Nişanlım durmadan kız ekliyor.
Mesajda atıyor mudur?
(Benle fotoğraf hiç yok, delircem)
Mesajda atıyor mudur?
(Benle fotoğraf hiç yok, delircem)
Güvenmiyorsan neden nişanlısınız?
Nişanlıysanız neden nişanlın kız ekliyor?
Mesaj atıp atmadığını öğrenmek için ya telefonunu karıştıracaksın ya da fake hesaptan yazacaksın.
Çok aşık gibiydi nişanlanmak istiyordu oldu bi şekilde zamanla rahatsız etti bu durum be
Beni
Cevap
5Cevap
uyar kulagını çek ağırlıgı koy eğer olmuyorsa sıkıntı büyük
Tamam..
Mesai atıp atmaması önemli değil, belli ki gözü dışarıda.
Sevse yapmazdı değil mi
Ayrılma sebebi.🤦♀️ yazıyordur tabii ki. Hoşuna gittiği için ekliyordur. Üzgünüm.
Seven yapmazdı demi
Aynen. Seven adam sürekli kız eklemez. Hatta takip listesi artan adama bile şüpheyle bakarım. Bi insan o kadar kişiyi tanıyamaz. Beni mi kekliyon derler adama😁
Haklısın teşekkür ederim çoook🌺💘
Rica ederim. Üzülmeni istemem. Durumu açıkça konuş. Ya aklını başına alsın ya da yol yakınken dönün.
♥️
Hangi ahırdan Aldı isen
oraya götürüp iade edeceksin
Sevse yapmazdı demi
Haklısın. Teşekkür ederim
Tek nişanlısı sen değilmişsin hahahaha
Aldatıyo demi
Büyük ihtimalle
Sevseydi yapmazdı demi
Herkesin zihniyeti farklı. Benim nişanlım olsa seviyorsam ya onunla birlikte kullanırdım ya da hiç kullanmazdım.
En iyisi..
Teşekkür ederim çok☺️☺️
Rica ederim
aile arasinda mi Nisan ?
Evet neden
Onlara söylemedim ki.. ne yapacağımı bilmiyorum
Profili bekar sanki
Eklediler kanka ama instagrama çok girmezler dikkat etmezler ki. Ben takipçilere bakıyom böyle sexy sexy kızlar bar
bak canim bana tuhaf geldi. Nisan yuzugu taktik deyip kendi aranizda taktiysaniz yuzugu boyle davranmasi normal. cunku ciddiye almamis. kandirma amacli bir yuzuk. sen aile arasinda diyorsun ama aile arasinda nisanlarda anne babalar ekler, cocuk nisanin hemen arkasindan boy boy fotograflar koyar.
eger 1. durumsa ( bunu sen biliyorsun) o zaman bu kisiden uzaklas. Cunku sosyal medyadan eklemeye devam ediyorsa hala arayista demektir. bu kisiden sana hayir gelmez. yol yakknken topukla yani
Göz boyama mı diyorsun peki
Ekledi ailemi ama işte
Sevse yapmazdı demi?
Dur istek attım sana
İstiyor demek ki.
Sevse yapmazdı demi
Tabii ki yapmazdı.
Sana kolay gelsin nisanlınla kank
Aldatıyordur dimi
Sevse yapmazdı demi kanki
Hmm teşekkür ederimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?