arkadaşım kyk yurdunda kalıyor. bugün memlekete gidecekti. çok eşyası vardı ve taşımak zor olacak diye "kışlıkları size bıraksam olur mu gelince alırım" dedi. ben de kabul ettim.
bugün eve getirdim arkadaşımın kışlıklarını. annem çok kızdı. "ben evimde eşya istemiyorum sen niye alıp da getiriyorsun, arkadaşlarınla biraz mesafen olsun bu ne ya" falan diye dakikalarda bağırdı.
ben de konuşmuyorum şu an. ortada ciddi bir sorun yokken hep bağırıp sinirli gezdiği için ona sitemliyim hiç konuşasım yok bu son olandan sonra.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
oha yaa, altı üstü bi iki çanta dursa nolacak ne zararı var? Annenin canı sıkılmış ne yapacağını şaşırıyor bence
her şeye böyle davranıyor ben de bıktım artık. odamda otururum mesela saçımı tararım veya örerim gelir illa bahane bulur yok bu odanın hali ne pis pasaklı falan odam benim her zaman toplamak zorunda değilim askeriye mi burası evimde bile rahat edemeyeceğim? bıktım yani bu duruma zaten laf eder sıkıntı çıkarır diye daha önce kıza "diğer arkadaşın evine koyalım" dedim bu sefer aldım hislerimde de haklı çıktım hemen sıkıntı çıkardı sanki eve erkek attım
Annen enterasan bir kadın senlik problem yok, 4/4 de olsan annen yine konuşur en güzeli bırak konuşsun sen bildiğini oku yine. Başka çözümü yok bunun
haklısın, bir an önce meslek edinip gitmek lazım başka yolu yok
Yani bir iyilik yapacak alt tarafı annen de amma caz yapmış
öyle, bir zararı yok o eşyaların balkona her şeyi koymuşlar 1 çöp poşeti eşyayı da ben koyarım diyordum ama öyle abarttı ki moralim bozuldu konuşmak istemiyorum sanki eve erkek atmışım gibi davranıyor.
Anne olunca her dediği doğru olmuş olmuyor sen haklısın tepki göstermekle
öyle zannediyor o anne ya her dediği doğrudur babam da öyle. ben 20 yaşındayım benim ne dediğim ne düşündüğüm hiç önemli değil. "ne derdin var ki senin" diyorlar bir de kendileri 20 yaşındaki dertlerinden uzun uzun bahsederken. konuşmuyorum bu sefer de odasına kapanıyor diyorlar bıktım yani.
Sen sakin ol boş ver biraz müzik dinle kafanı dağıt iyi gelir
uyurum belki uzaklaşırım muhattap olmam
Uyu uyu en temizi. Aç soft bi müzik zihnini boşalt
öyle yapayım. teşekkürler 🙏
Rica ederim
Sen haklısın.
bence de ama haklı olmak yetmiyor bazen, ekonomik özgürlüğün olacak çekip gideceksin
Umarım.