Markete gidip geliyorum nasıl sevgili yapıcam taktik yol yöntem önerin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe yani sırf sevgili olmak için mi sevgili oluyorsunuz? Diyecek bir şey bulamiyorum... Karşı tarafa yazık değil mi belki de sizi o kadar sevecek ama siz bir gün ondan ayrılacaksınız ve belkide o kişi çok fena depresyona girecek... Sadece kendinizi düşünüyorsunuz, insanlardan tiksiniyorum...
61 Yorumla- +1 yıl
Çok katılıyorum.👍
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıl
Markette gayet de bulabilirsin birini.
Beğendiğin bir beyin yanına "Albeni" çikolatası alıp git. Pardon sizce bunun tadı nasıl, denemeli miyim diye sor.
Adam da güzeldir herhalde ya da ne alaka derse şunu diyorsun.
Güzel derse,
Benim tadım daha güzel, denemeye ne dersin? De.
İlk soruna yanıt olarak da,
"Ne alaka" derse de şunu de.
Boş verin canım çikolatayı maksat muhabbet. Ben X bu arada tarzında.
Taktik basit aslında.
Arayan mevlasını da buluyor belasını da.
Sen yine de belanı bulmak istemiyorsan 2. Dediğim daha mantıklı bir adım olacaktır.
Bende taktikler tükenmez, başka taktik istersen görüşümün altında belirt.😜
Ve o meşhur çikolata.😄
48 Yorumla- +1 yıl
erkek yapsa sapık olur
- +1 yıl
Erkek yakışıklı veya zenginse işler değişir tabi.:D
- +1 yıl
İnsani gelişmişlikde geride kalmamıza neden olan etmenlerden birisi de toplumsal statü ayrışması. Yani zengin ve yakışıklıya ayrı, çirkin ve fakire ayrı davranışlar.
- +1 yıl
Genel kesim bunu düşünüyor, ben bunu düşündüğümü söylemedim.🌝
- +1 yıl
Haklı olabilirsiniz ancak dış bilincinizde bu düşünce var olabilir. Genel kesim böyle düşünüyorsa bu ülke Japonya gibi ahlaki gelişmişliğe 1000 yıl sonra ancak ulaşır. Gerçekten üzülüyorum.
- +1 yıl
Ne iç ne de dış bilincimde bu var. 👍🏼 Gerçekten üzücü ama statünün birine nasıl davranacağımızı belirlemesi.
- +1 yıl
Tavsiye bi erkeğin tavsiyesi resmen
- +1 yıl
Bence bu planın sonu kötü işlere (+18) gider😀
+1 yılMarketteki müşterileri önce kes sonra ye anladın?
214 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben seni tanımak istesem
- +1 yıl
Seninle mi dayı
- +1 yıl
merhaba ben seni tanımak isterim
- +1 yıl
Yav dayılar gidin işinize
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
ya sanki kendi 6 yasinda sjsj
- +1 yıl
Mert harbi haklısın sanki 6 yaşında üçgün sonra bizden büyük birisine sevgilim derse şaşma
- +1 yıl
Aynen aynen şarşırmayın :d
- +1 yıl
S3ks bile yapar
- +1 yıl
👍👍👍👍👍
- +1 yıl
Git lan işine olur olmadık laflar eden sensin sonra takibe alan yine sensin
- +1 yıl
Şaka yapmıştım knk
- +1 yıl
Yav git ne şakası onun şakası bile olmaz
- +1 yıl
Alındınmı knk
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılValla yıllardır sevgilisiz biri olarak bir şey diyemem ama kadınlar genelde isterse hemen birini bulur sen neden bulamıyorsunuz birini bunu bilmiyorum. Gerçi sosyal hayat olmadığı için sosyal medya daha uygun görünüyor. Ama ne kadar güvenilir o tartışılır...
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
201Cevap
Bence kitap oku, örgü ör daha güzel kafan dağılır. Dertsiz başına dert arama zaten görüşemeyeceksin bu dönemde sanaldan bulduğun kişilerin çoğu hüsran yaşatır..
30 Yorumla
+1 yılArtık açık dükkanlardaki çalışanlardan yaparsın.
Sevgili yapılmaz, önce arkadaş olunur. Birine sevgili demek için çok zaman geçmesi, karşılıklı duyguların alevlenmesi lazım.
- Benimle sevgili olur musun?
- Olurum tabi...
- Tamam saat 14:16 ve tarih 29 Nisan 2021. Bundan sonra BENİMSİN.
- Yaşaassssıııııın.20 Yorumla
+1 yılMarkete giderken birine yanlışlıkla çarp domateslerini düşür.
Beyefendi nazikse birlikte toplarsınız. Toplarken bir domatese aynı anda dokunur ve elleriniz birazcık birbirine değer ve tam o sırada birbirinizin gözlerine bakarsınız. Artık zehir damarlarınızdadır.22 Yorumla
Soran+1 yılnerde o yakıişıklı
+1 yılişe Yarayacağını bilsem sahsen tinder yüklerim ama ülkemizde tinderi işte tanışma uygulaması olarak algılanıyor kızlar tarafından. Sonra "aaaa taarruza geçti bu ayol" diyorlar. O kadar uğraş, profil hazırla sonra verdiğin paraya acır el sallardın. Boşver bir süre sevgilisiz kal nolacak ki?
02 Yorumla- +1 yıl
tanisma uygulamasi zaten
- +1 yıl
Türkiye'de, dünya farklı şeyler için kullanıyor. Nitekim Türk kızında bir hayal kırıklığı da oluyor 😅
Merhaba,
Hangi markete gidiyorsun ki söyle buluşalım kanka! 😂08 Yorumla
Soran+1 yıltipe bak
Soran+1 yılçay demliom
Soran+1 yılanlamadı nükteyi
Soran+1 yılhırsız kılıklı tip
+1 yılKasiyere ödeme yaparken numaranı yaz bir kağıda ver
46 Yorumla- +1 yıl
@Kadda nasıl anlamak istersen ben fikri verdim
- +1 yıl
@Kadda birşey var demedim iyi oku gayet sıradan bir cevap verdim
- +1 yıl
@Kadda tamam evet sensin helal olsun muhteşem
- +1 yıl
@Kadda görüşüme yazıp zırlamaya gelen sensin kim geldiyse sektirip gitmek ona yakışır
Markete giren müşterileri kes
130 YorumlaMarkette tipine uygun bir çalışan varsa direkt yürü hergün o merkete gitmeye çalış gittiğinde de muhabbet etmeye çalış ben koronadan önce çiğköftecideki çocuğa tutulmuştum hergün dükkanına gide gele ayartmıştım ahhsajnsja
30 Yorumla
+1 yılAllah başka dert vermesin kardeşim.
Millet azmış kudurmuş.42 Yorumla- +1 yıl
Haklısın da 29 yıldır bekar sevgilisizim ben napayım
+1 yılBu kadar düştüysen vay haline. Markette bak domateslere, salatalıklara flan belki çıkar bir şeyler. Çünkü pazardan sebze seçer gibi sevgili seçileceği düşüncesindesin
22 Yorumla- +1 yıl
En azından sanal istemiyor :) düştüyse illa biri kaldırır bu önyargılarını bak bayram yaklaşıyor bir şekilde kullanma şansın olur
- +1 yıl
Ben onunla konuşuyorum. Sana gren çıkan ne?
Benim iki yıldır görüştüğüm bi jandarma astsubay var. Benden hoşlanıyo birbirimize uzağız. Ben çapkın olduğu için kabul etmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bebeklerim?🌿
211 Yorumla- +1 yıl
Ahhaa bi de resmini sevgilim var diye gösteriyor 😂😂
- +1 yıl
Yaw ne alaka yanlış anladın onun resmini sevgilim diye gösteriyorsun bi de 😂😂bunu dedim
- +1 yıl
Of neyse boşver
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Bu hesaba göre marketten başka şansın yok. Deterjan bölümünde olabilir. Annesi oğlunu deterjan almaya gönderdirir , avını gözüne kestirip, vahşi bir kaplan edası ile yavaşça süzülüp “ persil al ya da ariel al” hamlesi ile ham yapmayı deneyebilirsin..
10 YorumlaNeden sevgili yapmak şartı koyuyon kendine bu gereklilik gerektiren bir ihtiyaç mı sence onun yerine hobiler edin kendine vakit ayır film falan izle müzik dinle barınaktan hayvan sahiplenebilrisin onunla ilgilenirsin.
00 Yorumlavermek istiyosan skmek isteyen cok olur var da zaten ne troll bi soru
51 Yorumla- +1 yıl
işte budur!!!
Biz kendimiz canımız istediği zaman sevgili yapamıyoruz zaten. Aşık oluyoruz. Aşık olmadığımız kişiyle de zaten aramızda bir şey olmuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Sevgili olmak için aşk lazım. Aşk da elde olan bir şey değildir.
Şunu izlemenizi tavsiye ederim:
https://www.youtube.com/watch?v=dOHajxE5MD8
Bu siteden yapacaksın. Ne güzel herkes maske takmış. Tanışır flörtleşirsin 1-2 ay. Sonra biter. Zaten amaç gönül eğlendirmek değil mi? İki tarafta memnun şekilde ayrılırsınız.
00 YorumlaMerhaba arkadaşlar aynı sorun bendede var indirmediğim app kalmadı oradaki kişilerin Instagram bulup yazıyorum birşey yapmıyorum etmiyorum hemen pat engel geliyor kötü Bir niyetim vb yok diyorum yine blok geliyor ve ister istemez yolda çift görünce morel bozucu oluyor ve ne bileyim sanki hiç arkadaş sevgili pek olmayacakmış gibi gözüküyor ama bu konuda ne yapabilirim hiç bilmiyorum kimse yardımcı vb olmuyor sizce ne yapmak lazım?
00 Yorumla
+1 yılBoynuna pankart as sevgili arıyorum diye gazeteye ilan ver sevgilim yok sevgili arıyorum diye markete giderken direkler varsa ilan yapıştır altına da sosyal medayanın adresini yaz
00 Yorumla
+1 yılValla kasiyer falan artık ne olursa :)
Bu dönemde çok zor, olanlar bile görüşemiyor zaten.31 Yorumla- +1 yıl
Neden zor?
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. 17 gün çok uzun istersen olurum telefonda mesajlaşırız yoksa markette bir kadının kocasını kesersin farkında olmadan kadında görürse saç baş bırakmaz
10 YorumlaÖküzün trene baktığı gibi karşındaki kisiye bakış atacan uzuun uzun bakacan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılciddi misin ya? Lütfen ironi yaptığını soyle. Sevgili dediğin oyle marketten domates almak kadar kolay bir mesele mi acaba ben mi yanlış biliyorum. Acil bir ihtiyaç gibi. Yahu kıyamet kopuyor siz neyin derdindesiniz. Pes.
00 YorumlaKanka bende senin gibiyim ya bu işler artık reel hayatta inan çok zor sevgililerim oldu ama çoğu sanaldan
00 Yorumla
+1 yılYalnız yaşıyorsun anlaşılan sana yakın bi sevgili yapıp evde buluşup hareketli şeyler yaşama beklentin var
00 Yorumla
+1 yılsevgili yapmak dendiğinde çok materyalist geldi bana, birini sevmek, ona yaklaşmak, onu tanımaya çalışmak zamansal bir meseledir. biriyse seksting yaparsan bi süre sonra sevgilin olabilir, basit yoludur. birine emek verirsen biraz daha sağlam temellere dayalı olur.
bu da, gerçekten hoş bir ilişki oluşmasına sebebiyet verir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılArtık sanal olarak tek şans hatta bir kaç tane yap gerçekte hangisi daha iyiyse onunla devam etmek lazım:)
00 Yorumla
+1 yılTam kapanmada oltayi sark pencereden, bakarsın kapar ucunu hic düsünmeden indirirsin donunu sultanım.
00 Yorumla
+1 yılInstagramı herkese açık yap ve güzel olduğun fotoğraflarını ekle konum paylaş 1-2 saate damlar bizim çocuklar
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmayınca noluyor yani onu anlamadım, acil ve önemli bişeymiş gibi bide taktik yardım istiyosun şaka gibisin
10 Yorumla
+1 yılsevgili yapmak için sevgili mi yapılır ya ne kadar slksınız
11 Yorumla- +1 yıl
Bunpar fckbddy ariyo
+1 yıl7 aydır dershaneye gidiyorum insan yuvası ama olmayınca olmuyor...
10 Yorumla
+1 yılMarket çalışanlarına yönel bence en iyisi ya da iş başvurusu yap 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yıltam kapanma , ofansif oyna biraz , kanatlardan yüklen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyolda beğendiğin birini çevir numarasını iste. Türkiye bura zaten numara vermem diyen erkek çıkmaz :D
11 Yorumla
Soran+1 yılsevişir
Gizli Üye(25-29)+1 yılKS'dekilerin ya içi geçmiş, ya da çoğu one night stand arayışında. Zor ya buralardan hayırlı bir insan çıkması.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece bana yazanlara şans verdim bu arada. Bu kanı bu tecrübenin îşığında ortaya çıktı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMarketten coca cola al sonra reklamdaki kızlar gibi iç jsjsjsjs
22 Yorumla
Soran+1 yılkezban
- +1 yıl
Biri sjsjsjsj diye random atar.
Soran: Kezban
Nerden biliyorsun yar* *
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel derdin var senin nasıl bir yokluk aranıyon galiba 😂😂
00 Yorumla Bırak sevgiliyi kankayla zor görüşüyorum
Kasiyer filan varsa belki00 Yorumla
+1 yılBunun yoku yok ki bir anda şak çıkar karşı a sen bile anlamazsın
00 YorumlaYapmayiver. Sevgili yapacagim derken virusu kapmaktan iyidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTam kapanmada 14 saat otelde çalışıyorum. Sende otelde ise başla tanışalım en iyisi 😄😄
00 Yorumla Sosyal platformlardan ancak ya da eski klasik sistem camdan cama😀😀
00 Yorumla
+1 yılMarket önüne sandalye at. Öyle şey edersin. Anca netten birilerine nude atarsın başka da yok
00 YorumlaSanaldan yapabilirsin ama dikkat et çok fazla ruh hastası var.
00 YorumlaBizde mağduruz Yürüyüş mesafesinde sevgili bulman zor sosyal medyadan araştır düşür 😊
00 Yorumla
+1 yılSevgiliye ihtiyacın var herhalde ilginç bir şeysiniz
00 Yorumla
+1 yılSadece kaş göz yap alışverişe çıktıgında izle 😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. internetten. yöntem bulursan bana da söyle bende yapayım iyi olur bu dönemde:D
00 Yorumla
+1 yılaynı soruyu ben soracaktım. direk mesaj gönder uzatmayalım bu işi :D
00 YorumlaSevme, seversen giderler. Nefret et çünkü sevince gittikleri gibi, nefret edince de kalıyorlar.
00 Yorumlaellerini açıp dua ediceksin allaha, allahım bana sevgili nasip et diye :D
00 YorumlaMarketin oğlu ile sevgili ol, artık tezgah arkasında sürekli görüşürsünüz 😂
00 YorumlaSevgilimi istiyorsun yoksa kendine tokmakcı mı 😀😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe dertler var aga be...😃
Getirden sipariş et belki onu da getirirler.00 Yorumla Malesef yapamayacaksın. Hem yapsan ne olacak görüşemeyeceksin...
00 Yorumla
+1 yılSen bu yüzden sevgili yapacaksa son kullanma tarihini kısa tut😂
00 Yorumla
+1 yılSorumun altında biri var senin gibi aranızı yapam mı 😂
00 Yorumla
+1 yılGel Sakarya tam kapanmayi beraber sevgili olarak geçirelim 😂
00 Yorumla
+1 yılAnnem de benle dalga geçiyor hep yasak hep yasal bu senede sevgilin yok diye
00 Yorumla
+1 yılmarket sahıbını ayart hem beles esya hem sevgılı bro xd
00 Yorumla- Devamını Gör (220)
Devamını Gör(265)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri