Peşimi bırakmayan bu çocukla ilgili ne yapabilirim?

Arkadaslar 4 yilik iliskim var 7 ay once nisanladim Şu an 18 yasindayim 14 yasindada onla sevgili oldum bastan cok sevdim onu yanlis seyler yaptim bile ama masum kaldim... onun yas 20 beni eskiden hep aldatmak istemis hep yakaladim onu mesajlarda kim bilir belki de aldati oyle mesajlar gorunce hep derdi ben yazmadim kardesim yazdi falan filan bende canım gibi inanip barisirdim onla.. bir ara yakaladim aramistim gel diye sevgilin yoksa yok dedi bulusalim fek hesaptan bulusalim geldi ayrildim sonra geldi yalvarirdi beni de ailemi de affetim ona ama sonra bende aldatmaya basladim hatta cok iyi birine bulmustum asik oldum baska birine sevmeye basladim 1 yil falan onla konusuyorum hic bulusmadik ama o da beni sevdigini soyliyor...😥 ailem nisanli oldugum erkege cok seviyorlar ve hep onu savunuyorlar onla devam et onla ol diye diye bagriyorlar hep mesajlari siliyorum hep sistem yapiyorum o bizjm evde gelince mesajlari gormezsin diye onu aldatiyorum diye eskiden doverdi bile beni yani cok kotu davrandi da bana ask gormeyince bende ask aramaya basladim iste sevdigim biriyi buldum ama bir turlu onla da kavusamadim uzak o benden o turkiyede ben ise bosnada yasiyorum ve param yok onun yaninda kacmak icin bu nisanlima diyorum ki 100 kere ayrilmayi denedim yok da yok pesimi brakmiyor yok oldurecem kendimi bilmem ne dedim yaa ona sevmiyorum seni istemiyorum seni yok manipulatorluk yapip benimle oluyor bir ara dedim baskasini seviyom sonra uzulmesin diye saka dedim simdi iste diyom ki kendime yeter artik kaderini kabul et sevdigin cocugu sil engele ayril bu nisanli ile de kal cunku senin baska care yoktur... eger ALLAH oyle dediyse oyle olsun diyorum cunku baska carem yok dusunuyorum umudum kalmadi bu cocuk pesimi brskmiyor artik😥 beni optu zamanda itiyorum yine zorla opuyor diyorum ki artik istemiyorum oyle seyler ben musliman biriyim eskiden hristiyandim 5 ay once musliman olmusum o sevdigim cocugun saniyede o beni islama dogru cevirdi ALLAHA sukur ama bu iste beni rahat brakmiy
Peşimi bırakmayan bu çocukla ilgili ne yapabilirim?