öndedir çünkü kızlar beğendiği hoşlandığı erkeği komik bulur, aksi durumda adam isterse cem yılmaz olsun yine komik bulmaz.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım yerine p*ç yazmıştım düzeltmiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ağzı laf yapan erkek öndedir😃
50 YorumlaSempatik erkek net 10000000000/0 öndedir.
Yakışıklı erkekler kasık olup ego basarlar.
Herşeye gülmezler ki biri demesin çok gülüyor diye.
Duygularını açık yaşamazlar.
Giyerler bir dar gömlek kumaş pant. Köşede kasık kasık otururlar.
Herşeye havadan bakarlar.
Insanlara iğrenir gibi bakarlar ohoo daha çok.34 Yorumla- +1 yıl
Sempatik demiyor arkadaşım, komik diyor. Her şakasına güldüğümüz insanlar sempatik mi?
- +1 yıl
Hahaha Ben görüş mü paylaşmışım? Senin cidden okuma ve anlama özürün var sanırım... kendince kelimelere anlam yükler ve kullanırsan ne istediğin anlaşılmaz eleştiriye yahut soruya maruz kalırsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek ölçüt bunlar degil ama yanında baska özelliklerde vardir 😂 yakışıklı olan çok dikkat çeker yalan değil sonucta ister istemez göz güzeli görür ve herkeste begenir ama komik insanda ortamda düşünceleriyle dikkat çeker eğer ki yakışıklı olanın tipinin iyi olması dışında onu çekici kılacak başka bir özelliği yoksa zamanla sıkıcı bir tip gibi görünür ama diğeri daha komiktir daha ağzı laf yapiyordur merak edersin daha çok tanımak istersin daha eğlenceli gözükür zaman geçirmek istersin yani.
30 Yorumla
+1 yılYorumlarda komik erkek fazla var 😅 fakat gerceklere bakacak olursak neredeyse hicbir kadın kilolu ama komik erkek almiyor hayatina ve kısa komik veya 2si bir arada kisa kilolu komik 😅 hadi ama kandirmayin kendinizi
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum öyle şakacı falan ciddi erkek başkadır o ne öyle kafası hep geyik yapmaya çalışan erkek öyle trend çıktı kızlar ben komik erkek seviyorum laflarına girdi
20 Yorumla
+1 yılTabiki komik erkek, güldürebilen erkeğin zekası mizah anlayışı vardır.
61 Yorumla- +1 yıl
Bi mimara da yakışan bu
Yakışıklı ama gülüp eğlenemediğim insanı napayım Allah aşkına tablo mu bu karşıma alıp izlicem? Tabiki komik erkek
50 YorumlaKızlar komik erkeklere güler, yakışıklı erkeklere aşık olurlar der giderim.. 👋👋
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuraya komik erkek yazanlar lütfen yazmasın. Yakışıklı olunca zaten her şakasına gülüyorsunuz. Bence yakışıklı olması, yanlış anlaşılmasın dış görünüş önem verdiğim şeylerin en başında felan gelmiyor fakat ne kadar komik olursa olsun çok çirkin ise olmaz yani. O yakışıklı dediğimiz çocuk komik olmamasıyla beraber bir de ciddiyse tadından yenmez.
11 Yorumla
+1 yıltüm kadınlar komik erkek istiyor tip ile alakası yok diyorlar fakat nasıl oluyorsa tip önemli diyorlar :/
20 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkek komik olmasa da sevilir. Komik erkek yakışıklı değilse pek de şansı olmaz bence...
10 YorumlaYakışıklı erkek öndedir çünkü komik erkek komik olduğunu göstermek için iletişime ihtiyaç duyar ama yakışıklıysan sen konuşmadan o çabalar
20 Yorumla
+1 yılKomik erkek kesinlikle. Ekmeğini yiyebilmek için fırsat bulamadım hele şu üni sınavı bi geçsin de ehehhehehe
115 Yorumla- +1 yıl
kanka çok lgbt bir yorum olmuş
- +1 yıl
Olum durun lan tespit yaptım sadece üzerime gelmeyin daş gibi erkeğim 😁
- +1 yıl
Cinsel yönelimler
- +1 yıl
Cidden üni sınavı çekilecek dert değil ya
- +1 yıl
@Cosmos_1 toplumsal cinsiyetsizlik, senin hem erkek hem kadın olman, sana hem kadının hem erkeğin dokunmasından hoşlanman, sana aynı anda kadın ve erkeğin dokunmasından iğrenmemen, bir başka erkek yaa da kadının da hem erkek, hem kadın olması. İşine gelince kadın olmak zoe, işine gelince erkek olmak çok zor diyip, kolaya kaçabilme seçeneğin lgbt
- +1 yıl
Hemen vikipedia yı arıyoruz bu abimizi işe alsınlar. Abi o nasıl açıklama gözünü seviyim. Yazar falan olsana sen
- +1 yıl
@tozkanseri tamam anladım ama bu yorumda lgbt lik bir taraf goremedim
- +1 yıl
Kanka güldürürken düşündürürüm, 1-0 öndeyim gördüğün gibi
- +1 yıl
@tozkanseri ben ilk yorumu 2 3 defa okudum hala bulamadim gercekten var mi yoksa oylesine mi yazdim
- +1 yıl
@Cosmos_1 cosmos, sevgili kardeşim, yukarda melih kardeşimiz demiş ki; komik erkekler 1-0 önde.
Ben de espri yaptım, demek istedim ki, sen erkeklerden mi hoşlanıyorsun daaa onları 1-0 önde görüyorsun. Sorular kadınlara yönelik çünkü. Bu söylediğimi değil; lgbt bir yorum olmuş diye metafora bağladım. Bunu herkes anladı, sen de gül hadi ve önde olduğumu herkeş görsün - +1 yıl
@Cosmos_1 yok canım önemli değil bilmeyebilirsin sorun yok bunda :)
+1 yılAslında yakışıklı olmasına gerek yok. Çirkin (kastım özellikle bakımsızlık hususunda ve temizlik hususunda) olan birisi değil de normal ortalama bir erkek, ağzı laf iyi yapıyorsa, kadınların %85'ini tavlayabilir.
10 Yorumla
+1 yılIlk adimda yakisikliligi önde tutulur ama daha sonrasinda yakisikli olupta suratsiz, anlayissiz, saka kaldirmaz, yaninda gülünmez mutsuz olunacaksa cirkin olsun komik olsun beni mutlu etsin güler yüzlü olsun. Yani uzun vadede cirkin ama komik olmasi daha önemli. Yakisikli ama suratsiz biri ile ömür gecmez.
20 Yorumla
+1 yılIlk basta yakisikli önde olur ama bir kac davranisiyla geri adim atiyor olabilir, komik kiside öndedir yeri gelince ama hangi konuda? Kanka olarak mi yoksa sevgili olarak mi? 🤔
15 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olarak, sadece komik olan bi kişiye gördüğüm kadarıyla kanka gözü dışında bakılmıyor.
- +1 yıl
Dogrudur
- +1 yıl
Peki ya sen nasıl görüyorsun?
- +1 yıl
Zeki ve edebli bir insan bir adim öndedir benim icin. Yakisikli olmasi nefsin hosuna gider, komik olmasi da anlik güldürür sadece ayrica fazla komiklik yapanlardan
Hoslanmam ciddi ve agir basli erkek severim arada böyle nadiren saka yapinca cok etkili oluyor ciddi insanlarin sakalasmasi - +1 yıl
Hımm anladım 😄
bana kalırsa ikisinin de eksikliği olunca olmuyor. yani komik tatlı olması lazım en kötü yoksa sarmaazz. şimdi beni güldürsün ama çirkin olsun napıyım yani buluşmam o zaman ben görsele de önem veririm. ya da tatlı- yakışıklı olsun ama düz kalas ne biliyim espiriden anlamayan biri olsun ne konuşucam bu sefer. yani ikisi de olması lazım bencee
00 Yorumla
+1 yılYa az önce instada okudum bunu ne tesadüf 😂
Ben sahsen komik erkek sevmem yani benim icin komik erkek direk kanka modu yakisikli olsun cirkin olsun00 Yorumla
+1 yılKomiğim zannederken şaklabanlık oluyorsa, yakışıklıyım zannederken havalara giriyorsa onu kim takar ki kızlar taksın? Kızları bu kadar da küçük görmeyelim.
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı olup kasıntı olması da kötü, komik olup keko olması da, oyuzden 5/10 tip 7/10 komiklik karışımı leöxpsöndspç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. kzkcdk komik ve yakışıklı olanlar kapıldı, sadece yakışıklı olanlar da kapıldı, bize de sadece komik olanlar düşer.
12 Yorumla- +1 yıl
Kime gore neye gore yakisiklilar kapildi? Sap yakisiklilar da var ghhjgb
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz tipi olsun ama komikte olsun bu zmanda çok laizm zaten gerginiz ulkece iyi giderdj
20 Yorumla
+1 yılYakışıklı adam öndedir dışı beğenilmeyenin içi merak edilmez
222 Yorumla- +1 yıl
Evet oyle boyu uzun isterler hep 1.55 kizlar bile 1.80 ve üstü erkek istio 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Iyi bari sen geçmişsin barajı 😂😂
- +1 yıl
Ay cok uzun bence iyi degil
- +1 yıl
Bende sen idealsin şu an
- +1 yıl
Bence 1.90 olabilir fazlasi abartı
- +1 yıl
Model olan birisi ile normal birisi arasında fark var modellerin vücudu da güzeldir boy yakışır ama normal birine gitmez
- +1 yıl
Spora gidiyor musun
- +1 yıl
Hayırlısı ile git gel insallah 😊
- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
Olabilir duymadım hic
Tip dediğin şey zamanla değişir zaten önemli olan karakter yani bu göreceli aslında bence komik 1 adim önde en azından samimi oluyor bazı yakışıklı erkekler yukardan bakmayı seviyor
22 Yorumla
+1 yılAslında her ikisi de ama seçim yapmak gerekirse yakışıklı Yani bu benim şahsi düşüncem bana göre yakışıkli başkasına göre komik olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu mesajı yazan brokoliyi hayatımdan tamamen bloke etmek isterdim gerçi bana yakışıklı olsan diyemezdi maymun suratlı da neyse :D
00 Yorumla Belli bir yaşın altındakiler için görüntü belli bir yaştan sonra kişilik öne çıktığı için kesin bir cevabı yok bence bu sorunun.
00 Yorumla
+1 yılAgzi laf yapamayan yakisikliyla sevgili falan olmazlar sanki ulke de dolu yakisikli var ayy kezbanlar 😂
00 Yorumla
+1 yılYa ikiside önemlide dürüst olmak lazımsa ben yakışıklı diyorum
yakışıklı %50,1
komik %49,913 Yorumla- +1 yıl
Agzi laf yapmayan utangac yakisikli mi yoksa digeri mi?
- +1 yıl
@marslijokeer diğeri o zaman o kadarda olma
- +1 yıl
Z
Her ikisi de nir adım öndedir. Geride olan ortalama ev erkekleri.
11 Yorumla
+1 yılKomikler 1 adım öndedir.
22 Yorumla- +1 yıl
İnanalım mı 🤔
- +1 yıl
Tip de önemli 'de ilk olarak komiklik ekledim :D
- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle karaktersiz olmasın. İnsana insan olduğu için değer versin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Insan, dört mevsime benzese de kalp, mevsimine göre çiçek seçmez.
#hman.00 Yorumla
+1 yılBosuna inanma bunlara. Hepsi komik der. Hepsi yakiskli arar
00 Yorumla
+1 yılsözde komik olan öndedir ama REELDE yakışıklı olan. yeterince komiğim oFli olmam yeter
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar komik yakışıklı olsun derler,
parası olan bir öküzle yollarına devam ederler😎00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklılarla sevişip, orgazm sigarasını komiklerle içerler.
Aynen görseldeki gibi.00 Yorumla
+1 yılBence yakışıklı komik olunca daha çok kanki gibi bakılıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Keşke g*tüme eyfel kulesi gireydi de o son cümleyi okumayaydım anam kalbim bana bir şeyler oluyo :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yakisikli komik eğlenceli agir basli erkek
45 Yorumla- +1 yıl
Üstüne vişne sosu falan da ister misin özmdmxms
- +1 yıl
Bu şey ya elma yiyeyim ama armut tadı gelsin
- +1 yıl
Hahahahhhaha
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂😂 bunu açık açık yazmak da ilginçmiş resmen yüzüne söylemiş
00 Yorumla
+1 yılAğzı laf yapan, bir duruşu olan , ne istediğini bilen , kendinden emin
Ve tabi ki yakışıklı olması bunların önüne kısa süreliğine geçebilir hayvani dürtülerden dolayı00 YorumlaAy bu tipsiz erkeklerin savunma şekilleri de çok çaresiz degilmi güzel kızmı komik kızmı desek güzel derler biz yakisilkli diyince karakterisz oluyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Yoo ben komik derim zaten yuzu guzel olmayan kizlardan da hoslandim ama kotu davrandilae herkes bir degil guzel olanin fazla sorunu oluyor
+1 yılKomik tabiki
20 Yorumla
+1 yılKızlar yakısıklı erkek ister.
20 Yorumla
+1 yılKomik pek benlik değil gibi ya
23 Yorumla- +1 yıl
Soruya göre evet soruyu baz almadan ahlâkı diyebilirim.
Komik erkek benim için bir değil on adım öndedir😂
21 Yorumla- +1 yıl
Güldürüyüm mü
+1 yılBen her sınıfta olan şu herşeye gulen ve genelde bu yüzden hiç dikkate alınmayan öğrenciyim 🥺
Yani komik olmanın çok bir ekmeğini yiyemedim..00 Yorumla
+1 yılBana göre de kendimi yanında doğal hissettiğim raht olduğum eğlenceli şakayı kaldırabilen espirlli eğlenceli bayan öndedir 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyy komik en sevdiğim
41 Yorumla
+1 yılFarketmiyor ikiside önce diil dhdhd
11 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı erkek tabiki😂😂 eksiler gelsin djddh
+1 yılİkisini de bünyesinde bulunduran erkek sklhsk
10 Yorumla
+1 yılDirekt birini seçemem ya. Zeka önemli benim için. Zeka hangisinde fazlaysa o diyorum.
10 YorumlaYakışıklı erkek bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞekil 11A : Cem Yılmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Orada para ve popülarite devreye giriyor :)
+1 yılKarakterli erkek öndedir.
13 Yorumla- +1 yıl
valla reis kusura bakma onada bakmıyorlar canlarını yakan erkekleri daha çok seviyorlar daha bir atraksiyonlu oluyor galiba onlar için
- +1 yıl
O basit kizlarin işi😄
- +1 yıl
ne yapsak yaranamayız 🙄
+1 yılKalbiyle bakabilen seviyeli saygılı her erkek öndedir.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yakışıklı erkek komedyen olcak Adamım bı faydasını görmedim
00 Yorumla
+1 yılYakısıklı önde bence komiklik arkasastan ileriye gitmez
00 Yorumla
+1 yılkomik olsn benle iyi geçinsen ağzı iyilaf yapsın beni üzmesin yeter başka da bir şeyistemiyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat