22 yaşındayım üniversite mezunu işsizim çünkü arkamda hiçbir akraba tanıdık eş sevgili yok. Hiç aşık olunmadım. Tek yaptığım aktivite burda dert yanmak ve evde kpss çalışmak. Yaşıtlarımın evlendiğini görünce moralim bozuluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayata olan bakış açını değiştirmelisin. İnsanı hayatta tatmin eden şey; başarı duygusudur. Başarı senin için evlenmek ve aile kurma duygusu üzerine ise evet başarısızsın. Fakat hayat uzun bir yolculuk ve asla bir yarış değil. Kimisi 40 yaşında başarılı olur, kimisi 45 yaşında ve kimisi de 22 yaşında evlenir, hayatını şekillendirir. Bence sen hayatında ne yapmak istediğine karar vermelisin. Mesela neden kpss'ye çalışıyorsun? maaşı garanti diye mi? yoksa hayalin devlet memuru olup insanlara hizmet etmek mi? , vs. Yani hayatta neleri hedeflediğin çok önemli. Bu hedeflerinin farkında olursan eğer bu düşüncelerden sıyrılırsın.
08 Yorumla- +1 yıl
Sana bişey dicem ben 26 yaşımda bir kızım bu zamana kadar kimse bana aşık olmadı sevmedi değer vermedi hiç çıkma teklifi almadım çok ağladım yıllarca ama kimse sevmedi beni. Benim sevdiğim biri oldu ona söyledim ama o beni sevmedi. Ve çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim vicudumda kocaman kocaman ameliyat izleri var ve hiçbir zaman çocuğun olmayacak. Bu yüzden de hiç evlenebilme şansım yok. Ve tek çocuk büyüdüm hayatımın sonuna kadar yanlız yaşamaya mahkumum soruyu soran kişi değilim ama onu çok iyi anlıyorum. İnsan başkaları tarafından da değer görmek sevilmek istiyor
Cevap sahibi+1 yıl@Kitaproman12 çocuğunun olmaması demek kimsenin seni sevmeyeceğini göstermez ki. Erken vazgeçmişsin hayatta. Ben de 1 kanser atlattım, 3 tane de nur topu gibi kronik hastalığım var. İnsan başa çıkmayı öğrenmeli. Dünyada 10 milyar insan var ve biri zamanı gelince ortaya çıkacak ve seni sevecek. Hemen bu şekilde pes etmemelisin. İnsan illaki değer görmek ister fakat sen kendinden vazgeçtiysen sana gelecek olan insan sana birşey katamaz ki. Bakış açını değiştirmelisin.
- +1 yıl
Ama işte beni sevecek biri olacak diyemeyiz ki bu dünyada bekar ölen herkesin kendi seçimi değil ki. Bazen karşımıza doğru insan çıkmıyor ve evlenemiyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@Kitaproman12 zamanında tesadüfen internet üzerinden tanıştığım yabancı bir arkadaşımla bu ve bunun gibi konuları konuşunca bana bir söz söylemişti. Hayatta elinde olmayan şeyler için üzülüp kendini yıpratma demişti. Zamanı gelince olacaktır emin ol.
- +1 yıl
Yok yok ben öyle bir insan değilim her acıma üzülüyorum her derdime üzülüyorum ben. Elimde olup olmaması fark etmiyor ben her şekilde paramparça oluyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Kitaproman12 her acı derken? eksi durumlar yere pozitif durumlara odaklanmalısın. ben bu dünyada herşeyin kişilerin elinde olduğuna inanıyorum. Belirli şeylere etki edemez insanlar... ölüm - doğum ve olacak olan şeyler gibi. Bunların dışında hayatla ilgili tüm dağları biz kendimiz yaratıyoruz.
- +1 yıl
Erkekler hiç hak etmeyen ahlaksız kibirli kızları her koşulda seviyorlar değer veriyorlar. Benim gibi düzgün kızları hiçbir şekilde sevmiyorlar bunun suçlusu ben değilim. Neden kibirli egolu kızları sevmekten vazgeçemiyor hiçbir erkek? Bunu genellemiyorum doğru olanı söylüyorum dış görüntüsünü beğenmediği hiçbir kızın karakterini merak etmiyor insan yerine koymuyor erkekler
Cevap sahibi+1 yıl@Kitaproman12 valla aynısı kadınlar içinde geçerli ya. Türkiye'de genel bir problem bu yapacak birşey yok yani. O yüzden yapabiliyorsan yurt dışına göçüp özellikle sosyal hayatın mükemmel olduğu yerlere göçerek gerçek insanlığı tanımalısın. Böyle bir durumun varsa denemelisin. 26 yaşında olsaydım kesin dil kursunu denerdim. Olmuyorsa da, etrafını iyi insanlarla - arkadaş ve dostlarla çevirmelisin. Dost kavramı çok önemlidir hayatta.
En İyi Cevaplar
+1 yılFiziksel Engelliyim Abla O Yüzden Ne Sevgilim Oldu Ne De Doğru Dürüst Arkadaşım. İnsanların Ön yargısı Çok Fazla Var. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Sağ Elimin Kasları Zayıf Onun Dışında Normal Araç Kullandım, Sporcu Olup Ağırlık Kaldırdım, Yüzme Kursundan Sertifika Aldım, Dansçı Oldum Festivallere Katılıp Onlarca Kızla Dans Ettim, Dans Gecelerine Katıldım Kızları Dansa Kaldırdım Yeri Geldi Onlar Beni Dansa Davet Etti. Ama Bir Türlü Olmadı İlk Adımı Atmayı Beceremedim
03 Yorumla- +1 yıl
Gardasim evlenecegine tek takil daha iyi
- +1 yıl
Hem nasip bu isler
Evlenmenin bir başarı, bir kriter olduğuna gerçekten inanıyor musunuz? Evlendiğinizde sorunlarınız çözülecek mi? Yaşınız çok genç, karşınıza yüzlerce fırsat çıkacağından eminim. Ekonomik özgürlüğünüzü elinize aldıktan sonra evliliği düşünmenizi salık veririm. Aksi takdirde sürekli birilerinin egemenliğinde/inisiyatifinde/gölgesinde yaşamak zorunda kalırsınız. Aşık olmak konusuna gelince karşınıza yılda 10 yanlış insan çıkacağına 40 yılda bir doğru insan çıksın.
03 Yorumla- +1 yıl
Sana bişey dicem ben 26 yaşımda bir kızım bu zamana kadar kimse bana aşık olmadı sevmedi değer vermedi hiç çıkma teklifi almadım çok ağladım yıllarca ama kimse sevmedi beni. Benim sevdiğim biri oldu ona söyledim ama o beni sevmedi. Ve çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim vicudumda kocaman kocaman ameliyat izleri var ve hiçbir zaman çocuğun olmayacak. Bu yüzden de hiç evlenebilme şansım yok. Ve tek çocuk büyüdüm hayatımın sonuna kadar yanlız yaşamaya mahkumum soruyu soran kişi değilim ama tabikide elimize ekonomik özgürlüğümüzü alalım ama hiç evlenememek de çok kötü bişey hayatın boyunca yanlız yaşamak çok kötü bir durum
- +1 yıl
@Kitaproman12 Seni gerçekten çok iyi anlıyorum, senin kendini değerli hissetmen için inan bana hayatında birinin olmasına gerek yok, sen zaten çok değerlisin. Birinin seni sevmiş olmaması ya da seni kabul etmemesi senin değersiz olduğunu mu gösterir? Belki çocuğun olmayacak ama her şey çocuk mu sanki? İleride mutlaka seni sevecek birileri olacağına sonsuz inancım var, vücudunda kocaman ameliyat izleri olması önemli değil senin kocaman bir kalbin var. Önemli olan da bu.
- +1 yıl
Haklısın ama ben gerçektende çok üzülüyorum çünkü tek çocuk büyüdüm hep yanlızdım bide çocuğum olmayacak zaten beni seven bir erkek de yok iyice üzülüyorum. Ve zaten kimse beni sevmek zorunda değil evet ama insan değerli olduğunu bilmek istiyor herkes sevilmek ister ve ben de yanlız yaşadığım için sevilmek istiyorum
+1 yılGerçekten bende sıkıldım artık hayatıma yeni bir renk katmak istiyorum bende eş veya sevgili yapmadım bu zamana kadar o yüzden birşeyleri degistirmemiz artık gerçekten şart yoksa zaman kısa dünya kısa yani sonuç olarak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
42Cevap
+1 yılher insan kendi şansını kendisi yaratır. ben bir avukatım ve avukatlık çevre gerektiren bir meslek. henüz 1 yıl oldu avukat olalı kendi ofisimi açtım piyasanın en tanınan insanları ile iş yapmaya başladım. annem babam memur kendi halinde insanlar bana en ufak katkıları olmadı. birilerinden destek beklemek birilerinin sana el uzatmasını beklemek yerine hayatta kendi şansını kendin yaratmaya çalışmalısın. kolay diye bir hayat yok herkes elde ettiği her şeyin bedelini bir şekilde ödüyor bu hayatta. evlenmek de istiyorsan o da yine senin kendi elinde ama yaşın genç daha
11 Yorumla- +1 yıl
Başarı
+1 yılSana bişey dicem ben 26 yaşımda bir kızım bu zamana kadar kimse bana aşık olmadı sevmedi değer vermedi hiç çıkma teklifi almadım çok ağladım yıllarca ama kimse sevmedi beni. Benim sevdiğim biri oldu ona söyledim ama o beni sevmedi. Ve çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim vicudumda kocaman kocaman ameliyat izleri var ve hiçbir zaman çocuğun olmayacak. Bu yüzden de hiç evlenebilme şansım yok. Ve tek çocuk büyüdüm hayatımın sonuna kadar yanlız yaşamaya mahkumum😭 seni çok iyi anlıyorum
49 Yorumla- +1 yıl
Üzme lütfen kendi sen değerlisin kimseye ihtiyacın yok
- +1 yıl
@focussbluee hayır bende sevilmek istiyorum herkesi seven biri var beni seven yok
- +1 yıl
Sevilmeyi hak ediyorsun sonuna kadar birazda kendini kapatıyor olabilir misin
- +1 yıl
ağladın yerden kimse sevmez seni
- +1 yıl
@focussbluee kendimi zaten çok yıprattım
- +1 yıl
Yıpratma artık istersen tanışabilir aohet edebiliriz 🙏
- +1 yıl
+1 yılKafana takma bence. Kpss yi kazanıp işe girersen ve işyerinden veya başka bi yerden sana kısmet çıkarsa hayatın şu an evli olanların hayatından daha güzel olabilir. Ben de 22 yaşındayım ve bazen ben de senin hissettiğin düşüncelere kapılıyorum. Benim de son senem ve eczacılık okuyorum. İlerde hayatımız gayet güzel olabilir. Kafana takma. Güzel hayaller kur. Ben de öyle yapıyorum bu hisse kapıldığımda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlört sevgili tarzı bul modun yerine gelir. Daha 22 yaşındasın inan şimdi evlensen 2 yıl sonra neden erken evlendim diyeceksin. Erken evlenenlerde mutlu değil. İş konusunda haklısın evet ama o konuda da yine şanslısın 22 sin daha bir şekilde yine bulursun bak ben daha 26 yaşındayım anca mezun olucam. Sıkma canını moral bozuklupınızun nedeni biraz da şu dönemlerden kaynaklı sosyal hayat kalmadı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benim hiç evlenmeye şartlanmadım, hiç evde kalma kaygım olmadı, öyle de yetiştirilmedim. Üniversitede lisede de gezdim tozdum eğlendim. Sonra kısmetime birini buldum evlendim. şu an evde canım çok sıkılıyo ve stresliyim senin gibi yine, ama evli olduğum için mental durumum çok daha farklı. Evli olmasam kafayı kırarmışım. İş ve eş yoksa hiçbişey tam anlamıyla mutlu edemiyo, insan doğası gereği keko bence
21 YorumlaSıkma canını boşver takma kafana öyle şeyleri. Benim de çoğu arkadaşım evlendi insanın kısmetinin ne zaman nerden geleceği belli olmaz karamsar olma yeter ki
00 YorumlaBenimde öyle. Bi yandan asgari ücretli bi işte çalışıp geçimimi sağlamaya bi yandan alttan kalan dersleri verip diplomayı almaya çalışıyorum. Hayatimda zaten bi buçuk senedir reelde kimse yok olmadı.
00 YorumlaBende 22 yaşındayım işsizim yalnızım seni iyi anlıyorum başkalarının instağram da özellikle foto snap atmalarını izlemekden bende sıkıldım. Baskalarını izlemekden ☹☹
00 YorumlaDuruma bak senin sorunu görmeden önce bir soruda kız beni evlendiriyorlar diye dert yanıyordu :)) nasıl bir dünya
00 YorumlaVarya bunu hep bende soylerim herkesin neşesi mitluluğu ben ise hep mutsuz hep bir olumsuzluk var. Insanların hayatlarını izleyince hep kendime kızasım gelir
00 Yorumla
+1 yılArkanda akrababa olmaması ne guzel. Cunku akraba akreptir. Akrabaya asla iyilik yapmican.
Ayrica ben 25 yasimdayim sen daha gencsin00 Yorumla
+1 yılBende sıkıldım ama hiç mutsuz değilim her günüm evde geçiyor her engelli için her gece dua ediyorum Allah'ın bize bir güç bağış etmesi için
00 YorumlaEvlilik mi dndjdjd adamlar bi ton şehirde geziyo bence bunun yüzünden bozulsun
00 YorumlaEn azından senin kalbini kıran biri çıkmamış karşına diğer konularda aynıyız..
00 Yorumla
+1 yılYaşıtlarının ne yaptığı seni ilgilendirmez.. Amaç bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Gizli sorular yerine profilini açık et belki bir kismetin çıkar 😉
00 YorumlaAynı bem kız benimi tarit ediyorsun napıyorsun dkdk
00 Yorumla
+1 yılÇok zor ya ne diyim bu dünyada tanıdık torpil olmadan olmuyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende hep başkalarını izledim 32 yaşındayım bu yaşıma kadar işsiz eve kapalı asosyal yalnız mutsuz yaşadım gençliğim evde geçti
06 Yorumla- +1 yıl
Senin hatan işsiz bir şekilde evde oturmak millet fabrikalarda vardiyada ne zorluklarla çalışıyor sen evde yatıp para kazanma derdindesin yazık sana acıdım
- +1 yıl
Sen normal değilsin
- +1 yıl
Bu durumu yaşamayan beni anlayamaz zaten anormal görürsünüz beni bende sosyalfobi agorafobi ergofobi çekingenlik utangaçlık özgüvensizlik var bunlar bahane falan değil bu benim kişilik yapımla alakalı bu yaşıma kadar istesemde açılamadım hep kapanık yaşadım sonuçta kimse gençliğini benim gibi geçirmek istemezdi
- +1 yıl
Asıl sorun psikolojik sorunların değil asıl sorun tembelliğin
Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı. İzniniz olursa sorunlarınızda çözüm arkadaşı olmak isterim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Madem sınava çalışıyorsun, ekmeğini eline al. O vakit sevgilin de olur. Başarılar.
00 YorumlaYa burda bile sana aşık olucak 50 tane adam bulursun yani biraz başka şeylerde var demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKPSS çalışmaktan bende bıktım bir an önce yuva kurmak istiyorum atanıp inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılInan çok azı evleniyor dur birde şu an bir çok kişi klasik hayat yaşıyor rahat ol
00 Yorumla Mıllet evlenıyo dıye sende evlenmek zorunda deılsın kanks
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen kral bazen bekarlikta güzeldir de işte Toplum acısından sıkıntılı bir durum gibi görünüyor açıkçası.
Maalesef Türkiye şartları hepimiz aynı durumdayız ama yüksek lisans yapma şansın varsa git yurtdışında yüksek lisans yap işini orada bul ve çalış
00 YorumlaInsallah hayirli birisi denk gelir canim üzulme vaktinden once hicbir sey olmuyo malesef
10 YorumlaYaşın daha çok genç otur adam akıllı sınavlara çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılumarım karşıma çıkarsın ben bunu aşağıdakini yapıyorum
https://www.youtube.com/embed/QeFkXr2oOYc00 Yorumla
+1 yılBaşkalarının ne yaptığını boşver senin canın ne isterse onu yap mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılDaha çok gençsin bu yasta ne evliliği ya ben 30 yasından önce evlenmem şahsen
00 YorumlaCanını skma hayatına odaklan elbet birisi çıkar bol bol dua et
00 YorumlaSosyalleşmeye çalış arkadaşlarınla gez eğlen ozaman mutlaka bir güvenilir eş bulucaksındır
07 Yorumla- +1 yıl
Sana bişey dicem ben 26 yaşımda bir kızım bu zamana kadar kimse bana aşık olmadı sevmedi değer vermedi hiç çıkma teklifi almadım çok ağladım yıllarca ama kimse sevmedi beni. Benim sevdiğim biri oldu ona söyledim ama o beni sevmedi. Ve çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim vicudumda kocaman kocaman ameliyat izleri var ve hiçbir zaman çocuğun olmayacak. Bu yüzden de hiç evlenebilme şansım yok. Ve tek çocuk büyüdüm hayatımın sonuna kadar yanlız yaşamaya mahkumum ama senin dediğin gibi sosyalleştiğimizde hiçbir şey düzelmiyor
- +1 yıl
hayat rengarenktir her zaman güzel olmaz bazen kötü bazen iyi olur
- +1 yıl
Ama ben zaten hiçbir şekilde evlenemeyeceğim
- +1 yıl
Seni takip ettim ama sana mesaj gönderilmiyor
- +1 yıl
@Kitaproman12 canını sıkma olabilir herkesin başına gelir karamsar olma ama herşey çocuk değildir evlenip ya da sevgili olmaya mutlu olmaya bak
+1 yılOnlar koca delisiyse sende olmak zorunda değilsin 😄
03 Yorumla- +1 yıl
Bi yerde erkeğe ihtiyacı olur kadının
- +1 yıl
@focussbluee olmaz
- +1 yıl
Lezbiyen veya aseksuel değilse illaki olur kalben ruhen bedenen
+1 yıl22 yaşında nasıl evleniyorlar ya🤔
11 Yorumla- +1 yıl
Canım sıkma Canıni cidden bak
Hepimiz ayni durumdayız aslında üzülme bende sınava hazırlanıyorum
Kendi hayatın için mücade etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılDaha bebeksi sen dur bakim
00 YorumlaMillet 18 de evleniyor evde kalmışsın sen😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Önce ekmeğini eline al elini sallasan ellisi
00 Yorumla
+1 yılAlmanca: Dir ein Freund machen.
00 YorumlaSen ders çalış boşver takılma
00 Yorumla
+1 yılAbla tam benim istediğim hayatı yaşıyorsun 😄
00 Yorumla
+1 yılİzleme o zaman harekete geç
00 Yorumla
+1 yılÇalış çalış ve gene çalış.
00 YorumlaKadroya atanmayı bekleyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde evlencek kız bulamiyoz nasıl bi dünya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılÇook merak etdim senin yaşamı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırlısını bulursunuz zaman ile
00 Yorumlahepsi düzelir sıkma canını
00 Yorumla
+1 yılSen=Ben bu gidişle master yaparız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılekmeğini eline al sonra olur düşünmemeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi üniversite ve bölümden mezun oldunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİzlememeli
10 Yorumla
+1 yılBende yaaaa
00 Yorumla
+1 yılkendi hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılIsin çok zor
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başkalarının hayatını izlemekten sıkıldım. Bu durumda ne yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler