1 yılKadın karşısındakini çok çirkin bulmuyorsa sorun olmaz bence. Eli yüzü düzgün diyebildiğin, çok eğlenebildiğin ve güvendiğin bir erkeğin kusurları da zamanla gözüne gelmez. Bakış açın değişir ister istemez.
Salt yakışıklı olan erkek de sandığınız kadar çekici olmuyor genelde biz kadınlar için. Soğuk geliyor bana mesela, ruhsuz geliyor. Ufak bir kusur daha gerçekçi kılıyor karşındakini.
Bu mesajları yazan kızcağızın, bu mesajı yazdığı kişiye farkında olmadan aşık olma potansiyeli yüksek bence.
55 Yorumla- 1 yıl
Hayatı görmüş yaşamış insan sarrafı olmuş birisisin bence yaniliyo muyum
- 1 yıl
genelde ilk görüş te tip ama. fakat yaş ilerledikce bakış açısı ve algı değişiyor
- 1 yıl
@forrestman Tip her zaman önemli bence. Sadece tek başına yeterli değil ve ultra yakışıklılığa gerek yok.
- 1 yıl
@geribaksanbi Sarraf olmak önemli değil. Önemli olan bu tespitlerle ne yaptığın bence.😊
- 1 yıl
Hem yaş tecrübesi hem yaşanmışlık tecrübesi koktu buralarda 😎
İlk izlenim olarak tip devamı karakter güven karşına nasil kişiler çıktı peki neden ayrildin özel degilse☺
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Yüzde yüz komik olan diyorum ama tek başına komiklik değil sempatinin boyutu çokk önemli. Bunun da şöyle bir sebebi var, evet yakışıklı erkek seçmenin biyolojik çok fazla sebebi olabilir falan amaa, komik erkekle dünyanın en kötü olayını da yaşasanız o olay sizi o kadar etkilemez. Komik erkek, sanıldığı gibi sadece çevresini güldürebilen değil hitabeti kuvvetli olduğundan ikna becerisi yüksek olan erkektir, gözlem gücü çok iyidir ve neşeli olduğundan, saçma sapan kasıntı tavırlara girmesi gerekmediğinden ötürü toksik çok bir yönü yoktur da. Sempatiklik, komiklik, hayatta başka ortamları bilip de uyumlanabilme becerisi, bir şeylerin üstünden geçebilme ve incelikleri yakalayıp yorumlayabilmek için gereken zeka zaten bir erkeği sadece kalıplaşmış yakışıklı görüşünden bin adım öteye taşır.
20 Yorumla
1 yılBu tamamen kişinin ne aradığına bağlı aslında. Yakışıklı erkekler ilk izlenimde öne çıkabilir, ancak komik ve esprili erkekler uzun vadede genellikle daha kalıcı bir etki bırakır. Çünkü mizah, ilişkiye pozitif bir enerji katar ve insanların yanında kendini rahat hissetmesini sağlar. İlk bakışta yakışıklılık avantaj gibi gözükse de, çoğu kişi, bir ilişkiyi sürdürecek bağın güldürme yeteneğinde olduğunu fark eder.
41 Yorumla- 1 yıl
Daha önceki ilişkilerinde durumlar nasıldı nasil kişilerle tanisti
1 yılTabiki de komik, yakışıklı olup robot gibi olan erkekler tipine güvendiğini çok belli ediyor çok ukala ve itici görünüyorlar, komik olsun tipi de orta halli olsun sevgili olunur 😂 kız sana orada zaten komiksin yakışıklı da olsaydın üstüne senden hoşlanırdım demek istemiş 😁
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİkisini bir arada barındıran erkek bir adım öndedir.
21 Yorumla- 1 yıl
Peki ya ikisini de barindirmayan bir erkek ama sana çok aşıksa ve senin için intihar etmeyi göze aldiysa?
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar tipe bakar ve paraya
50 Yorumla
1 yılSempatik olması ama komik olmak için efor sarf etmeye gerek olmayanı.
150 YorumlaYakışıklı erkek komik olmadığı sürece çekilmiyor ya kim ne derse desin
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu kim bir erkeğe yazdıysa o kız karaktersizdir.
Bir erkeği beğenmediğini tipsiz olduğunu böyle söylemezsin bunların gerçekten merhameti yok
Şöyle kızlardan biri karşıma gelsede çok tatlı kızsın ama o burun ne öyle gel yarın bizim mısır tarlasında gaklamaya başla derim.
Bunlar böyle kitapsızlığı hak ediyor.
60 YorumlaKadınların aşkı sadece özellikle en az 185-195 arası boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi. :)
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılKadının her saniye kafasındaki tilkilerle sohbet edip.
Neler konuştuğunu bilen öndedir.
Gözlerine bakınca anlaşılmak tek isteği.
Sevme niyeti herkese göre degisir fakat bir çoğu sevilme niyeti içinde boğulmaya devam ediyor.
Sadece ben zihniyeti.
Tamam sadece sen , peki sen ne veriyorsun.
Bu sadece cinsel olarak yakınlaşma konusu değil.
Her anlamda
Bundan söz eden yok denecek kadar az.10 Yorumla
1 yılÇok ağırmış bu söz ayıp ya
Komiklik de iyi tabi de adam gibi adamsa yakışıklıymis değilmiş hiç önemli değil
44 Yorumla- 1 yıl
Ha ha bnde evliyim zaten genel konustum 🤣
- 1 yıl
😅
1 yılYakısıklılıkta degil komik olmakta degil hic birisi bi erkekten etkilenmek icin yeterli degil bi erkeğe en çok merhamet yakısır şunu bi anlayamadınız. Hayvana insana agaca yere göğe aklınıza ne geliyosa bi erkeğin merhameti varsa dünyanın en yakısıklı insanıdır benim gözümde
27 Yorumla- 1 yıl
Neyi anlayamadın
- 1 yıl
Anlayın diye yazdık zaten ne var anlamayacak
- 1 yıl
Bence fazlasıyla detaylı bunu anlayamadıysan da acaba şey zekada bi problem mi var acaba
- 1 yıl
Anlatamam
İkisi de önemli, tip önemli değil diyen üzgünüm ama yalan söylüyor çookkk çokk çirkin olmadığı sürece bence komiklik daha önemli
22 Yorumla
1 yılyakışıklı erkek eğlenceli komik kafa dengi değilse asla çekilmez bu arada bunda bi anlaşalım
32 Yorumla- 1 yıl
e herhalde sjjdjsjs
Gizli Üye(30-35)1 yılYakışıklı bir erkeğin her hareketi sempatik gelir esprileri komikliklere daha etkiler ve kızlardada aynı durum geçerli kız güzelse herşeyi daha hoş gözükür
Belki adaletli belki adaletsiz ama insanın doğası böyle pratikte bu geçerli çoğu kez
O yüzden yakışıklı erkek bir adım daha önde13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Asolury sen ne düsünüyosun bir kız olarak : )
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yakışıklı erkek öndedir. İşk bakışta komik mi nereden bileceğim
22 Yorumla- 1 yıl
Bence komik erkek. Yakışlı olmak bışeye yaramıyor.
Komik erkek dkkdkd çünkü espri yeteneği zekaya bakar veeee zeki erkekler her zaman daha çekicidir
18 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 670 cevap paylaştı.
1 yılHem yakışıklı, hem komik, aynı zamanda sempatik, kaslı ve centilmen erkek öndedir
17 Yorumla- 1 yıl
soya sosu lütfen
- 1 yıl
Soya sosu ya da nar ekşisi diğerleri olmazz
- 1 yıl
çok ekşi olmasın jshdf
Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Ben buna böyle bakmam, kendine güvenen ve sempatik olan erkekte avantaj sağlar kendisine. Yakışıklı olup iki kelimeyi kuramayan insanlar var bu ülkede. O yüzden kime göre neye göre olduğuna bakmak lazım öncelikle ✌️
10 YorumlaYakışıklı olması önemli de adam akıllı biri olması bence hepsinden önemlidir çünkü sürekli komiklik yapmasi beni çok etkilemez. Komik olması aksine negatif bir sey.
20 YorumlaKim ne derse desin yakışıklılık ve güzellik her zaman bikaç adım öndedir. Biriyle tanıştığınızda veya tanıştırıldığınızda partnerinizin fotoğrafını görmek istersiniz fotoğrafı var mı dersiniz.. Kimse ince espri yapabiliyor mu diye görmek istemez görünüşü merak eder. Görünüş olarak beğenmediğiniz bir kişide diğer özellikler itici gelir
22 Yorumla
1 yılKomik ama düşündürücü şekilde zeka belirtisi olan komiklikler olmalı
51 Yorumla- 1 yıl
Ben tam öyleyim. 🙂
1 yılYakışıklı erkeğe bunun kesin sevgilisi vardır diye bakılırken, komik erkeğe şebek gözüyle bakılır. Bana göre komik erkek daha öndedir. En azından toplumsal bir önyargıya sahip değil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı.
1 yılDışı hoş olanın içi boş olunca
Ambalajın sırf süs olarak olduğunu anlıyor insan 😃
Kesinlikle sempatik derim20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKomik daha çok çeker kizlari , yakişikli olup bi bktan anlamayanlar vs vs ilgimi pek çekmiyor
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl😀🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKarizmatik sesli başta esmerin tadı sonra , komiklikte bedava olsun alsana kombo 😂190 unutmayalım 🤓
10 Yorumla
1 yılİlk çıktığı 90'lı yıllarda Türkiyenin en seksi erkeği seçilmiş, bir çok ünlü manken ve oyuncuyla sevgili olmuş Cem Yılmaz gerisini siz düşünün
10 Yorumla
1 yılYakışıklı erkek güzel kadın. Görseli ortalama üstü olan herkes her konuda her zaman üstün oluyorlar. İnsanlar görsele saygı gösteriyor maalesef
10 YorumlaDeğil bence güzellik ve yakışıklılık geçiçi bir durum bir ömür paylaşamayacağın birini hayatına alsan ne almasan ne
10 Yorumla
1 yılYakisikli erkek bir adim ondedir, kizlar da komik erkege dogru bir adim kendisi yurur. Sonuc neyse odur 😀
10 YorumlaKomik ve samimi olanın önde olduğunu hissediyorum, eyoorlamam bu kadar 😒
20 Yorumla
1 yılİkisi bir arada ya da birimden azcık diğerinden azcık olsa olur mu
20 Yorumla
1 yılyakışıklı erkeği bal olsa da unut komik erkeği zehir olsa da yut
20 Yorumla
1 yılGerçekten seven biri olsun yeter artık bundan sonra böyle
20 Yorumla
1 yıl3ü bir arada olamazmı
Yakışıklı
Komik
Dürüst
🤗20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılkomik olan da olur olmadik yerde espri yapip isi civitmiyorsa komik olan diyorum
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılher yakışıklı sevilmez ama her komiğin bir sempatikliği olur bence o yüzden komik diyorum
20 Yorumla İsterse podyumdan inip gelsin hele bi yüzüm gülmesin öndemi arkada mı görür
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Ağzın iyi laf yapması şart ya. Nice kadınla bu sayede tanışıp dikkatlerini çektim
10 YorumlaBence paralı erkek hep önde gerisi fasa fiso
10 Yorumla
1 yılNe meraklısınız erkekleri sıraya sokmaya arkadaş. O önde o geride. Neyin kuyruğu bu😡
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim için yakışıklı tercih ilk etapta tipe bakarım
13 Yorumla- 1 yıl
@__perseus öyle oluyor zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı tabiki komik olsun ama cıvık komik kendi söyleyip kendi gülen olmasın hiç çekilmiyo
10 Yorumla Hshshhshs komik ve saygılı erkek önde yakışıklı olupta hayati zindan edende var
10 Yorumla
1 yılYakışıksız erkekle de olur. Ama komik olmayanla olmaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEril erkek kanka. Kizlar komik erkekle kanka olurlar, eril erkege direk gönül kaptirirlar
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar için bence komik ve sosyal erkek çoğunlukla ama benim için yakışıklı
10 Yorumla Tabiki komik olmasi. Karakteri ilgini cekmisse tipinide seversin. Ama tipi sirf yakisikli olup ici bossa bu sadece cansiz bi manken oluyor tablo oluyor. Eskortlarinda tipi, disi iyidir ama ici😉
11 YorumlaYakışıklı olup sohbet etmeyi bilmiyorsa, yanında eğlenilmiyorsa yakışıklı olmasının hiç bi önemi yok
11 Yorumla
1 yılYakıṣıklı olmayanın komik olması bi bo*a yaramıyor maalesef
11 YorumlaHer ikiside çok önemli karar vermek çok zor ben pas hakimmi kullanıyorum
17 YorumlaE iki seçenek sunuyorsan komiklik derim , ama herşeyden önce karakterrr
13 Yorumla
1 yılKomik olmak icin caba gostermeyen erkek istese de istemese de yakisikli gozukuyor. Ayrica kadinlar erkekler gibi sadece dış gorunusle adam secmezler herkes bilir bunu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiçbiri bence zeki adam her kadının tav olduğu erkektir
20 YorumlaYakışıklıyım, zenginim ( aylık gelir 80_100 bin arası) efendi dürüst bir erkeğim ama gel görelim kızlar böyle erkek sevmiyor. Hiç sevgilim olmadi
01 Yorumla- 1 yıl
Yakışıklısın paran var ve sevilmedin saçma
1 yılkomiklik derken esprili, içten güldüren halinden anlayan ve yanındakini yeterince taşıyabilen, erkek yani ben😂🤣😁
10 Yorumla
1 yılkomik tabii ki
31 Yorumla
1 yılbence bu soru kişiye göre değişir ben sırf yakışıklı diye komik ve eğlenceli olmayan odun olan birine katlananam ama yakışıklı olmayan komik biriyle olucağımı pek düşünmüyorum açıkcası
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBakinca hos olan dikkat ceker
22 Yorumla- 1 yıl
Ilk etapta ama tanidikca kisilik, karakter karizmasi
1 yılYakışıklılık tabi önemli ama kızlar bunun gelip geçtiğini anladı bence en önemlisi güven sadakat ve birazda komik olabilir tabi
21 YorumlaKomik erkege 4/10 olsa bile okeyim
23 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYakışıklı biri ağzını açsa gülerler zaten çirkin biri espiri yapsa gülen olmaz denendi onaylandı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAğzı iyi laf yapan erkek
11 Yorumla - Devamını Gör (186)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne