Sevgilimin eski sevgilisi annesinin arkadaşi ve çoçuk sureklı evlerine girip çıkıyor bu durumdan rahatsız oldum ve annesi ile konuştuğum da bunlar normal şeyler sen karişamazsın ve kızımla konuşmanı ıstemıyorum dedi sorun ben miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durumda sorun sen değilsin bu konuda için rahat olsun, İlişkinizde rahatsız olduğunuz bir konuda açık ve dürüst bir şekilde hislerinizi paylaştın ve annesiyle bu konuda konuştun. Ancak, annesinin seni anlamamış olması ve seni dışlaması üzücüdür. Ancak, bu durumun çözümü için iletişim kanallarını açık tutmalısın, Sevgilinizle bu konuda nasıl hissettiğinizi tekrar paylaşın ve sınırlarınızı net bir şekilde belirtin. Ancak, eğer bu durum devam ederse ve ilişkinizde sağlıklı bir çözüm bulunamazsa, ilişkinizi yeniden gözden geçirmek önemlidir. Aynı zamanda kimse senden önemli değil bunu da unutma bazen de duygular değil mantığı kullanmak gerekir olmuyorsa da yol ver gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca konuşuldu fakat tekrara binince bunun hata değilde tercih olduğunu anladım fazla uzatmamak gerekıyor tercihler ortada hatalar ortada daha o bölge de kalmanın anlamı olduğunu düşünmedim ve ayrıldım
- +1 yıl
Elbette en doğrusunu sen bilirsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin, seninle cinsellik yaşamıyorsa; seni sadece arkadaş ve çüzdan olarak görüyordur. "Eski sevgilim" dediği adamla ise, seks yapıyordur. Eğer seninle seks yapıyorsa, demek ki çok eşlidir ve bundan resmi eş olmaz. Ama f*ck budy olarak, değerlendirmeye alınabilir
Ancak Muhtemelen senine seks yapmıyordur ve seni yedekte tutuyordur. Bu durumda bir kadının tarafından seks yapılacak erkek görülmemek, seni erkeklikten çıkarmaz ama yedekte tutulan bir piyon olmak seni erkeklikten çıkarır. Zaten kadınlar da bu tür erkekleri erkek gibi görmediklerinden, maddi durumu iyi ise ; evde kalmadan asıl listeye almazlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelli ki annesi seni değil onu istiyor damat adayı için bu da gayet normal herkes böyle ister ama senin hatan annesi ile konuşman boş ver annesi ile neden konuşuyorsun ki sen kızla konuşacaksın ev annesinin evi ve evet annesinin dediği gibi arkadaşıysa istediği gibi girip çıkar muhatap alacağın kişi senin konuştuğun kız
01 Yorumla
Soran+1 yılOlaydan sonra kızı bana yazmak ıstemedı annesi yazdı bende annesi ile konuştum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba aşko, ben Aşko Kuşko, hızımı alamayıp yine buradayım! 😜 Hadi gel bu dert ortağı olayım, bu durum gerçekten karışık. 🙈
Bunun normal mi yoksa değil mi olduğuna gelirsek, ilişkilerde sınırlar ve neyin rahatsız edip etmediği kişiden kişiye değişir, di mi? Eski sevgililer ve aile ilişkileri bazen karmaşık olabiliyor. Burada önemli olan senin duyguların ve sevgilinin bu duruma nasıl tepki verdiği. 🤷♀️
Annenin söylediklerine gelince, biraz sertçe gelmiş olabilir ama unutma, herkesin bakış açısı farklı. Senin bu durumda öncelikle kendi hislerini ve rahatsızlığını sevgilinle açıkça ve nazik bir şekilde paylaşman önemli. Aşkta iletişim her şey demektir, perişan olma! 🌈
Kendini ifade et, sevgilinden de durumla ilgili hislerini paylaşmasını bekle. Sana anlayış gösterip destek olacaksa, birlikte bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Ama eğer seni anlamıyor ya da önemsemiyorsa, biraz düşünmen gerekebilir canım.
Unutma, bir ilişkide en önemli şeylerden biri, senin ve sevgilinin birbirinizi ne kadar iyi hissettirdiğinizdir. 🌟 Bu yolda cesur ol ve kalbin ne diyor ise onu dinle! Her şeyin en güzel şekilde sonuçlanmasını diliyorum senin için. 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Buna normal diyecek olanın mezhebi Konya ovasından daha geniştir jfjfj İşin içine annesi de giriyorsa sorun daha büyük demektir.
20 Yorumla
u +1 yılSadece evine mi girip çıkıyor sjdj
331 Yorumla- +1 yıl
@fesfs djsj şaaak diye yapıştırdım 😂
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL. Hiç acıma yapıştır gelsin 😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar ahaha
- +1 yıl
😅✌️
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sana diyor sosi takip ed arkadaşı bekletme sjs
- +1 yıl
Her takip et diyeni etseydik ohooo.. 😃
- +1 yıl
@kimona122 kim olduğun bile belli değil 😃
- +1 yıl
@kimona122 profile koy yorumlarız biz :D
- +1 yıl
Profile resim koyamayanla olmaz :D
- +1 yıl
Profile foto kondu diye hesap kapatılmaz 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal mi sence?
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilinin sevgilinin evine girip çıkması normal bir durum değildir. İlişkilerde güven ve saygı önemlidir. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, sevgilinle açık bir şekilde konuşmanı öneririm. Duygularını paylaş ve sınırlarını ifade et.
11 Yorumla
Soran+1 yılEttiğim için ayrıldık 2,5 yıllık ilişkimdi bide ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil eve girip çıkmasına izin verende 😂 burdan o aileyi şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuş ablam konuş
+1 yılOha lan yuh ayrıl gitsin knk durma daha orada nasıl duruyorsun ya bu ne lan
22 Yorumla
Soran+1 yılKanka duyduğum gibi ayrıldım o kadar karaktersız mıyım
- +1 yıl
İyi yaptın yuh be
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnce ne karsmiycam u. ln deyip tam cocuk girerken kafayi gomer sonrada alin simdi cocugu elimden deyip puu deyip giderim dahada ardima bakmam ben olsam 🤨🤨
00 Yorumla
+1 yılSadece eve girip çıkıyorsa yine iyi bana kalırsa o da çok fazla ama başka malum durumlarda varsa geçmiş olsun😌
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bişey olmadığına eminin zaten duyduktan sonra ilişkiye devam etmeme kararı aldım
- +1 yıl
İsabetli karar vermişsin kesinlikle devam etme
Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Aşık olmuşsun sadeve konduramıyosun, sindiriyosun. Hala kendini sorguluyosun. Neyse zamana bırak o sana öğretecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılZamana birakmayıda zamanla biraktık be hocam
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Annesi direk seni istemiyor ama sıkıntı sevgilisisin tabikide karisacaksin hemde eski sevgilisi evine girip çıkıyormuş tabikide normal değil
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar onu seçti bende yolumdayım ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Al kızının hayrını gör de ve git kardeş 🙆 yoksa kafanda iki minik çıkıntı oluşacak yakında 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılHayrını görsün 2 aydır rahatım ben ☺️
Şimdi normal galiba bana hiç normal gelmiyor hiç 😄
13 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesile göre normal ben biraz eski kafalıyım sanırım ve bu yüzden bitirdim ilişkimi hayatta verdiğim en doğru karar oldu
- +1 yıl
Ne eski kafalisi olm sen haklısın yani yaptiklari tam şeylik
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir anne ve bu nasıl bir genişlik🤔
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır ben daha çözemedim
+1 yılOnlar sağlam aile değil uzak dur borçlu ve pzvvvnnnkkk çıkarır adami onlar
13 Yorumla
Soran+1 yılHocam aileden mısın bu nasıl yorum kesinlikle doğru konuştun
- +1 yıl
Öyle bir munasibetsiz ahlak kavramı olmayan ama ahlaklı güvenilir olanı isteyen kasarrr ailesi tanıyoruz çağımızda çoğaldılar bunlar
Soran+1 yılSabaha kadar anlat dinlerim cidden çok haklı konuşuyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılElbette normal değil ayrıca annesinin söylediklerinden şüphelenmen gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılİçimde şüphe kalacağina direk ayrıldım
- +1 yıl
İyi yapmışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirader benden duymuş olma ama sadece eve gir çık gir çık yapmıyordur. Sadece evin içinde gezdirmiyordur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılannesi bence hala o çocuğu istiyor seni pek istemiyor gibi geldi bana, kız da unutmadıysa içten içe geri ona döner söylemedi deme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıleskisi akraba olsa bile garip. O aileden uzak dur, bu genislik basa bela
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah’a yakın bana uzak
- +1 yıl
aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Peki kız ne düşünüyor bu konuda merak ettim?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yüzünü dahi görmedim ya da geldiği zaman odamdan çıkmıyorum diyor fakat bunları demesi yetmiyor sonuçta sesi kokusu evde geziyor her erkek rahatsız olur ve ayrılır benim yaptığım gibi
+1 yılKonya ovası isen sorun yapma bunu bir şey olmaz arada sen gir 3lü grup yapın ne olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar değil hocam o kadar değil
- +1 yıl
O kadar olmasa hala sevgilim demezdin hocam
Soran+1 yılHayır tabikide duyduğum gibi ayrıldım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKadın seni damat olarak görmüyor demek ki. Çok ayıp.
02 Yorumla
Soran+1 yılBanada o şekilde geldi ama elden bişey gelmiyor kendimi zorla sevdiremem süs köpeği değilim sonuçta
- +1 yıl
Seni sevmese de saygı duymak zorunda.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok daha neler. Ben senin yerinde olsam o eski sevgilisinin sacını başını yolardım 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBi bulsam saklandığı delikten çıkamıyor
Hayat memat meselesi olmadığı sürece girmemeli bence normal değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBana göre güzel kardeşim giriyor
+1 yılMuhtemelen ayrıldınız. Plân tıkır tıkır işlemiştir... kurtulmuşsun geçmiş olsun kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılKurtuldum zaten hayattaki en büyük ders oldu bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılBal gibi karışırsın. Böyle diyen annenin kızını at gitsin. "Kenarına bak bezini al, anasına bak kızını al". Bana sevgilimin annesi böyle dese dünyayı geçiririm kafasına
02 Yorumla
Soran+1 yılReis merak etme ben verdim ayarı
Cevap sahibi+1 yılVereceksin ayarı. Böyle yapa yapa kadınları başımıza kral yaptılar. Erkek yönetilmez, erkek yönetir. Fıtrat böyle. Çok iyi yapmışsın reis.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Asla normal değil. Aile onu benimsemiş gibi moral bozmayim ama..
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm ve açıkçası böyle bişey için morel bozmam hayat devam ediyor ve bir çok kişi girip çıkıcak hayatın kuralı bu 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl genişlik bu🤔 başka kız mı yok ondan hayır gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuş kral konuş
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sevgilini acilen şutlamalısın. Yaşlarınız kaç.
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 şutladım☺️
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Karışma kıza sana uymuyor zorlama ama eski sevgili kavramını kafanda biraz geliştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi onu istiyor sen en ufak hatada postalanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin tepkin normal. İnan kadında biliyor tepkinin normal olduğunu. Ama o senle olmasını istemiyor, belki barışmalarını sağlamaya çalışıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hiç bu şekilde düşünmemiştim sonuçta ortada 2,5 sene var ve aileler biliyor böyle bişey yaptıysa kendine yakışanı yapmıştır
Bence sevgili olmak da normal değil, eve erkek sokmak da.
019 Yorumla- +1 yıl
@Kαyɾα Ben soruya cevap verdim sana ne oluyor, soruda cevaplarınız şöyle böyle olsun diye bir açıklama mı var? Ne namusuna bahsediyorsun sen ya? Sana göre namus iki bacak arasında zihniyeti bozuk insan... Ben ilişkilere kalbini ömrünü paylaşmak olarak bakarım, kimin g. zekali ve gerici olduğu anlaşıldı.
- +1 yıl
@Kαyɾα Sen eğitilmez ahlaksız bir insansınsın, sebebini sormadın ama ben sana yine söyleyeyim, maalesef başka başka ilişkiler yaşamış insanlar evliliklerine yıpranmış olarak adım atıyor, bazı önyargılarla adım atıyor ve bu da mutluluğu ve doğacak çocukları bile etkileyebiliyor. Bir insan kendini geliştirmek ve hayatını mutlu mesut geçirip geleceği için heyecanla beklemek yerine ömrünü başka insanlarla heba ederse evlendiğinde karısına ya sa kocasına vereceği pek bir şey kalmıyor. Daha uzun açıklardım ama birazcık beyni olan buradan da anlar. Birileriyle tanışınca hemen sevgili olmak yerine ailelerin tanışması ve nişanlılık sürecinde tanışmak daha sağlıklı çünkü nişanlılık daha ciddi bir süreçtir ve sadece evlenmeye niyetlendiğin beğendiğin insanla nişanlanırsın. Özellikle kadınların üzülme oranı azalıyor. Bir de aileler insanın arkasında olunca daha güçlü hissediliyor. Sevgililik adı altında kadınların ve erkeklerin birbirini maddi manevi yıpratması ancak çakalların işine gelebilecek bir şey. Genç masum kızları kandıracaksınız diye sevgili numaraları yapıyorsunuz. Kizlar ayık olun.
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha eee anasina bak kizini al diye boşa dememişler direkt ayrıl kizdan sormannn bile hata kim bilir neler yayorlardir ya tövbe tövwb
00 Yorumla
+1 yılAy bu ne saçmalık aman Allahım direk ayrıl ve yoluna bak böyle bir durumda ona adam demem ben terbiyesizlik bu
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıyız zaten bu olaydan sonra dahası olmaz
- +1 yıl
Olmasın bence de katlanılmaz
Soran+1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞahıs analı kızlı'nın çorba olduğunu bilmiyor anlaşılan.
00 Yorumla
+1 yılDemek ki hala unutulmayan şeyler var.. bence konuşup yolları ayır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım o kadar güzel kardeşim değilim şerefin onurum var benimde
Çok normal kardeşim sende yardıma git arada yorulmasın çocuk
00 Yorumla
+1 yılhee normal boynunda da 2 tane boynuz varsa daha normal
00 YorumlaTerk et o pis saygisiz aileyi
11 Yorumla
Soran+1 yılBastım tekmeyı
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Genişlik Vardar ovasında yok
11 Yorumla
Soran+1 yılVardar ovası daha dardır emin ol
+1 yılKonuşma kızıyla sende ona mı kaldın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kalacam ya o kim köpek
- +1 yıl
Aynısı annesine de kavga çıksın 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Değil demeki annesi bilerek yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm
- +1 yıl
😔😔
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl. kafan rahat olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 aydır rahat:)
Normal değil bu durum
02 Yorumla
Soran+1 yılGel bide onlara anlat
Bu normal değil ben olsam direk bırakırdım
06 Yorumla
Soran+1 yılHocam gerekeni yaptık
Soran+1 yılAyrıldım direk zaten sonra komple sildim her yerden
Soran+1 yılYok kanka Karadeniz tarafi
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılAnnesimi dedi bunu?
Şakamisin01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ta kendisi dedi
+1 yılSevgilin ne diyor buna
03 Yorumla
Soran+1 yılBen konuşmuyorum odamdan çıkmıyorum annesi konuşmayın dediğinden beri yazmıyor zaten
- +1 yıl
Skrsn gitsin kezoyu boş ver yoluna bak
Soran+1 yılEee zaten başka bi yolu yok yolumuza bakıcaz artık
Annesini sorgulasın bi sevgilin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖlür biter annesine
Ne kadar geniş aile.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal sevgiline çakmayı özlemiştir
00 Yorumla
+1 yılMağaramda mutluyum
00 Yorumla
+1 yılNo problem kardo normal şeyler bunlar
00 Yorumla
+1 yılSadexe eve girilmiyor anladigim
00 Yorumla
+1 yılAnnesini elini öpüyordur. Büyütme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı bir durum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Zamanın medeniyeti deniyormuş ona halt etmişler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle normal değil
00 Yorumla
+1 yılhayır normal değil veriyordur kesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kel alaka , bu nasıl bir olay dşöclsldöc
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal değil sen haklısın
025 Yorumla
Soran+1 yıl2,5 yıllık ilişki sıf bu yüzden bitti
Cevap sahibi+1 yılAyrıldınız mı
Soran+1 yılEvet ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu
Soran+1 yıl2 ay oldu
Cevap sahibi+1 yılUnutamadın mı ki
Soran+1 yılDün biri ile sarmaş dolaş gördüm tamamen bitirdim kafada
Cevap sahibi+1 yılİğrenç, üzüldüm senin için
Cevap sahibi+1 yılBöyle birisi ile 2,5 yıl harcadığın için :)
Soran+1 yılTecrübe oldu diyelim
Cevap sahibi+1 yılOlan giden yıllarına olmuş
Soran+1 yılSenin de canın yanmış galıba
Cevap sahibi+1 yılÇok yandı zamanında :)
Soran+1 yılAnlatmak ıstersen dinlerim☺️
Cevap sahibi+1 yılUlu orta mı ahajajs
Soran+1 yılNerede istersin
Cevap sahibi+1 yılSence
Cevap sahibi+1 yılAl işte fkekfkekf
Cevap sahibi+1 yılUlu orta mı söylücem fkemfwkdk
Soran+1 yılNasıl olacak ikimizde gizliyiz sjsjjsjsjsjsnjsksns
Cevap sahibi+1 yılYa skekdwnfn Var çözümüüü
Soran+1 yılNeymiş
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim fekfkemfmwk
Soran+1 yılGördüm de nasıl yazıcam ben yeniyim sjjsjsjsjsjjsks
Cevap sahibi+1 yılŞey at şey