Önemli olan elbette karakter fakat randomcu ve aşırı komik davranan erkekler bana tuhaf geliyor özellikle bir erkek belli bir yaştan sonra nasıl davranması gerektiğini yaşına uygun bilmeli diye düşünüyorum...

Önemli olan elbette karakter fakat randomcu ve aşırı komik davranan erkekler bana tuhaf geliyor özellikle bir erkek belli bir yaştan sonra nasıl davranması gerektiğini yaşına uygun bilmeli diye düşünüyorum...

Ben komik erkekleri çekici buluyorum. Neden bilmiyorum ama daha çok etkileyici geliyorlar bana. Ama tabi her şey yerine göre. Yerine göre ciddi olmasını da bilmeli insan.
Ağırbaşlı erkek, duruşuyla güven verir; girdiği ortama sessizlikle saygı katar, kelimeleri seçerek konuşur, bakışlarında bir ciddiyet vardır ki insan ister istemez merak eder. Komik erkek ise kalbine dokunur; kahkahasında iyilik, lafının arasında samimiyet gizlidir. Gülümsetirken sarar, içini ısıtır. Ama en çekici olan; yeri geldiğinde ağırbaşlı, yeri geldiğinde seni güldürebilecek kadar içten olandır. Ne sadece suskunlukla gizemli, ne de sadece kahkahayla yüzeysel… Asıl etkileyen; dozunu bilen, hem kalbine hem aklına dokunabilendir. Çünkü insan sadece aklıyla değil, ruhuyla da sever.
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilen erkek... Sürekli ağır başlı olan da çekilmez her şeyi gırgıra vuran da... Denge her şeyde olduğu gibi bunda da önemli olan nokta 🙃
Yerine göre ağırbaşlı yerine göre komik olan bence. Sürekli ağırbaşlı olan sıkıcı olabilir. Olur olmadık yerde komiklik yapmak da olmaz😅
Ağırbaşlılık ve komiklik aslında birbirini dışlayan şeyler değil. Bir erkeğin yaşına uygun davranması elbette önemli, ama dozunda yapılan espriler iletişimi canlandırır ve ilişkilere sıcaklık katar. Aşırı düz ve soğuk bir tavır sıkıcı olabilirken, sürekli abartılı espriler yapmak ise samimiyeti zorlayabilir. Önemli olan dengeyi bulmak. Hem kendine güvenen hem eğlenmeyi bilen bir erkek her zaman daha etkileyici olur. 😊✨
Cevap
6Cevap
Yerine göre davranan erkek iyidir nerde ne yapması gerektiğini bilsin
Ağır başlı olsun ya ben komiklik yaparim
İkisi de olsun ama böyle daldan dala konan, herkese mavi boncuk dağıtan erkek gerçekten iticidir. Bir de kendilerini çok çekici sanmaları yok mu. 😄
Ağır başlı ama sevdiğine arada komikli olabilerse mikemmel
Evet sadece sevdiğine olsun diğer karılara görünmez olsun😀
Ciddi, ağırbaşlı, mesafeli duruşu olan, olgun ve beyefendi erkek daha çekicidir her zaman. Random ve emoji erkeklerini sevmem.
İkisi de olabilir ama ağırbaşlı olmak da iyidir
Ağırbaşlı erkek daha çok ilgimi çeker. Ama bu demek değil ki komik olmasın. Her şey yerinde güzel.
Ağır başlı görünüp, aslında komik olan çekicidir.
Ağır başlı net ve ne istediğini bilen bir duruşu olan
İkisi de çekilmez. Duruşu ağır olsun, ağırbaşlı olunca başı ağırlıktan öne eğilir.
Hem ağırbaşlı hemde komik olucak herşeyin dozunda olması çekici yapar
Ağır başlı olan çekici olmamak amacıyla ağırbaşlı duruyordur herhalde kldsfjlksdf
Yerine göre komik yerine göre ağırbaşlı davranmasını bilen
Ağırbaşlı efendi erkek dikkatimi çeker de komik olsun birazcık bazen
Nerde komik, nerde ağır başlı olmasını bilen erkek alfadır
Yaşa göre değişir kanki olgun kadınlara ağır baş çocuksu takılanlara komik geldi aklıma
Ağırbaşlı erkek severim ama yerine göre komik de olmalı
İkisi de olmalı yerine gore davranmalı, ben cok ciddi insan sevmem eglenceli olmalı
Komik erkek daha çekici geliyor bana göre
Ağır abiler beni kasıyor eğlenceli olmalı dans etmeli gülmeli espri yapabilmeli tabiki de tercih meselesi
Pozitif yaşamak için eğlenceli biri şart
Görsel dikkatımı dağıtıyor 😁
Ağırbaşlı ama sıkıcı olmasın
Yerine göre ikisi de olabilen
Yerine göre davranan.
Ağırbaşlı ve esprili erkek çok çekici
İkisidee ama yerine göre de
hem ağır başlı olucak hem komik olucak hafiften kafadan kırık olcak tadından yenmez
Eyvallah
Her şey yerinde güzel
Komik
Ağır başlı olmak her zaman kazandırır
Ortamına göre davranan erkek iyidir
ortasi olmali her iki cinsiyet icin
Ikiside olmalı yerine göre davranmalı
Bence komik ve yerşne göre ağır olan
T. kipp atarr misin lütfen
Ortası olsun
Dengeyi bulan
Ağır başlıya ölürümm