Ayrılık.. en sevmediğim kelime🎈 Bazı insanlar vardır ayrılıktan sonra bir depresyona girerler, müzikler, çikolatalar, filmler sürekli ağlama hali. Peçeteler yerlerde. Değişik bir süreç. Siz ayrılık sonrası depresyona girdiniz mi; ne kadar sürer o depresyondan çıkmanız?
Ayrılık sonrası depresyondan çıkmanız ne kadar sürer?
çok ilgincimdir bir kere aşık olayım ya da hoşlanayım deli gibi bağlanıyorum ilgiden boğuyorum resmen alttan alıyor sabrediyorum sonra o kadar kıyamadığıma onu sevdiğime emin oluyor ki karşı taraf rahatlıyor sonra başlıyor kaybetme korkusunu kaybetmiş şekilde davranmaya sonra ne mi oluyor yavaş yavaş soğuyorum o asla fark etmiyor sonra işte bir gün hiç ummadığı bir günde ondan nefret ederek uzaklaşıyorum ve sonsuza kadar çıkıyorum hayatımdan ondan sonra geberse dönmem hiç bir şeyden değil ama nefretim çok kötüdür
Valla duygusal biri ise ayrılık yaşayan kişi, istediğin kadar k... yırt olmuyor, zamanla unutuluyor, o zaman içinde resmine bakmamak takip etmemek heryerden engellemek silmek lazım. Dışarda zaman geçirmek, topluma karışmak hobilere odaklanmak lazım, geceleri yalnız kalmamak ya da yalnız ise erken uyumak tek düşünmemek lazım, zamanla kısa sürede unutulur bunlar yapılırsa, ben öyle unutmuştum aksi çokkk zor ve uzun sürüyor hastalanıyor insan. Kimileri de duygusuz insanlar mantıkçı kişiler gelişigüzel ilişkilere atıp unutuyorlar yalnış bence,çok karaktersizce bir zihniyet.
Depresyona girmem. Birinden ayrılıyorsam ağır bir sebep vardır. Bana bunu yaşatan için yakınmaya gerek yok. Hayatımı normal bir biçimde devam ettiririm, hep de böyle yaptım.