Diğer Annemin arkadaşımın yanında ev hali ile durması yanlış değil mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Annem arkadaşımın yanında ev hali ile duruyordu ve bana gore yanlış geliyor oğlu yasinda dahi olsa Güncellemeler+1 yıl Dekolteli felan işte Annemin arkadaşımın yanında ev hali ile durması yanlış değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ev hali dediğin yatak hali mi awk anandan mı kıskanıyorsun öff fesatlık ahlak olmuş b0ku yemişsiniz resmen 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka kıskanmak da yatak haliydi işte ev hali aynı annemin Yorumla sannoro +1 yıl İç çamaşırı ilemi Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil ama yani vücudunu belli edecwk şeyler Yorumla sannoro +1 yıl Demekki sıkıntı görmemiş rahat Yorumla sannoro +1 yıl Hararetli Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl suslenip puslensin mi kadincagiz sende. Aa cocugumun arkadasi geliyor bi dk kapiyi acma ben bi suslenip puslenecem en sevdigim en guzel giysimi giyip makyaj yapip gelicem onda sonra acicam mi desin, kendine gel... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açık mı çıksın o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acik cikmasinmakyaj yapip da ciksin tabi Yorumla
akreep_erkegi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Zaten senin erkrk arkadaşını eve alarak o genişliği gösteriyor sen giyimine mi taktın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl erkek arkadaşındı demi nasıldı peki ne vardı altında üstünde ama bir yerde yabancı birisi gelmiş eve demi 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni böyle düşünceye iten nedir , aklında ne gibi soru var? Baban yok mu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vücudu bellimi oluyor 3 16 Yorumla Soran +1 yıl Evet belli oluyor du Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaşların erkekmi kizlarmi Yorumla Soran +1 yıl Erkekti gelen hesap arkadaşın soruyu erkek olarak sordum hesap benim değil yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Ben erkeğim bu hesap arkadaşımın ve buradan sordum benim hesabım olmadığı için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim şimdi uyarsaydin Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş var diye küçük düşmesin diye bir şey demedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne giymistiki Yorumla Soran +1 yıl Buradan mi yazayım yoksa özelden yazsam olur mu detayını yanlış anlamazsan tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Srn bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazmam daha mantıklı olur eğer gizliden açarsanız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu begendim Yorumla Soran +1 yıl İstek attım kasketli hesabım Yorumla Soran +1 yıl Normal bir şey sordum sende sordun ve neden engel affin? Sen sirsrken iyiydi Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız ettiğini desen dike getirmem zaten Yorumla Soran +1 yıl K. asarsin Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. ev hali derken çıplak değildir belki daha rahat giyinmiştir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çıplak değil tabiki Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Suslenecek hali yok ya rahat olmasi normal 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek gelen ama Yorumla samedjackson +1 yıl Olsun demek ki özel biri degil ki gerek duymamış gecelikle falan karsilamadiysa ev hali dedigin ne kadar ev hali bilmiyorum ama Yorumla
Cananelif3501 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yanlış ns gibi ev hali 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dekolteli baya Yorumla Kaenkaen10 +1 yıl eşofman, tayt tshirt... ne olabilir ki başka... Yorumla Cananelif3501 +1 yıl Baya yanlış Yorumla Kaenkaen10 +1 yıl bu aradan, anladığım kadarı ile kız kıza oturuyorlar... anne evde neden dekolte ile geziyor yahu... normal bir şeyler giyse ya Yorumla
Hayal_Hanem371 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 62% +1 yıl yanlış bu durum ama anne babalarda bozuldu 0 0 Yorumla
nurankeskin Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl yanlıs 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle. oldugu için bir daha eve erkek getirme. Yorumla
Bulamadım42 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 765 cevap paylaştı. Ev hali ne demek ki 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haklısın 0 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl ha oyle walla 0 1 Yorumla nullmosaic +1 yıl kıskandın mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O ne demek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Detayda yazdığı gibi işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detaylı değil aç konuyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gey la bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
ev hali dediğin yatak hali mi awk anandan mı kıskanıyorsun öff fesatlık ahlak olmuş b0ku yemişsiniz resmen
Ne alaka kıskanmak da yatak haliydi işte ev hali aynı annemin
İç çamaşırı ilemi
Öyle değil ama yani vücudunu belli edecwk şeyler
Demekki sıkıntı görmemiş rahat
Hararetli
suslenip puslensin mi kadincagiz sende. Aa cocugumun arkadasi geliyor bi dk kapiyi acma ben bi suslenip puslenecem en sevdigim en guzel giysimi giyip makyaj yapip gelicem onda sonra acicam mi desin, kendine gel...
Açık mı çıksın o zaman
Acik cikmasinmakyaj yapip da ciksin tabi
Zaten senin erkrk arkadaşını eve alarak o genişliği gösteriyor sen giyimine mi taktın
Neden ki?
erkek arkadaşındı demi nasıldı peki ne vardı altında üstünde ama bir yerde yabancı birisi gelmiş eve demi
Seni böyle düşünceye iten nedir , aklında ne gibi soru var? Baban yok mu?
Vücudu bellimi oluyor
Evet belli oluyor du
Arkadaşların erkekmi kizlarmi
Erkekti gelen hesap arkadaşın soruyu erkek olarak sordum hesap benim değil yani
Nasıl yani
Ben erkeğim bu hesap arkadaşımın ve buradan sordum benim hesabım olmadığı için
Anladim şimdi uyarsaydin
Arkadaş var diye küçük düşmesin diye bir şey demedim
Ne giymistiki
Buradan mi yazayım yoksa özelden yazsam olur mu detayını yanlış anlamazsan tabiki
Srn bilirsin
Özelden yazmam daha mantıklı olur eğer gizliden açarsanız
Sorunu begendim
İstek attım kasketli hesabım
Normal bir şey sordum sende sordun ve neden engel affin? Sen sirsrken iyiydi
Rahatsız ettiğini desen dike getirmem zaten
K. asarsin
ev hali derken çıplak değildir belki daha rahat giyinmiştir
Çıplak değil tabiki
Suslenecek hali yok ya rahat olmasi normal
Erkek gelen ama
Olsun demek ki özel biri degil ki gerek duymamış gecelikle falan karsilamadiysa ev hali dedigin ne kadar ev hali bilmiyorum ama
Yanlış ns gibi ev hali
Dekolteli baya
eşofman, tayt tshirt... ne olabilir ki başka...
Baya yanlış
bu aradan, anladığım kadarı ile kız kıza oturuyorlar... anne evde neden dekolte ile geziyor yahu... normal bir şeyler giyse ya
Gayet normal yanlis olan ne
yanlış bu durum ama anne babalarda bozuldu
yanlıs
Öyle. oldugu için bir daha eve erkek getirme.
Ne vardı ki giyiminde
Ev hali ne demek ki
Uyar anneni
Haklısın
Ev hali nasıl ki
ha oyle walla
kıskandın mı
Evde nasıl ki
O ne demek
Detayda yazdığı gibi işte
Detaylı değil aç konuyu
Nası