Sevgilim ailesine sürekli para dağıtmak istiyor?

Merhabalar arkadaşlar lütfen sonuna kadar okuyun oyle yargılayın her türlü eleştiriye açığım hakaret hariç. Şimdi benim 2 senelik bir ilişkim var ve sevgilim 2 aylık x devlet memuru aldığı maaş 4000 tl bende üni okuyorum x sağlık bölümü herneyse ben şu an çalışmıyorum atanmak için ders çalışıyorum daha mezun olmadım herneyse sevgilimle evlilik planlarımız var ve 3 yıl sonra okulum bittiğinde evlenebilirim ilk başta hep diyorduki işte işim oldu a dan z ye hergun evin tüm ihtiyaçlarını alacam diye bu arada kardeşlerinin hiçbiri böyle değil hepsi ihtiyaç olunca alır benimki sürekli dağıtma peşinde herkesin her sigarasını oyunu buyuna kadar o alır ihtiyaçları yokken bile ve canım sıkılıyor bu duruma biri diyor burun estetiği olacam diğeri diyor 500 tl ver diğeri başka birşey istiyor daha iki aydır işi var liste hazır yani istek listesi. Neyse evlenecez ev almak istiyoruz kirada olmayalım diye abisi müteahhit zaten o yardımcı olur biraz.. herneyse başka bir abisine parasını katlasın diye 100 bin tl kredi çekip verecek 38 bin tl de faiz sanırım. O iştende aylık belli bir miktar gelecek diyorki bana her ay gelen ücreti abimede verecem diyorum ki yani ortağın olsa anlarım ama paranın hepsini sen veriyorsun zaten o aracı olacak sadece sadece işini yaptı diye 5-10 bin versen birşey demem ama ortağınmış gibi her ay biriktirdiğin parayı abine mi vereceksin dediğimde bu ne kin aileme karşı dedi yüzüme kapattı haksızmıyım ya
Sevgilim ailesine sürekli para dağıtmak istiyor?