Demek ki benim en büyük yanlışım buymuş.
Bende birini sevdim bir arkadaşımın arkadaşı bana ilk başta yazma dedi yazma dedi o zaman aşık değildim ilk attığım mesaj senin gibi sevgilim olsa yanından hiç ayrılmam demiştim o zaman aşık değildim sadece beğeniyordum sonra rüyama girdi bir kaç kere ondan sonra çarptı beni bir şey ve arkadaş beni ondan uzak tuttu bana zarar verir veya zarar görürüm diye bana iyiliğin için diyorum o öyle biri değil uzak dur falan vesaire benim iyiliğimden sizene vesaire bir şey olmaz napacak vuracakmı beni dedim vesaire sonra wp'den konuştuk falan içimden geldi ona kolye aldım ben veremedim arkadaşım verdi... uzak tutuyordu ondan sonra sevdiğimi söyledim açık açık çekinmeden
Anlattım nasıl olduğunu vesaire sana bir şey soracağım dedim emin olmak için beni seviyor musun dedim ben kimseyi sevmiyorum dedi sonrada ben sana göre değilim dedi bende bana göresin falan dedim çünkü sevgi işlerinde o ona göre bu buna göre diye bir şey yok ancak bazı istisnalar var onun bana bir şey hissetmemesi veya ailesi vesaire sonra sırf biraz ağır gittim tehdit ettim gibi çünkü bana ilk başta fırsat verilmedi hediyeyi ben veremedim buna aşırı sinirlendim benim vermem gereken hediyeyi.. arkadaş veriyor evini bulurum falan dedim öyle ölüm vesaire tehdit yok sonra engellemeye falan başladı korktu herhalde taşınıyoruz zaten bulamayacaksın peşimi falan bırak dedi bırakmam yine bulurum bir şekilde dedim yüksek ihtimal ailesi ona zarar vereceğimden korktu bu sinir varya insanın kendisini paramparça eder bırak başkasına zarar vermeyi ben hayatımda hiçbir kıza zarar vermedim hani kendimden başka zararım olmadı ben normalde çok yumuşak kalpli bir insanım ama hayat beni zorluyor böyle sert biri oldurmaya vesaire gene kibar ve yumuşak bir insanım her neyse
Arkadaş sonralar sonralar bana diyor ki her buluştuğumuzda bize geldiğinde seviyor musun hala diyor evet diyorum evet diyorum en sonunda arkadaş dinlemeyecem sanane diyecem hani insanı o kadar çok delirtiyorlar ki yani evet belki benim bir hatam yüzümden her şeyi berbat oldu bunu göze alarak yaptım kaybettim veya kaybetmedim bilmiyorum hani bende anlatayım dedim bazı ailelerin bazı erkekleri tanımadığı için ön yargısı var ön yargı olmasa belki kolay olurdu ama ön yargı yüzünden çok şey başımıza geliyor şu an ben ona wp'den sadece nasılsın yazsam cevap verir mi veya yine engeller mi bilemem yalan yok onu aşırı kırdım ve korkutmuşumdur bunun için kendimi en aptal insanı olarak görebilirim bilemem ancak hiçbir zaman onunla küfürlü konuşmadım o biraz küfürlü konuşurdu benimle bana küfür etmezdi ama küfürlü konuşurdu ben ona da dedim sen istediğin gibi benimle küfürlü konuş umurumda olmaz ben sana hala kibar konuşacağım diye çünkü saygı aslında kibarlıktan gelir ama bu sevgi başka
Her neyse
Bende evlenmeyi düşünmüyorum hani sevsemde evlenmeyi düşünmüyorum sevmesemde o kabul ederse zaten ben evlenmeden onunla bir ömür yaşarım geçiririm işte bunun için aslında aynı kafada birini sevmen gerekiyor ama sevgi kafadan çıkmıyor ister tanı ister tanıma ilk görüşte aşk böyle
Aileler evlenmeden birlikte olmaya karşıdır veya değildir bilemem
Ama ailelerde şunu bilmeli evlenmeden önce her şey iyiyken evlendikten sonra aşırı kötüleşen berbatlaşan şiddete maruz kalan vesaire boşanmasına izin vermeyen vesaire den sonra aileler kızlarını evlendirdiklerine bin pişman oluyorlar evliliğin bozulmaması içni sesinide çıkarmıyorlar işte bu yüzden evlilik artık bir çocuk oyuncağı03 Yorumla- +1 yıl
Oğlum sen psikiyatri srrvisine bir görün, normal değilsin.
- +1 yıl
@fantastikadamm
Evet ben insan değilim olamaz mı?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun kardeşim. Yaşadığın türden konulara defalarca denk geldim burada. Ve hemen hemen aynı tavsiyeleri bir kez daha senin için vereyim. Hayatınıza dahil edeceğiniz insanları çok iyi seçin bundan böyle lütfen. Zira bir sürü serseri, psikopat, Veled-i Zinâ var ortalıkta.
1- Öncelikle bütün tehdit içerikli mesaj vs. ne varsa hepsini arşivle ve savcılığa suç duyurusunda bulun. Hiç çekinme. Yaşanan bir çok olayda bu yapılmadığı için maalesef olumsuz hadiselere tanık oluyoruz. Şimdi adaletten ümit kesilmiş gibi görünsede bu konularda gereken yapılacaktır merak etme.
2- Akraba çevrenden kuzen olur amca-dayı olur yardım iste ve güzelce anlayacağı dilden haddini bildirsinler. Daha iyisi ailene durumu izah et. Ailen tutucu, baban bu tür konularda anlayışsız vs. olsada bunlardan dolayı ailenden gizleme. Aile sığınılacak en güvenli limandır. Her ne kadar çekinsen, aksini düşünsen de inan ailen için çok değerlisindir. Kızsalar bile uzun sürmez. Benim de iki yetişkin kız evladım var ve ne olursa olsun onlar için canımı veririm. Bir yanlışa düşseler dışlamak yerine daha çok sahiplenir bağrıma basarım. Biri evli, damadım dahi bir hatası olursa vereceğim tepkiyi bilir ve benden çekinir. Yani demem o ki senin şu anda aklına gelmeyen mantıklı çözümleri ailen üretebilir.
3- Bunları yaparken de kesinlikle ama kesinlikle bu zibidi ile bir daha bir araya gelme. Ne bahaneyle olursa olsun. Yeminler etse de yalvarıp yakarsa da sakın ha sakınn.
Biliyorum söylediklerim sana uygulaması çok zor şeylermiş gibi gelebilir, ama inan hiç bir şey senin güvende olmandan daha önemli değil. Bütün genç kızlarımıza da bu vesileyle bir kez daha aynı şeyleri tekrarlamış olayım. Allah iyilerle karşılaştırsın..40 Yorumla
Kendini birincisi bu konuma getirmemeliydin. Bu şekilde bazı şeyleri kabul ederek yaşarsan hem şu an günümüzde hem de yarın öbür gün doğacak olan problemlere ve dayatmalara katlanmak zorunda kalacaksın. şu an sevgililiğe zorlamış, yarın öbür gün evliliğe ya da farklı şeylere tehdit yoluyla senin üzerinde baskı kurup istediği her şeyi elde edebilir. Kendini asla bu konuma getirme.
Sonuçta yalnız bir hayat yaşamıyorsun arkanda sana destek olacak arkanda duracak bir ailen var. Onlarla bu konuyu görüşebilir azar işitmeyi dahi göze alıp bu konuyu yenebilirsin. Onlarda mı yardım etmedi bu ülkede sana sahip çıkacak koruyacak merciler mevcut.
Senin yerinde olsam kesinlikle bu dayatmanın, tehditlerin altında kalmam kendimden emin olur başımı dik tutar o kişiye görüşmek istemediğini, aileme söyleyeceğim hatta uzatırsan polise gideceğim gibi şeyler söyleyip iletişimini tamamen kopartırdım ilişkimi.
Bu hayat yalnızca senin. Kimsenin dayatmasına tehditlerine göre hayatını yönlendirme şekillendirme. İstediğin hayatı yaşa.20 Yorumla
Bak kardeşim, normalde ikili ilişkiler hakkında görüş yazmam fazla, kul hakkından korkar , ya da , bir ilişkiye tesir etmek istemem,, fakat senin bu yaşadığın olay, üzücü,, senin adına üzüldüm,,, AMA,,, bu hayattaki en değerli varlık senin için sensin, ve onu herşeyden sen koruyup kollayacaksin bunu asla unutma,,önce ALLAH tan başkasından korkmayacaksın ,, eğer bir erkek, bir kadını kızı korkutuyor ya da tehdit ediyorsa o erkek aciz pisirik, bir sahistir, gücü sadece bir kıza yettiginden, onu ezmeye çalışıyordur, sakın korkma kardeşim ben bu tipleri çok iyi tanırım, çevremde kızları tehdit eden, korkutan, onlardan faydalanmaya çalışan çok erkek musvettesi gördüm, karşılarında gerçek bir erkek gördüklerinde ağlayıp mizmizlsnıp hep, geri vites yapıp, kaçtılar,,, şimdi kardeşim korkusuz ol, babana, agbine, amcana, dayina,, ya da sana sahip çıkacak , birileri vardır onlara ve polise git, herşeyi bir bir anlat,, zaten seni tehdit eden ve küfür eden , sana saygı duymayan bir adamdan asla iyi bir koca olmaz, bunu unutma,
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Davet için tsk
Bu işi tek başına cozemezsin
Ancak destek alirsan
Dayı amca baba abi kim varsa
Önceden planlayacaksin gerekirse poliside dahil edeceksin
Uzak duracaksin iletişimde olmayacaksin
Sikayet edeceksin uzaklaştırma aldiracaksin
Sorun neyse ustune ustune gideceksin
Ve senden ona yar olmayacağını anlamali
Gerekirse başka mahalleye ya da şehire git akrabaların yanına bir sure
Diyebilirsin ben bunun yüzünden neden gideyim diye
Sağlığından senden daha değerli bise yok
İletişimi kes uzaklas yoksa yakinlasirsan evlensenizde daha kötüye gider
Ole tehditle filan bise olmaz onlardan da adam olmaz1410 Yorumla- +1 yıl
Tsk @Kamelyalı_Kadinnn @GhosT_TE ve @brkaltn23
Beğenmeyenede tsk keşke sebebini soylese - +1 yıl
- +1 yıl
Sana da tsk @Yusufunyusufu
- +1 yıl
Tsk @incinmissindediğ @mert035 ve busra
Ah o ş... siz bana denk gelecekti ki doğduğuna doğacağına bin pişman olurdu her kuşun eti yenmez ama bu ş... sizler zaten gücü yetene artistlik yaptıkları için böyle sessiz ve sahipsiz insanları hedef alıyorlar. Bu örümcek kafayla bu at hırsızlığıyla ve sevgisiz katran karası kalpleriyle kimsenin onlarla evlenmeyeceğini bildikleri için sessiz inşa akra el koyup hemen nikâh basmak isterler. Ve işin en komik yönü de şu ki; bu tipler hiç yorulmazlar ve birini bulma zahmetine girmezler çünkü her nedense dört ayak üstüne düşerler kısmetleri hep ayağına gelir. En güzel ve en masum sessiz kızlar bu i. nelerin eline düşer kendini kaptırır sonra da kendini savunamadığı ve ailesine anlatamadığı için bunların ağından kurtulamayıp çoğu zaman hayatlarını mahvederler. Bak güzel kardeşim bu mesajımı iyi oku. Bir ömür boyu hayatını mahvetmek istemiyorsan nikah memurunun dediği gibi ya şimdi konuş ya da sonsuza dek sus. İş işten geçtikten sonra artık konuşsan da anlamı olmaz. Bütün patlayıcı ve yırtıcı gücünü kullanıp bu beladan kurtulmak için bütün tanıdıklarını ve imkanlarını ortaya koy korkmadan geri çekilmeden harket edersen bu da onun balonunu söndürüp aklını başıma getirir. Ama en önemlisi şu ki ailene anlat asla çekinme. Sana sahip çıkan birileri olsun ve o p. çe güzel bir ders versin. O kemiklerini ve çenesini kırsınlar bakalım o zaman tehdit edecek diş kalıyor mu ağzında. Hakkında hayırlısı olsun
30 YorumlaSelam Buket..
Biraz geç yazdım ama dilerim yorumlardan yola çıkarak makul bir şekilde içinde bulunduğun durumdan kurtulmuşsundur.
Diğer yorumların bazılarında olduğu gibi ben de mesaj ve elindeki tüm içerikleri arşivlemeni tavsiye edeceğim öncelikle..
Ve ardından en iyi çözüm bence şöyle otur ve sakince bir düşün..
Mümkünse çevre ya da eş dost diye tabir ettiğimiz yakınlarından birini bul.. Mümkünse bu bir görmüş geçirmiş olgun bir erkek olsun ve bunları detaylıca anlatabileceğin bir yerde buluşup yanınıza da ikiniz için değerli dengeleyici kadın bir şahit olsun.
Yani erkeğin aileden olması biraz duygusal ağırlık ve bakış açısında yanlış kararlar vermesine sizi yanlış savunmasına yol açabilir diye aileden biri yazmadım.
Kadına gelince, yine aileden olmayan bir kadın, böyle hassas konularda daha dogru bir dengeleyici unsur olabilir.
Kısaca detayları anlattıktan sonra emin ol usulünce konuyu kökünden senide koruyup kollayarak çözecektir.
Dilerim geç kalmamışızdır.
Sevgiyle kal.10 YorumlaAilenle konuş durumu. Herkes öğrensin. Sahipsiz sanmasın daha çok üzerine gelir senin. Babana anlat tüm detaylarıyla o gerekeni yapar. Kızsalarda söyle.
110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Güzel bir dille reddedin olmadı suç duyurusunda bulunun ya da yakınlarınızdan ya da arkadaşlarınızdan yardım isteyin. O kişinin biraz vidalarını sıkılasınlar.120 Yorumla Öncelikle herkesin saygılı olması gerektiğine inanıyor ve bu kişinin sana böyle tehditler etmesinin ve saygısız davranmasının bir suç unsuru olduğunu biliyorum. Ben senin yerine olsam polise veya savcılığa şikayette bulunurdum. Bence rızasız, zorla ve sevgi olmadan bir evliliğin olamayacağını düşünüyorum. Bir de o kişiyi telefonundan engellemelisin. Yoksa senin başına da belalar da aça o kişi. Yapman gereken tek şey şikayetçi olmak. Eğer kendini diken üstünde zannediyorsan, polislerden acil yardım istemelisin.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPsikopat birine benziyor yani ona onu istemedigini söylesen sana zorluk çıkarır benim fikrimce sen onun suyuna git seviyormuş gibi davran ama ilgilenme alakan az olsun mesajlarına soguk davran mesela yüz yüze görüşüyorsan makyaj yapma kötü giyin ağzın yüzün pis koksun aklına gelebilecekleri yap yani o senden ayrılsın o seni bıraksın ama aynı zamanda sen ona ben seni seviyorum imajı ver.. çünkü sen onu bıraksan o seni bırakmaz bağlanır ama sen onu seviyormuş gibi yapıp kendinden sogutacak hal ve davranışlarda bulun Üç ay dört ay dene bakalım
01 Yorumla- +1 yıl
Normal biri İcin makyaj yapmaması VS bıyıklarını almaması yeterli olur ama cocuk nefes alsın yeter diyorsa kurtulamaz sevmiyor sa sevmiyorum desin ne yaparsan yap diyip engellesin iki gün sonra unutur he tek cıkmasın dısa rı ama söylemek istiyorum seven tehdit et mez ya da adam gibi adam sevdini birsürü kızın makyajıj halini gör müs biri olarak okadar sevilecek biri degil siniz diyorum buda benim İcin ölsün ya da öldürsün diyenlere gelsin 😎
Öncelikle net mir mesaj at deki seninle görüşmek dahi istemiyorum senn bana zorla yaptırıyorsun istemediğim halde sevgili rolu yapıyorım de sonra deki eğer beni rahat bırakmazsan seni karakola şikayet edeceğim de zaten biraz huzursuzlanır zaten sonra numaranı değiştir önünü keserse falan bağıra bağıra konuş polis diye bağır olmazsa bağır çağır kavga edersin ama çekingen davranma..
buda mı çözüm değil bu sefer elindeki mesajlarla birlikte savcılığa git suç duyurusunda bulun 10 gün içinde çocuğu savunma için çağırırlar evine çağrı kağıdı geldimi aileside huzursuz olur00 Yorumla
+1 yılOkadar üzücü ki kelimeler bogazima diziliyor.
Oncelikle ailen nasil insanlar bilmiyorum ama onlarla oturup konusman gerekiyor. Bunu kesinlikle yap.
Eski erkek arkadasinin sana gonderdigi mesajları mutlaka kenarda tut bu sadece gerekirse uzaklastirma alman icin gerekli olur.
Kesinlikle kim ne derse desin o ne yaparsa yapsin evlenmeyi düşünme.
Beni cok seviyor oyuzden boyle yanilgisina düşme.
Psikolojik sorunlar oldugu cok belli
Umarim en kisa zamanda kurtulursun 😔00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaştırma isteyebilirsin bi dene istersen,
Ailene söyleyebilirsin, onlar ciddi konuşurlar abin flan varsa,
Gidebiliyosanız başka bir mahalle, başka şehire , başka yere gidebilirsin,
Ailem bni evlendirecek, görücü geldi, gelecek ümidini kes diyebilirsin,
Yalan söyle hastayım de hastaneye gidip geliyorum bazen sağlık durumumdan dolayı seninle evlenemem, evlilik yapamam de ,
Bakımsız görün ona pasaklı ol biraz soğut kendinden ,
Soğuk davran, sürekli surat yap , o bunu sorarsa da kendimi iyi hissetmiyorum içimde sıkıntı var bu ara geçmiyor de flan..
Bu tarz hangisi uyarsa dene istersen, umarım işe yarar..00 Yorumla Merhaba
Aslında ilk başlarda da belli etmiştir bu huyunu ama belki de aşkın gözüyle baktığın için anlamadın :(
Diğer olasılık ise en muhtemel olanı, erkekler ( Maganda, Kro ) Tipli kişiler kızı elde etmek için en romantiğin romantik rolünü oynarlar iş ciddiye binince yüzleri düşer. Bu durum hem senin için hemde iler yeni olacak sevgilin için tehdit unsurudur. Çünkü maganda tipli insanların çevresi, Maganda ile dalga geçer erkek adam böyle olmaz dolayısyla içinde Savaş kazanma arzusu yatar. Seni sevdiğinden değil, Başarmış olmak için seninle olmak ister.
1 = Ona güzel dille son kez söyle
2 = Durum ciddi ise önce ailene anlat
3 = Onun ailesi ile irtibata geçmeye çalış
*Bunlardan bir sonuç çıkmıyorsa hala güvende değilsen;
*4* Elindeki kanıtlarla beraber en yakın Polis şubesine git.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün olduğunca kendini soğutmaya bak , yanında cirkin ol bakımsız ol , ilgi gösterme , ama onunla ilgili kötü birsey deme , senden ayrılacağım filan hiç deme , o soğusun gitsin senden , böyle tipler gerçekten tehlikeli , sen şimdi ayrılmaya kalksan sana kötülük yapabilir o nedenle benim dediğim taktiği kullan
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle sen tehtid mesajlarını kesinlikle silme, Gelsin istemeye babana diyorsun ki bu çocuk beni zorluyor ben bunu istemiyorum tehtid mesajlarını da gösteriyorsun, babanda akraba ne var ne yok topluyor herkesi istemede sağlam bir dövüyorlar bu kansızı hastanelik ediyorsunuz sonra birde üstüne dava ediyorsun birdaha beli doğrulmaz.
23 Yorumla- +1 yıl
Söylediklerim az bile böylesi vicdan yoksununa. Hâlbuki sorsan dünya üzerinde ki en baba erkekte kendisidir şimdi, zorbalıkla bir şeyleri başardığını sanacak kadar alçak bir zihniyete bürünmüş oysa ki Allah ıslah etsin ne diyelim.
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Ailene söyleyeceksin durumu, birlikte karakola gidip şikayette bulunacaksınız. Aynı anda da durumu twitter'dan yayacaksın. Kadın hakları derneklerine de bildireceksin. Şimdi hatırlamadığım bazı kişi ve gruplar var ilgileniyorlar bu tip durumlarla. Gönüllü avukatlar falan var , para istemeden tehdit ve şiddet gören kadınları savunuyorlar, onlara da git, yardımcı olurlar büyük ihtimalle.
20 Yorumlaİstememek de net ol ve diren. Korku saçarak amacına ulaştığı içim bunu kullanıyor. Ailende bilsin istemediğini net ve sakin ol iş kavga dövmeye giderse gurur kin derken birileri gaza gelip zarar görür. Mesajları, varsa tanık hepsini biriktir suç duyurusunda bulun polis hakim halletsin net olduğunu görsün sakin dur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdam takıntı yapmış, korkacaksın biliyorum ama ölebilirsin. uzaklaştırma kararı al. Evden de tek çıkma. Bu olaylar kapanana kadar da fazla sana erişebileceği bir yerde olmasın. Seni şantajla tehdit ediyorsa bildir avcılığa, son kez konuşacağım gel, tamam sen haklısın falan demesine inanma. Ağlamasına inanma. Çağırdığı yere gitme özellikle eve kapanıp dışarı çıkmadıktan sonra. Çünkü gittiğin vakit haberlerde gördüğün gibi vahşice öldürülebilirsin. Ailen de bilsin bunları.
10 Yorumla
+1 yılbir defa bir erkek bir kadını rahatsız etmekten korkması gerek nedenmi çünkü bir erkek bir kadını rahatsız ettiği vakit başı sıkıntıya girer kanun önünde ona diceğin tek şey şudur beni bir daha rahatsız edersen beni taciz ettiğini söylerim polise en az 10 yıl hapis yatarsın dicen tabiki mesajda değil sesli bir şekilde çünkü mesajda dersen yapmadığı bir şeymiş gibi gözükür iftira olur haksız duruma sen düşersino yüzden telefondan bunu söyle senden korkar ve seni rahatsız etmekten çekinir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. polise falan sikayet et diycem, malesef ulkede adalet yok, 2 gun hapse atar, sonra cikarirlar.
ailene anlat diycem, oda kolay degil, dedigin gbi gozu donmus serfsizin biriyse ailene zarar verebilir,
yapcak tek bisey var bana gore, o sehirden ayrilip baska bi akrabanin yanina gitmen. kimsenin bilmedigi. sonra hattini falan gitmeden once degistirirsin, sosyal platformda kendi ismini kullanmazsin. seni hicbirsekilde bulamaz. ailenede söylersin kimseye demeyin diye. olur biter.00 YorumlaTaşınırdım. Böyle tiplerden kaçmak gerekiyor. Muhtemelen kafası boş ve kin intikam dolu, böyle tipler hayat boyunca takip ederler, usanmadan. Sor nasıl bir kadından tiksinir ve o kadına bürünmeye çalış. Mesela gazlar çıkart vallahi kimse indifferent bu olaya kalmaz
00 Yorumla
+1 yılZorla barıştırdı ne demek? Barışmasan ne yapabilir ki?
O ne biçim sevgi de seni tehtidle elinde tutmaya çalışıyor? Bunlara bir de ek olarak küfrediyor, yani saygısız. İnsan sevdiğim dediği birine küfretmeyi nasıl yakıştırır? Bu nasıl bir sevgi? Daha doğrusu sevgi mi?
Bence ondan ayrıl ve durumu ailene anlat. Onlar seni ondan korur. Ailen baş edemiyorsa da polise git ve şikayet et.00 Yorumla
+1 yılAilene söylemeye çekinirsen olaylar kartopu gibi büyür madem herşeyi yapabilcek tipte biri ailene söylem gerekiyo vede bu durumu ona anlatman lazım ben seninle yapamıyorum olmuyor lütfen zorlama demen lazım ailene söylemekten korkma nedenin cinsel ilişki yaşaman falanmi
00 YorumlaKesinlikle öncelikle polise şikayet et. Aile büyuklerine haber ver. Durumu anlat. Bana şiddet uygulayacak birisi bu de.
Ama ne yazık ki ülke deki kadınları koruma konusunda polis teşkilatı zayıf. O yüzden ne kadar akrqban varsa abim dayın amcan. Eğer sana zarar vermeye kalkarsa ve peşini bırakmazsa dövsünler o çocuğu birdaha sana yaklaşmasın. Öyle tiplere hak hukuk felan işlemiyor. Hapse girip çıksa yine aynısını yapar. O yüzden temiz bir dövsünler. Sana yaptığı taciz resmen00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSana gönderdiği mesajları kayıt altında tut her türlü delil sayılsın. Önce büyüklerine danış onun üstesinden gelebilecek kişilerle oda olmuyor emniyete şikayette bulun yanlış hatırlamıyorsam kades di ismi galiba acil durumlar için onu yükle kadınlar için bu uygulama direk olduğun konuma polisler geliyor acil bir durumda lazım olabilir. Yine acil durum için yanında göz yaşartıcıda bulundurabilirsin sana saldırma ihtimaline karşı. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılDavet için teşekkürler. eger sevmiyorsan açık açık söyle bu senin en dogal hakkin anlamıyorsa akrabana söyle anlatsin. sözle anlamıyorsa yumrukla anlasın. yani demem o ki, ne yap et ayrıl, hayat senin hayatın ve bir kere yaşıyorsun. onunla mutsuz goruyorsan kendini ne diye yanında dursun? kendisini öldürürse de öldürsün zaten bu iyi birşey. sen bireysin kararını ver ve bitir. zaten boyle tipler kendilerini öyle gösterirler ama intihar falan edemezler kastın buysa. özur dileyerek küfür edicem ama hadi ordan et şu bebeyi. sen iyilerine layıksın :) dediklerimi həmən uygula , kendine değer ver
00 YorumlaKonuş onunla. Böyle hareketlerin beni korkutuyor ve seni tanıyorsam bu böyle devam edecektir ve ben ömrümü böyle biriyle geçirmek istemiyorum de.. BU şekilde evlenirsem sana da kendime de yazık etmiş olurum mutsuz bir eş olurum seni de mutsuz ederim..
00 Yorumla
+1 yılYaa alla aşkına dağ başımı burası ver polise gitsin gerizekalıya vak zorla güzellik mi olur istemiyorum de zorlarsa polisee ver bişey yapamaz ailendende çekinme nolcak ailen yanında olcak elbett
Nerden buluyonyz böyle davarrları sizleride bi anlasam yanii00 YorumlaOna cevap verme sadece sana yazdığı mesajları silmeden elinde bulundur ve polise göster ailenede bu durumu anlat mutlaka.
Zorla evlenmenin hiç bir faydası yok ve kendini savun lütfen.
Avukata da danış mahkeme gibi durumlarda ne yapmalısın ön bilgi edin.
Mahallede karşılaşırsanız mutlaka kendini koruyacak bir aralık bulundur ve de ses kaydı kullanmaya çalış.
Bunlardan daha fazlasını polis ve avukattan öğrenebilirsin 😉👍00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin en önce mutlaka yapman gereken şey yanında biber gazı bulundurmak daha sonra kendinden soğutmaya bak kötü bir insanmis gibi ol misal ona karşı egolu insana saygısı olmayan biriymiş gibi ayrıca onunla iyi vakit geçirmedigini belli et baktın ters etki yaptı direk polise git kades uygulamasini indir mutlaka biber gazı bulundur biber gazı silahcilarda ve seyyarlarda bulunuyor (hani caddelerde sokaklarda oturup cüzdan tesbih kemer bıçak falan satıyorlar ya onlarda bulursun)
Şu siralar tek gezmemeye bak aileni mutlaka bilgilendir00 YorumlaKurgu ve yalan bir yazi belli. Ama diyelimki dogru tehdit santajmi yapti onun bavasiyla konis anlat gerekeni yapar ailene istemidigini soyle veya savciliga git. Zorla barsyi bisry yok. Dedigim gibi %90 kurgu yapan bir yazi gibi duruyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kurgu değil vallahide gerçek ben böyle boş şeylerle de uğraşmam.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tür yazılardan dolayı hemcinslerimden nefret ediyorum. Sonuçları haberlerde görüyoruz maalesef. Ailene söyle hemen polis'e gitmeye kadar, mahkeme yolu var.(sende onu tehdit et). Bu aptala durumu izah etmene gerek yok bence. Zaten anlamıyacak hâtan onla barışmandı. Ama yinede bir dene tatlı dille. Bu olay olumlu veya olumsuz sonuçlansın. Kafana dağıtman içim bi süre erkek arama bulma. Allah (c. c.) yardımcın olsun. Diyorum. Bu hemscinlerimin bitmesi dileği ile.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUygun bir dille evlenmeye hazır olmadığını anlat. Ayrılmak istediğini söyle. Okuyacağım, çalışacağım falan diye bahane bul. Zorluk çıkarır tehdit ederse ailenle konuş. Sonuçta sen sahipsiz değilsin. Gerekirse savcılığa başvur. Umarım her şey gönlünce olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTekmi yaşıyorsun, attığı tehdit mesajlarını tut, rahat bırakmazsan suç duyurusu yapıcam de. Tekrar ısrar ederse gerçekten yap. Bunu yapamıyorsan karakola git ve komser ile konuş. Gerekirse kendisi arar.
10 Yorumla
+1 yılDengesiz insan.
Böyle yapmayın ama siz istemedikçe zorlar.
Huyuna gidin fazla fazzzla ilgi gösterin o göstermeyince şikâyet edin, kıskançlık yapın vs. Evlilikte şunu şunu isterim bu kadar bilezik bilmem ne.. uzaklaşır herhalde😄120 Yorumla- +1 yıl
ya da tersi olursa ne olacak
- +1 yıl
Bunları kabul etmez bir erkek, kaçar
- +1 yıl
Baktınız böyle olmuyor beni başkasına verdiler deyin
- +1 yıl
Bu normal biri degil ama. Sen diyorsun yuz ver sonra zora koş. Azcık yüz verse birdaha hiç kurtulamaz
- +1 yıl
İlişkiler böyle ilerler. Zamanı varsa denesin yoksa ya ailesine söylesin ya da şikâyetçi olsun.
- +1 yıl
Fazla fazla ilgi derken sakın cinsellik anlaşılmasın.
- +1 yıl
Hayır zaten onu anlamadık. Azcık daha yüz bulsa. Kızın yakasını hiç bırakmaz böyle takintili insanlar
- +1 yıl
Ne yapsın o zaman?
- +1 yıl
Basta yazdım ya
- +1 yıl
İstemediğini her fırsatta söylesin
- +1 yıl
Benim de başıma geldi sıkboğaz edince öff hesap mı vericem deyip konuşmadı. Arkadaşlarıyla dışardayken 10 kere üst üste aradığımı hatırlarım😄
Çünkü yanlış bir kişiydi ve başından beri konuşmak istemedim o bağlandı ümit de vermedim. - +1 yıl
Abi bu kızlardan korkulur. Ama haklisin asırı ilgi kıskanma faln sıkıyor
- +1 yıl
Korkulur abi istenmeyen şey olunca korkulur sizden de korkulur henüz adamına denk gelemedik. Her geçen zaman erkeklerin farklı pisliklerini öğreniyoruz işte😄
- +1 yıl
İstenmeyen seyden degil. Senin bukadar fena oluşun bukadar hesap kitap yapman erkekleri iyi tanıman. Bn senden korkarım abi
- +1 yıl
Kadinlarin pisligi daha cok emin ol simdi erkekler kek kızlar cin. Erkekler saf
- +1 yıl
Korkun abi korkmayın demiyorum😂 beni de zaten korkacak kişi kestirmez korkmayanın zaten bu tür şeylerle işi yoktur. Erkekler böyle ayırt edilir. Asıl erkekleri tanıyanlarla olunmalı çünkü kimi seçip seçmeyeceklerini iyi bilirler veee hiçbir sorun yokken tabii ki de bu tür şeyler olmaz.
- +1 yıl
Ben kadın/erkek diye ayırmıyorum çünkü her kadının aynı olmadığını kendimden biliyorum ve her erkek de aynı değildir diyebiliyorum
- +1 yıl
Kadinlar işini bilir. Kimi sececeklerini gercekten cok iyi biliyorsunuz. İlişki konusunda hepiniz mastir yapmişssiniz
- +1 yıl
Erkekler de işini biliyor mesela eğlenir eğlenir evlenecek kız yok der.:) Kimi seçeneğini bilmek fayda etmiyor artık çünkü öyle bir erkek varsa bile bizim karşılaşamayacağımız yerdedir😅
- +1 yıl
Haklisin kalmadı artık. Evlenilecek erkek azcık kalmişti onlari da uyanık kızlar kaptı.. Şimdi herkez ekmeginin pesinde gönül eğlendirme derdinde 😁😁
+1 yılO kim oluyor da seni zorla evlen benimle diyor? Senin beynin yok mu? Istemiyorum defol git de engelle tüm sosyal medyalardan. Gerekirse numaranı da değiştir. Peşinden gelirse tehdit ederse polise başvur, ailene söyle onlar yardımcı olsunlar
10 Yorumla
+1 yılŞikayette bulunman en iyisi ancak o şekilde çözebilirsiniz eğer ki aşiret falan değilseniz ama şikayette de ısrarcı olmanız lazım malum Türkiye'de adalet kavramı farklı ancak bir kaç kez suç duyrusunda bulunursanız o zaman uzaklaştırmaya kararı alabilirler
20 YorumlaBirlikte olmaya devam et fakat sevmediği şeyler yap. Saçma konuş, saçma hareketler yap, en sevmediği ne varsa yap ama sevemdigini belli ettirme sevdiğin halde öyle olduğunu düşünsun ki o senden uzaklaşsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Önce ailenle konus uyarsın yok olmadı polise suc duyurusunda bulun ayrıldı ayrildı ayrılmadıysa arkadaşlarından ya da çevrenden ensesi kalın birini bul bir güzel dövsün bir daha peşinden gelmez seni bırakır
00 YorumlaBunu derhal ailene söylemen gerekir çünkü bu durum çok ciddi. Sana zarar verebilir. İlk adım ailene söylemen sonraki adım ise durum çok kötğ hale gelirse tabii ki de karakola gitmen ve her şeyi açıklaman..
00 Yorumla
+1 yılPolise gidip şikayet et bununla kalma, durumu ailene söyle, akraba durumunuz nasıl bilmiyorum ama onlara da paylaş durumu hepsinden herkesten yardım iste. Böyle psikolojisi bozuk olanlarla işiniz olmasın. Sen de sert davran.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Başka bir şehre gidip çalışma imkanın olsa iyi olurdu. Şu şartlarda, yasal yollara başvurabilir ve yine imkân varsa, "birtakım abilerinden" yardım isteyebilirsin. Tabii bu işleri tek başına değil, anne baba kontrolünde yapmanı tavsiye ederim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Ailen, yakınların, büyüklerin ile konuyu paylaşabilirsiniz ya da avukat aracılığı ile tehdit ettiğine ilişkin deliller var ise savcılığına suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Tehlikeli bir hal almadan önlemini almalısın.
00 YorumlaDüzgünce seni sevmiyorum de, ona karşı birşey hissetmediğini yüzyüze veya telefonda sesli konuşarak net olarak anlat. Bir daha konuşmayalım, gerçekten istemiyorum de. Naz yapmıyorum gercek fikrim bu de. Artık anlaması lazım.
00 YorumlaO artık zıvaneden çıkmış her yerden sil ben polisi ara ailene söyle peşimi bırakmıyor de gerekirse oradan taşının ben asla yalnız çıkma dışarı gerekirse taşının ordan tehdit etmiş çünkü
10 Yorumla
+1 yılCevabı biliyorsun. Satır aralarında ne yapman gerektiğini yazmışsın. Bitirmekte sana kalmış. Devam ederse savcılığa şikayet etmelisin. Aileni de sürece dahil etmelisin. Yapamam yazman hayatını cehenneme çevirmesi için izin verir sadece.
00 Yorumla
+1 yılAilen yok mu söyle istemiyorum zorluyo bitti gitti
10 YorumlaŞöyle takıntılı insanları hiç sevmiyorum ya. Zorla sevgi olmaz anlamıyorlar.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazıları gibi dürüst sevecen iyi kalpli sıcak kanlı iyi birileri varken neden böylelerine bakarlar anlamıyorum hepte böylelerine bakıyorsunuz kızlara değer veren birine bakmazlar da neden kendini beğenmiş mi desem yoksa başka birşeyler de aklımdan geçiyor söylemek istemiyorum yeri değil burası söylemenin bende kızlara çok değer veren birisiyim değişeceğimi de sanmıyorum keşke olsa benimde kız arkadaşım ama yok maalesef bizim gibilerine bakmadıkları için olmuyor kız arkadaşımız
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende ruslar ukraynalılar ve onların tiplerine benzeyen kızları çok beğeniyorum hayatımda bir kere nile olsa gideceğim oralara
Sakın evlenme bir hata yapıp hukukçuyum bana sor istediğini
10 YorumlaKardeşim polise git bende ilk başlarda korkuyordum sonra polise gittim her şey çözüldü mutlaka polise git
20 Yorumla
+1 yılBaşta böyle yapıyorsa sonra ne yapmaz ki sen ondan azgın olacak ve üste çıkacaksın ve onu bastıracaksın, ne olacak yoksa onunla evlenecekmisin bu gerçekten felaket olur.
00 Yorumla
+1 yılBaşına bela olur benim de öyle bi sevgilim vardı kendimden soğutmaya çalıştım ve o kendi bitirdi kurtuldum evlilik falan öyle biriyle de sakın düşünme psikolojisi bozuk bence
00 Yorumla
+1 yılCanım öyle bir insanla sakın! Evlenme hayatini karartma ailene söyle deki zorla benle evlenmek istiyor her yerden engelle zaten ailen gerekeni yapar sende bir daha sakın onla konuşma.
00 YorumlaDurumu ailene anlat Ailenle konuş istemeye geldiginde vermesinler diye konuş gene rahatsız savcılıga başvur gene ederse çivi çiviyi söker ailenden baban ya da abin topuklarına sıksın
00 YorumlaEtrafındaki insanların fikirlerini önemse.. annenle aran iyise, durumu ona anlat. başına iş alma,çok tehlikeli.. nasıl ayrılabileceğin konusunda inan aklıma bir fikir gelmedi.. zor durum. dikkat et.
00 YorumlaÖnce güzel bir dille duygularının söndüğünü artık birşey hissetmediğini vs vs anlat sakinleştir konuşmayı bırak sinirli şekilde bırakırsan peşine düşer
00 YorumlaKonuşarak anlaşılmıyorsa tek çare ailene anlatıp ona göre durumu izah etmek daha şiddetli olacak ise güvenlik güçlerine başvurman lazım mazallah kontrolden çıkmış bu şahıs kendine çok iyi bak
00 YorumlaBende kendine iyi bak dikkat et diyorum şiddet küfür zorla barıştrma olacak iş değil sen ya aileni bilgilendir ya polisi hanım efendi geçmiş olsun başını boşuna yakma
00 YorumlaTehtitle gelen insanı hiçbir şekilde kabul etme derim çünkü o alacağını alır ilerisini düşünmez ve bunu bir erkek olarak diyorum gencligin verdiği hatalarla bende yapmis olabilirim ama sana bir dost tafsiyesi uzak dur sende onu tehtit et korkudan yaklaşmaz zaten emin ol 🙏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yıldikkat et yazık edersin kendine...
istenmeden yenen aş, ya karın ağrıtır ya da baş...
tehdit ediyorsa polise bildir ya da ailene söyle...
istemiyorsan evlenme...00 Yorumla Önce şikayetçi olucaksın... Sonra gidip karakola darp edildim diyeceksin... Üstüme gelirsen bunu tekrarlarim diyiceksin... Küçük bir yalanla büyük bi zarardan kurtulucaksin yani...
00 Yorumla- Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat