Tüm parasını ailesine veren sevgili?

Babası sevgilimin tüm parasını yiyor nerdeyse. oğlu sonuçta yesin diyordum ama işler öyle değil. Sürekli keyfi harcamalar vs. yapıp sevgilime ödetiyor. Evlilik için hazırlık sürecindeyiz. Ben de çalışıp bir çok şey hazırladım bu süreçte. Öğrendim ki sevgilimde hazırlık 0. Niye dedim evin borçları var dedi. Bu zamanda çok mümkün olmasa da olabildiğince borçsuz evlenelim istiyordum. Neyse borç ödemeye de tamam dedim zaten. Sonra dedi ki evlenince şu kadar para aylık yine vericem eve. Bu nasıl bir aptallıktır aklım almıyor. Ev kendi evleri. Bir tek babası ve annesi var 2 kişiler. Emekli maaşı da var. Ve inanın öyle gezen tozan insanlar da değiller. Nereye harcayabilirler onca parayı. Evlenince nasılsa senin maaşın da var dedi bana. Ben zorunda mıyım onlara para vermeye? Hepsini geçtim faturaları falan da babam ödeyemez biz hallederiz diyor. Ben böyle bir evlilik neden yapayım ki? Başka şehre bile taşınamazmışız onların bize ihtiyacı varmış. Zorda olsalar anlarım ama kendilerine gelin değil borç ödeyici enayi arıyorlar. Ben kendi evimde kuruş hesaplamadım başkasının borcuna ortak mı olucam? Derdim para anlaşılıyor böyle söyleyince ama resmen kullanılacağımı hissettim ve nişanı attım. Nişanlım beni paragöz olmakla suçluyor şimdi. Ben mi yanlış düşünüyorum yani?
Güncellemeler
+1 yıl
Üstelik nişanı atma sebebimi ailesi biliyor ve aramız düzelsin diye uğraşmadılar. Ailece doğru buluyorlar bu bencilliği sanırım.
Tüm parasını ailesine veren sevgili?