AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Sence de yaptığı zorlalık değil mi?
Bu problemi Kendi başına halledemezsin ailede güvendiğin birine bu durumu aç çünkü bunun ilerisi yok bi gelecek vadetmiyor
Öyle tiplere bulaştım mı kurtulamazsın ya adam tutup dövdüttürecen, ya hukuki yollara başvuracan ya da sen onu öldürecen veya o seni
he he cok sinirli gozu dondu mu herseyi yapabilecek kapasitedeymismissss!! kızın senin anan baban abilerin sahibin yok mu korkuyorsun!!!
👏👏👏👏
Konuyu ailenle paylaş eger ki bi tehdit varsa da uzaklaştırma karar vs al yoksa basına istemediğin birsey gelebilir
Öncelikle onunla konuşmayı dene.. olmuyorsa Ailenden yarım iste onlar edemiyorsa polisten yardım iste..
Öncelikle geçmiş olsun bu sorun ailen ile birlikte çözebileceğin bir durum bunun başka hiç bir yolu yok. Yani polise de gitsen onu da yapsan bunu da yapsan her zaman musallat olacak ama ailen bilirse seni onlar bu durumdan kurtara bilir.
Böyle obsesif insanlardan uzak durmalısınız gerekirse savcılığa başvur
Allah yardımcın olsun. Ailene söyle bir önlem almaya çalışın
Ailene anlatabilirsin rahatsızlık boyutuna geldiyse olayın.
İlk başta düzgünce konuş anlamazsa karakola şikayet et gerekli tedbirler alınır.
2 yıl da uzun sürmüş yani çok ta haksız sayılmaz. İlk 1-2 ay içinde anlayıp ayrılsan neysede... Bilemem...
Neden mecburiyet? Ailene anlat şikayet et bu işin yolları var ya da onun ailesinde aklı başında biri varsa onlarla konuş
ailenle konuş herifin ailesi ile görüşsün
karşındaki kişi insan değilse polis bir yere kadar kaç
başka şehre taşın kurtar kendini
Hıyara bak böyle kendini bir bok sananlara uyuz oluyorum. Ayrilmak istiyorum uzatırsan seni şikayet ederim de. Bakti laftan anlamiyor. Şikayet et.
Anan baban yok mu kızım. Engellesem iki dakkada yanımda olur diyorsun. Çıkma dışarı bı süre. Engelle gitsin
akraban olan erkeklere söyle kuzenin olur amcan dayın olur beni rahatsız ediyor de gidip bi temiz dövsünler sonra peşini bırakır
Dünyanın sonu mu bu tür olaylar, öyle bi sorarlar ki.
Herrjalde görüş sahiplerin çoğunu davet etti
Onlar tatlı dilden anlamaz abin veya baban varsa söyle onu güzelce uyarır sonra ne rahatsız eder ne de tehdit eder
Annesiyle konuş oğlunu sevmiyorum ıstemiyorum ama peşimi bırakmıyor de
Annesi ona başka kız bulsun
Sakın sakın acıma ve istemediğini söyleyip yol ver güzel bir dille tersler ise direk ailene haber ver polise de başvur
Tehdit olsa da senin arkanda duracak bu adam hop sen kimsin diyecek kimse yok mu? ya boyle adamlar benim elime neden geçmezki
Ayrılmıyorsa senin peşini bırakmıyorsa eğer gerçekten canından şüphe ediyorsan ya polide git ya da yaz bana
Habire davet atma yahu sevmiyorsan bırak git. Elinde çıplak fotoların falan mı var? Ya da seks yaparken videolarınız?
Kendi başına çözemezsin bunu çözebileceğini düşündüklerinle paylaş.
Tehdit mesajlarını varsa kanitinla birlikte polise şikayet et anasininkini tersten gösterirler ona
Aynı şehirde olması kötü, tek başına cozebilcen durum değil bu
Evden uzağa bir akrabanın yanına filan gitme şansın varsa anca öyle
Zarar görmekten korkuyorsan ailene haber ver. Takıntılı biri gibi.
Akrabana ya da arkadaşlarına Bi okşat onu sen şöyle güzel bir döverlerse akıllanır o onun o dilden anlıyacagını düşünüyorum
Ailene durumu açıkla. Kolayca vazgeçtiğini göreceksin.
Ailene söylemezsen iş çok uzar hatta kötü bitebilir. Çocuktan ayrılmak istediğini söyle ayrılmak istemezse ailene söyle. Aileme söylerim falan de. Çocuk bırakmaz başka şekilde
Şikâyet edeceksin tek yapacağın şey o yoksa her türlü mararazayi yapar.
Kafasına odunla vur bayilsin ormana atıp gelelim 🤣
Ailenle konuş ve polise suç duyurusunda bulun gerekirse savcılığa dilekçe ver
Şikayet etmelisin delilleri göstererek. Uzaklaştırma cezası aldırtabilirsin.
bence ailenle durumu paylaş babanlar felan bir konuşmaya gitsin
Ayrılman lazım konuyu büyüklerine de söylemende fayda var.
Ben olsam seni istemiyorum der ve istemeye gelseler de kabul etmem zormla güzellik olmaz yani
Kimi sevsek gidiyo kimi sevmesek gitmiyo sevde gitsin
:))) engeller iki uc kerede terslersen olur biter aslinda
Durumu aileni yanına alarak atlat Destek olur kararını uygulamanda yardımcı olurlar
Erkeklerin tek derdi küçük arkadaşlarıyla bir şeyin içine girmek. Güvenmiyorum onlara.
Genellemesek
@frksarac123 karşına çıkarsam haklı çıkarım sonra 😂
Karşıma çıkmanı çok isterim
Ne zaman 😁
Neymiş efenim
Mahalleden biriyle çıkmayın
Mümkünse kimseyle çıkmayın
Kusura bakma kardeş sıftah yok Ayıkımıyorum bu işlerden 🚬
Şikâyet et ve kendisine konuşmak artık kendisiyle birlikte olmak istemediğini açıkça belirt
Gözü dönmüş birine hiçbir şey yapamazsın, karakola gidip şikayette bulunmalısın...
Niye böyle tiplerden korkuyorsunuz? İstemiyorum seni diyeceksin bu kadar basit.
Yok canım o kadar kolay miydi? Baksana kızcağız gözü dönmüş her türlü pisliği yapabilecek biri diyor. Sen de haklısın ama Bu dediğini yaparsa yazık olur kiza. Şerefsiz, aşağılık köpek , çakal bir insan müsveddesinin tekiymiş
Karakola git memurla değil komiserle konuş o sana hem destek olur hemde yardımcı
Mahhaleden 3 4 tane abi alıp çocuğu haşat ediceksin
Sen Ondan Uzaklaş Görüşme Konuşma Yüz Verme Onu Görmezden Gel Yüzünü Çevir Yürü Cevap Bile Verme
Tehditle ilişki mi yürür arkadaşım canın tehlikeye girebilir yazık olur sana ayrıl ondan
Aileniz ile konuyu paylaşıp durumdan haberdar etmelisiniz
durumu ailene söyle seni takıntı yapmış zararı dokunabilir
Soğuk yap ayrılmak iste istemeye gelirse istemiyorum de tehdit ederse kanıt topla polise git.
Iyy iğrençler aşko sen benim soruma ndden bakmıyon hiç kırılıyom
Ayrıl, sevmediğini açıkça söyle. Gerekirse ailene ve polise başvur.
Daha iyi gelsin ya istemeye ailen reddetsin direk ve tehdit etsin
Başka biriyle ilişkiye başla sağlalm biri çocuğu korkutsun
Saplantılı aşk. Ailene anlat. Olmadı polise git kimse kimseyi tehdit edemez
Nasıl birakmaz ya engel çak heryerden git ailene şöyle felan