Görümcem iki sokak ötede oturuyor sık sık annesine geliyor ben gidemiyorum ve bu durumu sorun yapıyorum sizce normal mi?

Görümcem annesine sık sık geliyor haftada üç dört kere. Kayınvalidem ile alt üst oturuyoruz bu nedenle haftada üç dört kere gelince hepberaber görüşmüş oluyoruz. bir yandan o annesiyle çok görüşüyo ben görüşemiyorum olayına takılıyorum çünkü annen öyle iki dokak ötede değil yarım saatlik mesafe var. Birde eşimin başka kardeşi yok. Hani eltiler görüşür görümce uzak olur ya bizde elti olmadığı için görümcem de yakın olduğu için sürekli beraberiz ve bu durum canımı sıkıyo. Yani görümcem de gitsin kendi eşinin tarafıyla sık görüşsün neden sürekli kendi tarafıyla görüşüyor diye düşünüyorum. Sizce boşuna mı takılıyorum yoksa bu normal mi? Yani biz plan yapcağımıx zaman kayınvalidemi de katıyoruz alt üst olduğumuz için sürekli beraberiz birde planlara evi yakın olduğu için görümcem de katılıyo. İçinde bulunduğum durumu anlatabilmişimdir umarım. Yorumlarınızı bekliyorum sizler özellikle alt üst oturanlar ne sıklıkla görüşüyorsunuz benimle paylaşır mısınız?
Görümcem iki sokak ötede oturuyor sık sık annesine geliyor ben gidemiyorum ve bu durumu sorun yapıyorum sizce normal mi?