Erzurumlu biriyle konuşuyorum ve halis mulis Türk, bunu kendi de diyor Erzurumluların adı çıkmış bir defa arada biz de kayniyoruz diye. Aileme bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum ilerlerse. Sizin görüşleriniz neler?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayırısı kürt yarısı türkmüş. Benim babam kendimi bildim bileli sevmez erzurumluları hatta nefret eder sevgilim erzurumlu hala karşı baya zorlanıyordum başlarda ama sevince ne olursa olsun üstesinden geliyorsun. Ben başta ayrılmayı hep düşündüm ama şu an ne derse desin umrumda değil kabul etmek zorunda.
Biliyor mu baban sevgilini şu an kabul etti mi
Aslında biliyor ama direkt bilmiyor. Sofrada muhabbet esnasında lafı oraya getirir hep benden uzak olsunlar. O çocuk gelirse de hayatta vermem falan diyor. Görüştüğümüzü düşünüyor ki öyle de zaten:d
Peki ya istemezlerse
İstemiyor zaten babam evlilik için daha yıllar var o sürede ikna olmalı yani. Erkek arkadaşımla tanışsa o düşünceleri gidicek biliyorum bi şekilde kendini sevdirir çünkü. Biraz uğraştırıcı ama değer buna.
Anladım hayırlısı olsun senin için
Amin. Sen ne yapıcaksın peki?
Bence akışına bırak , değmeyecek biriyse belli eder ama belki de hayat boyu istediğin şey ondadır.
Sunan üniversitedeyiz ikimiz de evlenmek için 6-7 sene var yani iş gelir gider derken. Ama az önce aile arasında bir laf geçti dediler Erzurum da doğuda kürttürler. Biraz tedirgin oldum ama sevgilim Türk yani ben Batıda yaşamama rağmen benden daha bilgili bazı konularda
Hayır benim arkadaşlarımda erzurumlu mesela yarısı kürt yarısı dadaş o ilçeden ilçeye değişiyormuş. Şehrin üst kısımları türk alt diyarbakıra yakın kısımlar kürtmüş hangi ilçeden seninki
Palandoken
Herkes bilir Erzurum’un hepsi kürt değil. Bazı bölgelerde kürtler de var her yerde olduğu gibi.
Evet, artık Batı da öyle Doğu da öyle ama ailede böyle bir görüş olunca korktum biraz
Ailen de bilir. Sen konuyu ailene açmadan önce onu yeterince tanı. Erzurumun neresinden? Gerçekten kürt değil mi? Bunları öğren.
Palandöken taraflarından. Ve Kürtlere karşı bir soğukluk mu diyeyim tabii ki herkes için değil ama sevmiyor
Daha önce biri daha bu tarz soru sormuş oradan gördüm şuralar kürtmüş; tekman hınıs çat karayazı şenkaya karaçoban buralar tabi bilemeyiz. Her yerin iyisi kötüsü var. Seninde dediğin gibi batıda da doğu da da. Önemli olan insan olması. İnşallah doğru kişidir
İnşallah sadece aileden korkuyorum işte
Canım ne kadar oldu konuşalı. Dediğim gibi iyice tanı ondan sonra ailene anlat. Tanımadan anlatma. Anlattıktan sonra ailende araştırır zaten. Birde nereden tanıştınız? İnternet falan deme
İki buçuk sene oldu tanışalı görüşüyoruz konuşuyoruz okul zamanları üniversitedeydik şimdi pandemiden ne yazık ki mesafe var aramış da
Anladım aynı ünide ama farklı bölümlerde miydiniz? Ortak arkadaşlarınız var mı
Evet var ortak arkadaslarimiz
Baştan çıtlat annene. İlişkiyi çok ilerletip duvara toslama.
Annem baskıcı biri, değil Erzurumlu yaşadığımız yerden dahi olsa kabul etmiyor
O zaman hiç başlama.
Göçmenler de var tabii ki de ama çoğusu Türk olması lazım benim bildiğim.
Ben hiç Erzurumlu Kürt görmedim duymadım. Türk şehri Erzurum
Erzurumun çoğunluğu Kürt
Erzurum’un insani iyi cana yakın karişma cıksa baş taci ederim
Kürtler lazlardan iyidir ben trabzonluyum bu arada ve böyle düşünüyorum
hepsi değil bazıları kürt düşmanı hatta
kürdü de var Türk'ü de
hayır horasan tarafları kürttür
ERZURUMLULAR KÜRTTÜR VEKÜRTLER
Aptal oc 😂 çıkar o gözlükleri de gör canım
@1kayserr erzumlular kürttür kardeşim bende erzulumluyum ve kürtüm
Ulan aptal oc ben de Erzurum Narmanliyim. 1 tane kürtçe bilen yok 7 sülalemde. Hınıs Tekman ve çat ilçelerinde Kürt var diye koca Erzurumu kürt ettiniz bol keseden sallama. Hasankale, Pasinler, oltu, narman, tortum bunlarda kürt köyü bile yok ne konuşuyosun sen
@1kayserr palandöken tarafları nasil
Has Türktür Palandöken.
@1kayserr teşekkür ederim
Hayır Değil
Hayır kürtler.
Dadaşlar