“erkek arkadaşımın evınde eski kız arkadaşının eşyaları var” bu olaydan sonra nasıl tavır takınmalıyım?

Erkek arkadaşımla suanda ilişkinin başındayız (bunun 2 yıl öncesi de var tanışıklık). Beraber güzel planlar yapıyoruz. Evime yakın yeni eve taşındı bir kaç ay öncesinden özetle evı temizlemek için temizlik alışverişi yaptık. Odasını toparlıyordum çekmecede prezervatif gördüm. Onunla o düzey bi ilişki düşünmüyoruz. Gösterdim olabilir dedı. Birşey demedım Kardeşinin kıyafeti dıye gösterdiği kıyafetlerın kardeşine ait olmadığını hissettim banyodakı makyaj cantası falan açıklama bekledım evet oyle senden birşey saklamıyorum beraber atarız dedıye düşündüm dedı ben bu şara elımı sürmem dedım kendıne hespsini attırdım ve temizlik yapmayı bıraktım gidecektım tartıştık hayatımda olduğundan berri birşey yaşamadım ve hayatımda artık sen varsın dedı yeminler etti duruldu ortalık ama bunu etkisindrn kurtulamadım ve bunu cok oolay atlatacağımı düşünmediğimi ona da belirttim güven sarsan bir hareket oldugunu söyledım sizce nasıl bir tavır takınmalıyım
“erkek arkadaşımın evınde eski kız arkadaşının eşyaları var” bu olaydan sonra nasıl tavır takınmalıyım?