İLİŞKİMİ ANLATTIM VE OLUMSUZ SONUÇ ALDIM?

Arkadaşlar merhaba.6,5 yıldır konuştuğum biri var. gerçekten değer veren, arkadaşlarımın dahi imrendiği bir iliikimiz var. bundan bir ay önce ablama bahsettim ama olmayacağını söyledi. ben okuyorum o ise okumuyor aramızda 9 yaş var. ve evlenirsem şehir dışında yaşayacağım. ve onun kürt olmasına takıldı. ırkçılık yapan insanlardan nefret ediyorum:(. Onun beni kandırdığını düşünüyor aşık omadığımı sadece güzel sözlerine inAndığımı sanıyor. oysa tam aksi bu haytta tanıyabileceğim en güzel insan. kendimden çok beni düşünür. ve bilirim ki benim için yapamıyacağı şey yoktur. ablamla gelip tanışmayı istedi ablam kabul etmiyor. sevmeyen insan her ay şehir dışından görmeye gelir mi. bana bir erkek için değmeyeceğini söyledi. ilerde annemi çok üzeceğimi söylüyor. şehir dışında ki bi insana güvenilmez diyor ama bana o kadar güzel güven verdi ki. bi hatası olsa 6 yıldrı göremiycekmiydim. ve arkadaşlar o ban ailk yazdı facebooktan o şekilde konuşmaya başladık. ve ona malesef yalan söyledim. kendimi çok farklı bi şekilde tanıttım. sonrasında gerçekleri söyleiğimde şaşırdı ama çok sevdiğin için yaptın kalbini en iyi ben bilirim dedi ve bunu sorun etmedi. o an gerçekten sadece kalbe baktığını anladım. abla m da şu an ya ailen ya o diyor. kafam o kadar karışık ki. siz olsanız ne yapardınız. karşınızda sizi gerçekten seven biri var. ama bi yanda da ailen. sizce yaş okuma şehir dışı bunlar sorun mu. ben bunlara takılmamıştım asla ama ablam beni çokk korkutmaya başladı. bir srkadaşımla konuştum ve bu çocuk seni gerçekten seviyor dedi sevmese bunları yapmaz dedi. ona da bana biraz zaman vermesini söyledim gel beraber atlatalım bu olayı dedi şu an imtihandayız ve bunu da geçersek bizi hiç bişey yıkamıycak dedi. seni ailene karşı asla mahçup etmeyecem güvenbana dedi. bi fikir verir misiniz arkadaşlar teşekkürler umarım halimi anlatabılmişimdir
İLİŞKİMİ ANLATTIM VE OLUMSUZ SONUÇ ALDIM?