Kadınlar çiçek hediye edilince neden mutlu olurlar?

Gerçekten çok merak ettiğim bir konu. Yani bir kadına saksıda canlı çiçek götürürsün evde yeşillik olur sever bakar ne bileyim uğraşır bir anlamı olur. Bir saat alırsın kullanır işine yarar.
Ama şu pakette bir tutam cansız çiçek ne işine yarıyor ki kadının?
Kokuysa mandalina getirelim soyup yesinler kabuğunu da koklasınlar mis gibi. En azından karınları doyar.
Bana koparılmış çiçekle mutlu olan kadınların neden mutlu olduğunun mantığını biri anlatabilir mi?
Aklıma gelmişken.
2004 yılları. Sevgilimi ziyarete gittim. Yemeğe yanında başka bir kız arkadaşıyla geldi derken bir genç geldi gül satıyor. Masaya gelince bir centilmenlik yapayım dedim aldım iki tane verdim kızlara. Fiyat sordum 30 tl dedi. Erkekliğe bok sürüp geri vites yaparmıyım hiç. Verdim parasını ama o an, o parasız yıllarımda evlat acısı gibi koymuştu inanın. Hatırlıyorumda şimdinin 25 dolarıydı galiba. Yani iki gül 200 tl.
Bazen aklıma gelir 17 yıl geçmiş olmasına rağmen sinir olurum. Hep sizin yüzünüzden kızlar, hep sizin yüzünüzden.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda çiçek yerine sucuk getirseler demişim birkaç kez.
Sağolsun @Aydamira sayesinde başka kafama dank etti.
Sucuğun başka kötü anlamları da varmış.😀
Vallaha aklımdan bile geçmemişti.
Yani ev yapımı orjinal sucuğu çok sevdiğimden ve şu an çok canım çektiğinden tamamen saf niyetle yazdım.
Art niyet yok yani😉
Kadınlar çiçek hediye edilince neden mutlu olurlar?