kadının evli olduğundan emin değilim ama iki soyadı var sosyal medya hesabında o yüzden evli olduğunu düşünüyorum, adam ise bekar, bikaç haftada bir bikaç ayda bir kıza istek atıyor kız onaylıyor isteği ama adamı takip etmiyor, 1 gün sonra falan adamda takibi bırakıyor, ve tekrar aynı şey, neden olabilir kim o kız?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yok mu fikri olan?
Bir erkek neden evli bir kadını belli aralıklarla takip eder sosyal medyadan?
Evli oldugundan emin ol sonrasinda degerlendirelim
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
eski erkek arkadaşım takip ediyo kadını 4 kere gördüm çok merak ettim. siliyo sonrasında ve kadın onu takip etmiyo. kadının hesabında iki soyad yazdığı için evli olduğunu anladım. kim o kadın çok merak ettim
araştırdım ama bişey bulamadım sizce kim olabilir? kadına ben mesela istek attım kabul etmedi kadın olmama rağmen, onunkini kabul ediyor her seferinde kendisi onu takip etmesede isteğini onaylıyo, ama sonra siliyor zaten eski erkek arkadaşımda
eski erkek arkadaşım takip ediyo kadını 4 kere gördüm çok merak ettim. siliyo sonrasında ve kadın onu takip etmiyo. kadının hesabında iki soyad yazdığı için evli olduğunu anladım. kim o kadın çok merak ettim
bencede, kız eski sevgilisi ve eski sevglim onu özledi belki onla evlenmediğine pişman oldu dimi, başka bişey olamaz sebep dimi? kadına mesela ben istek attım kadın olmama rağmen isteği kabul etmedi ama eski sevgilimin isteğini her seferinde kabul ediyor kadın onu takip etmesede ve sonra eski sevgilimde geri takibi bırakıyor zaten
ben değilim. eski erkek arkadaşım takip ediyo kadını 4 kere gördüm çok merak ettim. siliyo sonrasında ve kadın onu takip etmiyo. kadının hesabında iki soyad yazdığı için evli olduğunu anladım. kim o kadın çok merak ettim
Daha açık yazayım istersen. Erkek karaktersiz ve kadını ayartmaya çalışacak büyük ihtimalle. Çünkü takip atıp dikkatini çekme çabası ona ilgi duyduğunu belli etme çabası. Kızla geçmişi olabilir, yeni görmüş olabilir. Hoşlanmış olabilir, kız aranıyor olabilir. Kısaca erkek it kopuk gibiyse kadın normal olabilir. Ama erkek iyi gibi ise geçmişten ötürü sanaldan iletişim kurma çabası bu.
it kopuk değil eski erkek arkadaşım takip ediyo kadını 4 kere gördüm çok merak ettim. siliyo sonrasında ve kadın onu takip etmiyo. kadının hesabında iki soyad yazdığı için evli olduğunu anladım. kim o kadın çok merak ettim
bencede, kız eski sevgilisi ve eski sevglim onu özledi belki onla evlenmediğine pişman oldu dimi, başka bişey olamaz sebep dimi? kadına mesela ben istek attım kadın olmama rağmen isteği kabul etmedi ama eski sevgilimin isteğini her seferinde kabul ediyor kadın onu takip etmesede ve sonra eski sevgilimde geri takibi bırakıyor zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evli oldugundan emin ol sonrasinda degerlendirelim
Arastir bence
araştırdım ama bişey bulamadım sizce kim olabilir? kadına ben mesela istek attım kabul etmedi kadın olmama rağmen, onunkini kabul ediyor her seferinde kendisi onu takip etmesede isteğini onaylıyo, ama sonra siliyor zaten eski erkek arkadaşımda
Demek ki tanimadigini kabul etmiyor. Bence bosver kafani kurcalamasin bir sey varsa cikar icine sinmiyorsa o zaman baska guvenilecek birini bulursun
sence kız kim olabilir bir tahminin yok mu?
Valla hic tahmin edemiyorum ki
Dikkat çekmek ıstıyor
Ona sormak lazım ben kendi adıma konuşayım öyle bir şey yapma sebebim eski sevgilim felan olması lazım ki öyle yapayım yoksa neden öyle olsun ki
Cevabını sen buldun bak
Ruh hastalığı başka birşey değil
Kovalıyor Amaç belli degilmi
Sa. pık oldugu icin karaktersiz
eski sevgilisidir
aradığım yorum... bitek sen bunu düşünmüşsün, bende öyle düşündüm acaba özledi unutamadı mı onunla evlenmediğine pişman mı oldu diye düşündüm
Kesin öyle. merak ediyor ve stalkliyor arada bir
aynen bende öyle düşünüyorum, çok teşekkürler, özlemiştir dimi o yüzden bakıyor tekrar tekrar
evet özlemiş
teşekkürlerr
rica ederim
Adamın karısını zük meye çalışıyor.
Bu kadın senmisin?
ben değilim. eski erkek arkadaşım takip ediyo kadını 4 kere gördüm çok merak ettim. siliyo sonrasında ve kadın onu takip etmiyo. kadının hesabında iki soyad yazdığı için evli olduğunu anladım. kim o kadın çok merak ettim
Birşeyler peşinde
ne gibi? sence kim olabilir o kız?
Yakında çıkar kokusu
İkiside aranıyor.
Daha açık yazayım istersen. Erkek karaktersiz ve kadını ayartmaya çalışacak büyük ihtimalle. Çünkü takip atıp dikkatini çekme çabası ona ilgi duyduğunu belli etme çabası. Kızla geçmişi olabilir, yeni görmüş olabilir. Hoşlanmış olabilir, kız aranıyor olabilir. Kısaca erkek it kopuk gibiyse kadın normal olabilir. Ama erkek iyi gibi ise geçmişten ötürü sanaldan iletişim kurma çabası bu.
it kopuk değil eski erkek arkadaşım takip ediyo kadını 4 kere gördüm çok merak ettim. siliyo sonrasında ve kadın onu takip etmiyo. kadının hesabında iki soyad yazdığı için evli olduğunu anladım. kim o kadın çok merak ettim
Yazdığım gibi. Eskiden yaşanmışlığı olan birisi ya da aşırı hoşlandığı sanırsam. Mantıken 2 soyad varsa evlidir.
bakmak günahmı