Demek ki senin kafana uygun biri olmadığı için olmamış, huyu huyuna suyu suyuna uygun birini bulursan olacaktır günün birinde.
Ancak acele etmemek gerek.
Sabırlı olmak gerek, sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır derler.
Sen yeter ki bu hayatına isyan etme beklemeyi bil olur elbet üzme kendini.171 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yani? Senin gibi kadın mı kaldı bu devirde. Arabam var, param var, işim var diyorsun, herkes kaçıyor öyle mi? İnanılır gibi değil. Nerde böyle ayakları üzerinde duran bir sevgili? Bu işte ciddi bir terslik var.
121 Yorumla- +1 yıl
Bu terslikte bir iş var bence.
+1 yılHer şeyin para olmadığını veya dış görünüşle olmadığını anlamış olman lazım. Kalp, gönül işi başkadır, herkesin sevgi kuramı başkadır. Kriterim var denmez aşkta kriterde olmaz, seversin sadece.
180 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
340Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik araba ve meslekle yapilmadigi icin olabilir
41 Yorumla Bu işler nasip kısmet.
ya da sen çok seçicisin veya karşı çimse karşı soğuk durgun olabilirsin. Bu da sana yaklaşmalarını engelliyor olabilir. Dışardan nasıl görünüyorsun nasil davranıyorsun bilmem ama görüntü ve davranış karşı taraf referanstır12 Yorumla
Soran+1 yılİşim gereği soğuğum karşı cinse
Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Ahahah arayışa girdin mi peki nasip deyip oturmakta doğru değil ama şuda var doğru insanı bulabilmek önemli olan bazen ne kadar zorlarsan zorla olmayacağı varsa olmuyor belki ilerde olur karamsarlığa kapılmakta iyi değil vermezlerse gaçacaaam demeden önce doğru zamanı beklemek gerekiyor olabilir😊
10 YorumlaUygun görmüyorlardır seni. Biz erkekler sizin aksinize ne kariyerinize, ne maaşınıza, nede mal varlığınıza bakıyoruz. Biz, tamamen kendimize eş olup olmayacağınız ile ilgileniyoruz. Demekki sende bu ışığı gören yok şimdilik. Umarım biri beğenir..
16 Yorumla
Soran+1 yılEdep bakımından diyorsan edepliyim de
Soran+1 yılİsterim isterim kociş isterim
Soran+1 yılNe iş yapıyon
+1 yılBenim de var arabam ve mesleğim ama evlenmemeyi tamamen kendim tercih etmiyorum mesela 😊 Yani evlenmek istiyorsan sen birileriyle flört etmeyi deneyebilirsin. Keyifli günler..
41 Yorumla- +1 yıl
seni kim ne uapsin. günü birlik ilişki yaşarsan iki ayı geçmez enfazla 6 ay...
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılEvim var arabam var dükkanım var mesleğim var 6 tane hemde şaka değil ciddiyim bende bekarım ne hikmetse hala iyi ve geçimli bir insanım elim de çömert pinti değilim yani iyi de yemek yaparım
13 Yorumla- +1 yıl
Buldun galiba koca yanıt vermedin 😀
Soran+1 yılKoca yok nerdeee
- +1 yıl
Ben var 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAraba var diye niye kocan olsun kızım, hasta mısın?
Alt tarafı teneke parçası ya..
Ne bu materyalistlik.
Düzgün bir adam seninle evlenmek için para pul araba sormaz.
Başka şeyler geçerlidir.
Gerçi sen de haklısın, erkekleri bile karı gibi yaptılar.
Evlenecek adam para pul sorar oldu memlekette.20 Yorumla O işler öyle olsaydı şimdiye 2 çocuklu bir baba olurdum :D
20 YorumlaKarekterin düzgün mü? Evet evin araban olabilir ama dışarıdan bakınca sosyete bir kız olarak duruyorsan kimse evlenmek istemez. Özellikle şu bar senin bu bar benim takılan biriysen kaçarız. Ciddi düşünmeyiz.
Ev araba maalesef sonradan kazanılıp kaybedilebilen somut nesneler. Bize karakter gibi kolay kazanılıp kaybedilemeyen soyut şeyler lazım 😉10 Yorumla
+1 yılBak empati kurarak yardımcı olmaya çalışayım.
Kendi bakış açımla yani , başkaları nasıl düşünür onlara kalmış.
Mesleğim var arabam var diyorsun.
Zaten günümüz şartlarında kadın da erkek de çalışmalı.
Arabam var diyorsun , bize mi var.
Kendi mesleğinde çalışıp arabanın tüm bakımlarını benzinini falan sen ödeyeceksin.
Bizi alakadar eden ne var yani bu durumda00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istersen evlenirsin ama. Evlenmek için evlenilmeyeceğini bilecek kadar akıllı bir bayansın belli. Evlilik cinsellikte değildir.
Bir bayanın evlilikten beklentisi nedir.
Güvenebilmek
Erkeğin ilgisini görmek
Kendini özel hissetmek
ve en önemlisi iletişim kurabilmektir.
Bunlardan en önemlisi iletişim kurmaktır. 😊😊
Tabii bunun içinde beklemek lazım, değil mi?😊😊00 Yorumla
+1 yılSenin bulunduğun ortam ona müsait değildir. ya da geçmiş ilişkilerin yüzünden adın çıkmıştır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBulunduğum ortam sanırım
Hep aynı kişiler- +1 yıl
O yüzden işte.
Koca bulmaya zaman ayırmamışsın ki öyle kolay değil uğraşman lazım. 🤭
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz böyle cilveli olmalısın kadın gibi olmalısın yani zerafet olmalı nezaket olmalı kadınlarda birçok şey bir arada olmalı bir de çoğu erkek kendinden daha çok para kazanan kadından çok hoşlanmaz Bir de bunun tam tersi var zengin kadın arayıp parasını yemek isteyen ama kadınsı olmak bence çok önemli erkek tavırda olursa kaçırtın erkekleri
20 Yorumla
+1 yılO da senin şanssızlığın demek azcık uyanık ol sende gönül eğlendirme ciddi takıl
15 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle de gönül eğlendirmem huyum değil ki
Uyanık değilim- +1 yıl
Uyanık olmalısın ama yoksa evde kalırsın böyle
Soran+1 yılHaklısın ne yapayım
- +1 yıl
Çok sert görünme mesela beğendiğin insana karşı daha kadınsı davran
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBunlarla konuya giriyor isen amacinin pek evlilik oldugu biraz muamma
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki ama akıllı kızım
Neden evlenmek isteyen olmuyor- +1 yıl
Bayanlarin anlayamadigi olay su; bir bayan olarak her ne kadar güç kazanirsan o kadar yalnizsin demektir.
Bu bir yaradilis kodlamasi... Simdi senin araban var iyide bi isin var ise birde biraz dominant sivri isen evlere şenliksin demektir... yani tercih edilmessin. cok girisken olmak cok goz onunde olmak bir erkegin es secmek icin dusündugu kriter bile degilm
Mutlaka bir kismetin vardir ama birde Şu an herkes evlenmekten korkuyor yasa cikara cikara aile kurumunun icinden gectiler
Soran+1 yılKomiserim ama dominant olmam eşime karşı
Zaten normalde de değilim
Erkeklere iş emretmek yerine rica diye söylerim- +1 yıl
:)) iş bir sure sora o karakteri yaratiyor ama istisnasiniz diyelim.
Domimant kadinlar asla derinden sevilemiyor.
Soran+1 yılDerinden sevilmek bu beni düşündürdü baya
- +1 yıl
Bazi evlilikler mantik icin tercih edilir. bazilari tren kacio denilip beklentiler dusurulerek secilir.
Bazilarida sevgiyle olur.
Karsindaki adam seni seviyor ise kirmak istemez zaten. ama sende sozum gecsin diye ugrasiyorsan erkek gucunu bu kez farkli sekilde kirarak gosteriyoe.
Yani bi erkege kendini kabul ettirmek icin alcakgonullu guleryuzlu olman yeterli. altini eritmek istersen onun ilaci yuksek atestir biraz firina sokup soguk su dokerek yola gelir dersen mumkun degil kabuk baglar ancak..
İste derinden sevilmek icten samimi guleryuzlu soz dinlemeyle olacak islerdir.. koltuk kavgasina gerek yok evde. o karlsa sende kralice gibi davranmak zorundasin. herkez kendi koltugunda oturur ise sorun yok. altindaki polis sana kafa tutarsa guc sende ezersin ama senin kanina giderse ona sevgi beslersin evlilikte boyle. bu kavramlari gercekten erkek olanlar icin yazdim. karisik olmadi umarim
Soran+1 yılBen zaten yönetmekten sıkıldım dostum
Araba işe ilgilenmekten elektrik su faturası ödemekten sıkıldım
Ben beyin olmak istemiyorum yönetilmek istiyorum ya arabada sağ koltukta oturmak istiyorum- +1 yıl
İste bu zihniyette bana denk gelmedi...
Herkes eksikligini yasiyor sanirim.
Sen hayattan yorulmussun. cunku ataetkil bi ailede buyumussun. insan 12 yasina kadar evinden ne aldiysa o.40 yasinada gelse 12 yasina kadar aldigin icinde heo haykirir. sende bu gelenekte buyumussun.
Aslinda bence artısın ama insanina denk gelmek cok onemli...
Simdiki gencler calissin yardmci omsun istiyor. bence erkek guclu olmali her konuda maddi manevi fizik.
Kadin istedigi kadar guclu olsun her zaman sirtini dayadiginda guclu bir karakteri ensesinde bulmak ister. sen erken anlamissin hepsi bu
+1 yılSakin ol ve arzularını yavaşça yere bırak evlat
Herşeyin hayırlısını dile ve zamanını bekle acele etme elbet senin denginde senin kafa yapına uygun biri çıkacaktır karşına, hayatında biri olup kıymetini bilmeyip seni üzmesindense bence kaliteli yalnızlığın keyfini çıkar20 YorumlaMerhaba,
Beni görmüyorsun ki kaçtır söylüyorum gel bana, şans ver bize kanka! 😅04 Yorumla
Soran+1 yılIyy hatırladım bak
+1 yılKanka inek gibi okudun östrojen seviyenin yüksek olduğu yılları okumakla geçirip götü göbeği saldın sonra araba aldın mesleğin paran oldu ama erkekler bakmadı olay bu
20 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle ilişkiye çok ciddi bakıyorsunuzdur.
(Erkekler kadınlar kadar ilişkilerinde ciddi olmayı sevmezler)
Veya konuşma esnasında çok fazla kasıntı hareketler yapıyorsundur. Çok ta alıcı gözle bakma 🤭12 Yorumla
Soran+1 yılNası yani
- +1 yıl
Evlenmek istediğini çok belli etme. Kaçabilir çoğu erkek..
+1 yılEşin olsa araban ve mesleğin olmasa daha kötü inan bana
41 Yorumla- +1 yıl
🙏🤩
İstiyosan olmuyosa vakti saati gelmediği için olmuyodur hayırlı duaların nasibin olsun kabulünü yaşa inşallah..🙏🏻
20 Yorumla
+1 yılMevla dilerse kulun işini
Mermere bile geçirir kişinin dişini;
Mevla dilemezse kulun işini
Leblebi yerken kırar kişinin dişini...20 Yorumla
+1 yılBelki de kötü bir eşin olacaktı, evliliğinden memnun olmayacaktın. Ayrıca eşin yoksa ve tek yaşıyorsan zaten mesleğin olmak zorunda. Belki özgüvenin eksiktir. Sonun hayrolsun abla.
15 Yorumla
Soran+1 yılİlili ilişkide özgüvenim yok
- +1 yıl
Özgüven eksikliği hissettiğin konularda fazla düşünmeden hareket et. Sonunu düşünen kahraman olamaz.
- +1 yıl
Görücü usulü deneyebilirsin.
Soran+1 yılİstemem görücü usulü
- +1 yıl
Pat diye evlenmeyeceksin ki, tanışacaksın. Sonrasında kararını vereceksin.
+1 yılİla ki koca deme bekarlığın tadını çıkar sana gelmesini bekleme ilaki istiyorum diye erkekler değil de ilk adımı sen at
10 Yorumla
+1 yılKader dediğin nokta işte bu kısımda devreye giriyor.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılBodrumda bir yazlık kanal İstanbul’un orda da bir arsa alırsan ben evlenirim senle canım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Soru komik, EİG seçilen görüşler de komik. Soruda sorduklarınla evlenmenin bir alakası olduğunu düşünüyorsan zaten evlenme ve hala evlenmemiş olman da gayet manidar.
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye manidar olsun
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yıl
Aklıma nedense bu geldi :) Çevrenizde dikkatinizi çeken ya da beklentilerinizi karşılayan biri yok demek ki.
00 Yorumla bizim erkekler zaten kompleksli güzel kızlara bu bana bakmaz deyip ortalama tipli kızların peşine gider bide hem arabası var hemde güzelse hem zengin diye hiç bakmaz bana der.. aşağılık kompleksi var çünkü.. illa erkek üste olacak..
00 Yorumla
+1 yılMerhaba KScan. :-)
"Evlilik mutlak kaderdir" diye bir şey okumuştum bir dini kitapta. Daha doğmadan yazılırmış kaderimiz. bu yüzden er ya da geç nasibin olan kişi çıkacaktır karşına. Buna inan. :-)00 Yorumla
+1 yılNasip kısmet bu işler. Keşke her şey bu kadar kolay olsa
10 Yorumlaaynı durumdan bende muzdaribim :D karı yok evlenmeklik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimseye guvenemiyor artik internet aleminde cok takilmamak gerek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Onuda bul bende aruiyorum ama arabam yok tabi sen daha artidasin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKader nasip denilen bişey var. ya da senin aradığın özellikle biri yok
10 Yorumla Nasipten öyte köy yok derler bildin mi¿ Bende de ev var, iş var eş yok yapacak bişey yok Tanrının herkes için bir planı vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılisteyince olmuyor nedense çünkü. ben istediğim hiçbir dönem sevgilim olmadı öyle. ne zaman böyle uzak dursun herkes benden dedim o zaman sevgilim oldu😅. güzel de oldu. severiz jsjsjw
10 Yorumla
+1 yılErkekler kendi ayakları üzerinde duran, güçlü kadınlardan hoşlanmazlar. Düşkün olsaydın isterlerdi. Kendilerini tatmin etme yöntemi bulmuşlar böyle.
110 Yorumla- +1 yıl
Güç kadını maddiyat olarak görüyorsanız güçlü kadın sevmiyorsunuz, çıkar peşindesiniz
- +1 yıl
al bi mal daha
Soran+1 yılYorum sahibi doğru söylemiş
Erkekler güçlü kadın sevmiyor ya da çekiniyor
Bilemiyorum ama istemiyorlar- +1 yıl
Bu sözleri söyleyen mi saygıdan bahsediyor. Herkes kendi yorumunu yapmış, size haksız diyen yok. Saygı görmek istiyorsanız gösterin tamircik
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sen çok seçicisindir. Nasıl bir şey arıyorsunuz?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil mi yani?
Her şey meslek ve arabadan ibaret.
Ben bile evlenebilirim seninle düşün yani, o derece.🌝23 Yorumla- +1 yıl
Günümüzde genel olarak mesleğe ve finansal gelire bakılıyor ama
- +1 yıl
Önemli tabi ki onlar ama kafa yapımız uyuşmadıktan sonra önemi pek kalmıyor.
- +1 yıl
Haklısınız.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından mesleğin, araban ve belli bir miktar maaşın var, bi tek eksik olan koca😑Bende hiç biri yok 😬😂
24 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@refleks22 nasip kanki🌸
- +1 yıl
@Gizemlihatuun35 :D :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de sürekli evlenmek için gelenler var mühendis, doktor, fabrika sahibi, özel harekatçı vs vs ama benimde sevdiğim var. ailemede bir türlü evlenmek istemediğimi anlatamadım kurtulamadım hep baskı hep baskı daha eğitimimi tam alamadım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu sosyal medyada bu kadar bağırsan da gerçek hayatta bu kadar bağırıyorsun sanki istemezmiş gibi davranıyorsun O yüzden yalnızsın
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama beğenmiyorum napayım
Bastırılmış duygular- +1 yıl
Neden beğenmiyorsun hangi duyguları basıyorsun evlenmek mi istiyorsun sevişmek mi istiyorsun
Soran+1 yılEvlenip deli gibi sevişmek istiyorum
- +1 yıl
Azgın Bakire
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında bunu erkeklerin söylemesi lazım garip bende bunların hiç biri yok yani babam ölünce kalacak olan ev falan varda neyse bende bunların hiç biri yok eş de yok denekki mal mülk le olmuyormuş öğrenmiş olduk hayırlısı diyecez başka ne denir ki
00 YorumlaBak senin işin var mesleğin var hatta imkaninda var arkadaş çevrenden yardım iste ailenle konuş ve onlara fikrini ve derdini anlat. İkincisi bu zamanda kafana göre birileri bulmak basit değil ve bunu ayırt etmek çok güç .üçüncüsü ve son olarak sana tavsiyem en samimi olduğun birilerine söyle ona açık açık konuşarak çare bulmak için çalış ailenede arattır. İnşallah aradığını bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çünkü artık insanlar evlenmeden bı çok şeyi yaşıyor artık yaşayanlar da bizim gibi kıyıda köşede kalmış olanlar onlar da eğer bir gün evlenebilir se yaşayacak yoksa geldiği gibi gidecek yani 😊
00 YorumlaEvlenmeyi düşünme hayatın derdini cekme bu hayatta su zamanda yasa yasaya bildigin kadar istedigin kisiyle biriyle yatmakmi istiyorsun yat biriyle cikmak mi istiyorsun cik biseymi diyen oldu sanane bu senin hayatin o yuzdende diyorum ki bu hayatin derdini cekiceksen her daim le casede pompe her zaman iyi dir. yannizsan bizim yannizlar kulubune dahil edelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeslek grubu tercihin mi var? Kendine denk birisini mi arıyorsun?
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun? Hangi meslek grubu arıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılKomiserim
Komser polis hakim savcı doktor arıyorum
Cevap sahibi+1 yılVayy, komisersin demek, polislerin anasını ağlatıyorsundur sen varya ☺️
Soran+1 yılYok öyle bir durum
Şunlara sahip olup da başarıyı evlenmekte görmek ne kadar üzücü değil mi
Sen tek başına da güzelsin02 Yorumla
Soran+1 yılSaol bebiş sen de güzelsin
Ama hayat tek geçmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinsin ya da egolusun ya da kimseyi beğenmiyorsun Benimde arabam var
Evim var karım yok ama ben böyle düşünmüyorum ama
Paranı yiyebiliriz😂😂😂05 Yorumla
Soran+1 yılEhehe
- +1 yıl
Ne demek istiyon yani olur mu?
Yermiyiz paraları 😃
Soran+1 yılSen kimsin ben sana paramı vereyim
Hıyar- +1 yıl
Al işte çok kabasın Sanki benim sana ihtiyacım var
- +1 yıl
Kendini begenmiş motor
+1 yılBuda toplumumuzun dayatmış olduğu algılardandır, her arabası mesleği olan iş sahibi olamaz çalıştığınız yerde karşı cinsinizden bireyler varsa bu kişi işyerinden olabilir ya da sık sık gezmeye, yemeye gittiğiniz mekanlarda bu kişilere rastlarsınız evde oturup işe gidip gelmeyle olmaz.
00 Yorumla
+1 yılben de bilmiyorum niye karsimiza cikmiyor evlenecek insan ciddi dusunen, benim evim arabam yok onlar fani seyler zamanin da var di ama sunu anladim sıcak bir el herzaman gerekiyor
00 YorumlaSen istediğinde karşı tarafında istemesi lazım evlenecek kişide belli eder kendini
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
Soran+1 yılTamam bebiş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba 🙇
Bende senin gibi mesleğim var arabam var ama eşimde yok ama elbet olur umarım bir nasip çıkar sana 😊10 Yorumla
+1 yılburada bir abaza bulup evlendiri seni boşuna kafa takma
21 Yorumla- +1 yıl
ben evlenirim ama sen hadsizsin
+1 yılbende ilk eşim oldu sonra mesleğim ve arabam peşinen geldi
20 YorumlaGüçlü kadının yanında ezilmek istemedikleri için maalesef
20 Yorumla
+1 yılTam yerine sordun tamam artık talip çıkar sana burdan ksjsjjssj
20 Yorumla
+1 yılAraba ve mesleği evlilik ile yan yana cümle içinde kullanan bir yapın olduğu için bence.
20 Yorumla- Devamını Gör (407)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat