+1 yılOna karşı oynuyosan yenil 😉 Onunla aynı takımdaysan ondan daha kötü oynaman yeterli 😂 Yani onun senden daha iyi oynadığını hissettirmen lazım erkek arkadaşına. Erkeklerin ilişkilerde güçlü olduğunu hissetmesi önemlidir. Çünkü ilişkilerdeki mantık erkeğin kadınını tehlikelerden koruması esasınna dayanır. Bunun için erkek güçlü olmalı kadın savunmasız, korunmaya ihtiyacı olan narin bir çiçek olmalı. Binlerce yıldır genlerimize işlenen ilişki mantığı bunun üzerine dayanır kuzum. Yani ona daha güçlü olduğunu hissettir 😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yenilgiyi hazmedemiyor demek ki. Siz de birlikte oynamayın o zaman. Hep senin iyi olduğun bir oyunu oynamak zaten keyifli olmaz. Ben de olsam istemezdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılDirek benimle oynamayı bıraktı zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGit öl bunu da bize soruyorsan.
01 Yorumla
Soran+1 yıltm.
bu benimde problemim ilk defa oynadığım en karmaşık oyunda bile 5dakikada oyunu çözerim
sonraki 5dakika alışırım
son aşamada oyunu yıllardır oynayan kişileri yenicek seviyeye gelirim
yarım saatin sonunda kimse benimle oynamak istemez hile yaptığımı düşünürler424 Yorumla
Soran+1 yıliyi oynamakta suç oldu. d
- +1 yıl
Uydurma uydurma
- +1 yıl
Ne oynuyorsun tetris falan mı? 😂
- +1 yıl
@Creative09 ra 2 yuris revenge age of mytyology command conquer genarels cs1.6 halflife tarzında
- +1 yıl
Şu an oyunlarla aram yok. Eski bir oyuncuyum. Ama o dediklerinin imkansız olduğuna eminim. Benim yıllarca oynadığım bir oyunu yarım saatte oynayıp öğrenen birisinin beni yenmesi imkansız.
- +1 yıl
@Creative09 gel lan cesaretin varsa oyna benle
- +1 yıl
Telefondan bir oyun oynayacaksak oynayalım, bilgisayarım eskidi artık 😄
- +1 yıl
@Creative09 benimkide eski kıvırtma burda ya gel ya kork
- +1 yıl
Sus kız senden ne korkacağım 😂
- +1 yıl
@Creative09 istersen önce hastanelik ediyim sonra ameliyat sonra oyun oynayalım kaşınma bak
- +1 yıl
Kes lan kısa kes velet misin?
- +1 yıl
@Creative09 lan gölbez kodumun çocuğu adam ol azını burnunu kırdırma
- +1 yıl
Hahaha tam velet bu 😂
- +1 yıl
alfa sarkıntısında görev alabilecek bu devasa yaratıkları değilde benim yorumum siliniyor. d
- +1 yıl
IQ seviyen kaç açaba merak ettim soru sahibi
- +1 yıl
Soran+1 yılben birşey silmedim kes
- +1 yıl
Elbette sen silmedin tanrının günde 1 gerçekleştirdiği doğa üstü bir ikaz bu
Soran+1 yılsadece soru sahibinin şikayet edebildiğini sanıyorsan ben napim
- +1 yıl
Tanrı korusun ki Micheal Friday 142 iQ ile elektro statik tel mıknatıslarının sürtünme esnasındaki direnç değişimlerimini incelemişti.
Modern anlayışta anladığım kadarıyla kara deliklerden yoğun bir hiçlik getiriyor zeka seviyesi - +1 yıl
bi oyunda gerekli taktikleri kullanarak bi yere kadar ilelersin ama yıllarca bir oyunu oynamış biriyle baş edemezsin abartıyorsun bence
+1 yılŞahsen bi kere oyun oynayan bir sevgilim olması ekstra bir güzel olurdu (hele ki bir de benim sevdiğim türde oyunları oynuyorsa). Benden iyi oynaması da benim için bir sorun olmazdı zaten ben kendim de kabul ediyorum özellikle online oyunları iyi oynayamadığımı. Ha ama benden iyi oyun oynuyor diye beni ezmeye aşağılamaya kalkarsa o zaman durum farklı olur tabi.
110 Yorumla
Soran+1 yılÖyle muhabbetler yok aramızda :)
- +1 yıl
Şunu da ekleyeyim eğer sürekli birbirimize karşı vs atıyorsak ve hep sevgilim kazanıyorsa bir yerden sonra artık en azından birbirimize karşı vs atmak istemem yani zaten sonuç belli misali.
Soran+1 yılYaklaşık 3 aydır vs atmıyoruz zaten
- +1 yıl
O zaman belki yenilmeyi hazmedemiyor olabilir ya da gururu baskın geliyor olabilir veya hani genelde erkekler daha çok ve daha iyi oyun oynarlar ya (dünya genelinde ortalama olarak) ondan dolayı senin daha iyi olmanı yedirememiş de olabilir.
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
hangi oyunları oynuyorsunuz bu arada sorabilir miyim acaba?
Soran+1 yılbu aralar daha çok lol valo cs pes ml wr oynuyorum
- +1 yıl
biraz daha az eforla oynayabilirsin yani ona imkan tanıyabilirsin ama dürüstçe olmaz diye tavsiye etmem. peste birbirinize karşı oynuyorsunuz bırakabilirsiniz onu oynamayı. ml wr açılımı ne bilmiyorum.
Soran+1 yılwr= wild rift
ml= mlbb- +1 yıl
daha çok onu takımda destekleyebileceğin tipte oyunlar oyna bence ya o daha iyi olur gibi
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Yenilen pehlivan güreşe doymaz derler ama sizde durum farklı galiba. Kızdır onu, durup dururken bir şey soracam ama doğruyu söyleyeceksin söz mü de. Sor diyecek, sende diyeceksin ki benim gibi oynamayı istermiydin gerçekten 😂😂😂 sen Hiç birşey bilmiyorsun, bende seni birşey sanmıştım tarzında onu hirslandiracak şeyler söyle. Hem kıldırması çok eğlenceli olur hemde oynaması için gaza getirmiş olursun😅😅
14 Yorumla
Soran+1 yılTers tepmez inşallah hshshahs
Soran+1 yılsağol hahshahsha
Gamer bir erkek için onur kırıcı bir durum. :D Rakip olmamayı dene, takım oyununda da ona oyna düzelir. :D
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Jajajaha cidden mi lan ndnemeke ulan benim eski sevgilim global di beraber oynardık sürekli benden iyiydi onu sadece oyun için özlüyorum öyle bi pre. Daha bulamadım kendime dnkdkd
114 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş
Soran+1 yılcinsiyetle alakası yok daha iyi olmanın iyimisin?
Soran+1 yılKızlardan daha fazla erkek oyuncu olduğu için öyle sanılıyor galiba. d
Soran+1 yılmlbb de globalım gusionla
Soran+1 yılshfwpfjwflwmfğfşw
Soran+1 yılekibim var aramıyorum
+1 yılMerhaba.
Sevgilin gerçekten çocukluk yapmış. Sen bu durumda bilerekten bir kaç defa ona yenilebilirsin.
Onunda iyi olduğunu göstermek için. Durumlar eşitlenirse artık oda seninle oyun oynamaya başlar.20 YorumlaSoru sormak için soru soruyorsunuz vallahi, bu soruyu da günün sorusu seçilmiş bir de 😂 oyunda yalandan yenilirsin olur biter, zor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamicak sanki. d
Soran+1 yıloyunlarla aran var mı çünkü anlamayacağı şekilden yenilemem aramızda baya fark var kim olsa anlar
Soran+1 yıltm hshshhzhas
+1 yılGizliden gizliye doğru kötü oynamaya başla. Ama çok kötü oynarsan daha çok üzülür bunu bilerek yaptığını anladığı zaman daha sıkıntı olur. Küçük küçük olacak şekilde kötü oynamaya başla. O zaman daha iyi olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl istemez ya şaka gibi csgo, valo dersi vereyim sevgiline belki o zaman kaçmaz senden :D
13 Yorumla
Soran+1 yılhshahdhahs
- +1 yıl
Bir hileci daha doğacak gibi sevgilim benden iyi oynayamaz hesabı asdsdf
Soran+1 yılmxfhswemdxmaöx
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hahah iyiymiş 😂😂 O da geliştirdin kendini niye oynamak istemiyor ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılbende anlamıyorum :/
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılİQ su daha yüksek olan bir sevgili edinebilirsin mesela
11 Yorumla
Soran+1 yılhshahsha
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Sevgilinde kolsuz mu ne yani neyse kızım sende oynama o zaman
15 Yorumla
Soran+1 yılKolsuz değil ben daha iyiyim sadece
Soran+1 yılsağol denerim
Soran+1 yılgüzel taktikmiş denicem hshsshsh
Ben de eski sevgilim ile böyleydim hahshahs benden daha iyi oynuyordu kıskanırdım bir de bana senden daha iyiyim diye söylenip hava atardı 😂😂
00 Yorumla
+1 yılNeden cinsiyet ayrımcılığına düşeyim ki burda zeka ve el kol kordinasyonu rol oynar bence bir kadının erkekten daha iyi oynaması normal bir şey sonuçta güç gerektiren bir oyun oynamıyoruz. Buna rağmen ben sevgilimden dhaa iyi oynamak isterim, o benden iyi oynarsa kıskanırım :)
10 Yorumla
+1 yılSende yalandan kaybet arada ki iyi olduğunu düşünsün aaa :)) ya da onun iyi olabileceği tehlikeli oyunlar oynayın ona hayır diyemez :)
41 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Arada bilerek yenil ona veya daha geride kal adamı hayata küstürme sevdiğinden daha mı değerli oyunlar😅
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben oyle bir kiz bulursam, netim, oyun bitiminde nikah dairesine gotururum. Daha da birsey demiyorum. O neymis?
20 Yorumla
+1 yılBen her türlü oynarım skıntı olmaz Keske olsa sevgilim
12 Yorumla
Soran+1 yılhahshahhs
- +1 yıl
😁😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan şansa bak. benim hatunda ancak çanak 101 oynar. ne vardı yukarda ki bizede şöyle The Division - COD - BF oynayan bir hatun nasip etseydi. Adam elinde ki şansı kullanacağına triplere giriyor.
30 YorumlaKarşı karşıya gelmek yerine takımımda yeri olması için çaba gösteririm 😂 kıskançlık olabilir bazı kişilerde bunun için yapacak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılburadaki gibi gizli hesaplarla oynadığı oyunlara gir ve motivasyonunu daha da kır. teselli aramak için yanına gelecektir😊
10 Yorumla
+1 yılBen aksine mutlu olurdum şahsen hatta gözlerim bile dolardı
20 Yorumla
+1 yılErkekler gururuna yediremiyor benim eski sevgilim de öyleydi
20 YorumlaErkeklerin kızların da başarılı olmasını kabullenmesi gerekiyor hanımefendi.
10 YorumlaGarip ama seksi durumu lehine çevirmeliydi erkek. Şansa bak 😃
10 YorumlaGözlerini kapatıp oyna. Onda da yenilirse yuh artık.🤭🤫
10 YorumlaBen iyiyim sen kötüsün gibi gibi muhabbetler olacaksa hoşuma gitmezdi ama birlikte eğlenip iyi vakit geçiriyorsak sorun olmazdı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birşey demiyorum amacım sadece eğlenmek
+1 yılBunun kötü bi şey olmadığını söyle sonuçta amacınız birlikte vakit geçirip eğlenmek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de beceremem iyi oynamayı yani herkesin seveceği ya da yapabileceği şey değil sabır da şart o da ben de yok.
10 Yorumla Çocuk aklı zaman Boş olunca bilgisayar oyunu telefonda da online oyun oynar.
Ben o tip oyunlar oynamıyorum eski den gençliğim de nadir bir kaç sefer oynadım genelde hep bilardo oyanımışımdır.00 Yorumla
+1 yılParmak güreşi yapın. Yenen yenileni yatağa bağlasın ve istediğini yapsın. Bakalım oynamak istemicek mi bu oyunu da :D
01 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş hshahsha
😀 güldüm sabah sabah. Ne güzel dertleriniz var. 2xperlik sorunun şahaneliği.
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece büyük dertlerimi yazmak zorunda olduğum hakkında bi kural mı var varsa ben bilmiyorum. d
Soran+1 yılpeki
+1 yılayrıl ondan gel benle oyna iyi oyun oynayan sevgili bulmuş da bunuyor :) vur kafasına
16 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum kendisini (:
- +1 yıl
sevmekten vazgeçince beni bulur musun :D aşık oldum resmen
Soran+1 yılvazgeçeceğimi sanmıyorum :)
- +1 yıl
hayat neyi gösterir bilemeyiz :) sen yine de tüm kapıları örtme bakarsın seni de o oyunda yenenler olur :)
Soran+1 yılyenenler illa olur zaten :))
- +1 yıl
canın azalınca gel o zaman :) ben sana can basarım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim sevgilim olacak kadın benden iyi oynayacak öper başıma koyarım
11 Yorumla
Soran+1 yılhshahsha
+1 yılBirlikte oynaya oynaya geliştirir kendisini belki de senin acemi şansın olduğu içinde yenebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAcemi değilim
- +1 yıl
Oynaya oynaya geliştirir kendini ne oyunu oynuyorsunuz
+1 yılBence oyunu biraz oynarsan sevgilinin oynayışına yaklaşırsın. Oyun oynamak zor değil, alıştırma gerekiyor. Keyif alacaksın.
00 Yorumlaneler oynuyorsun merak ettim :) oyun konusunda yalan değil önyargılıyım kadın oyunculara karşı :)
06 Yorumla
Soran+1 yılŞu aralar daha çok cs valorant lol ml wr oynuyorum. Önyargını anlayamadım.
Soran+1 yılSenin çevren öyle o zaman benim çevremdeki kadın oyuncular sağlam oynuyorlar.
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılBenden iyi oynayan biriyle oynamak mı? Beni daha da hırslandırır daha keyifle oynarım oyunu😌
10 Yorumla
+1 yılArada yenil o da keyif alsın. Bende oynamazdım seninle
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılJurasic parka çevirdiniz burayı ya.
Kokulu silgini de alıp vermiyorsa kesin aşık..01 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım?
Yanlış anlama ama kahkaha atıyorum şu an beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :)
01 Yorumla
Soran+1 yılneden güldüğünü anlayamadım :)
+1 yılBen memnun olurum valla
Ondan bişiler öğrenmeye çalışırdım10 Yorumla
+1 yılbende hiç tepki vereceğimi sanmıyorum aksine benden daha iyi oynuyor diye daha çok mutlu olurdum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şöyle bi kız arkadaşım olmadı ki ya valorant csgo oynayalım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılYani yenil sende nolcak
21 Yorumla
Soran+1 yılbilerek yenilirsem anlar baya fark var aramızda
Valla sevgilim benden iyi oynuyorsa eğer onunla vs atar kendimi geliştirip daha sonra takım oyununda yargı dağıtırdık. Çok güzel bişey bence😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılHangi oyunlar oynuyoraun. Bende oyuncuyum?
15 Yorumla
Soran+1 yılcs valorant lol mlbb wr oynuyorum bu aralar daha çok
- +1 yıl
Dediğin oyunları oynamadım ben konsolda oynuyorum. En son outriders'ı oynuyorum. Oda çok zor bir oyun bir izle istersen
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Hahaha sen bir oyna o zaman görürüm çocuk oyunu mu. Ben yılların oyuncusum bir aydır oynuyorum ve bir çok arkadaşımla beraber oynuyoruz hala istediğimiz buildi yapamıyoruz.
Arada yenil sende. Yazık günah
13 Yorumla
Soran+1 yılbilerek yenilirsem anlar :(
Soran+1 yıldenerim sağol hhshahs
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHazmedemiyor demek ki. Oynama onunla boşver.
12 Yorumla
Soran+1 yılppn güzelmiş bu arada shiki severim
- +1 yıl
Yiaaa teşekkür ederim, ben de seviyorum 🐼💃
+1 yılsenin yapacağın birşey yok onun bu görüşünü yıkması lazım kızlar bu tarz konularda iyi olamaz mı?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende onun yerine kitap okuma yarışına girelim söyle bu daha sorunsuz olacaktır 💙🍩
01 Yorumla
Soran+1 yılAmacım yarışmak değil ki eğlenmek
Bu senin ondan daha yetenekli olduğunu gösterir, ortada kızılcak aşağılamak gibi bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılSevgilin yenilmeyi hazmedemiyor demek ki bir kaç kere yenil de sevinsin 😂
10 Yorumla
+1 yılKim yenerse onun üzerinde olucak veya kim yenerse öpücek gibi işi seks vurursan zevk alabilir.
10 YorumlaBundan baya gurur duyarım hep istemişimdir gamer sevgilim olmasını ama olmadı...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayatta başıma gelmesini isteyeceğim en son şeylerden biri.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye ya
+1 yılOyundan arabada futboldan anlayan kısacası erkeklerin ilgi alanına giren bir çok alanda bilgisi olanlara en çok da arabadan anlayan kadınlara bayılıyorum
00 Yorumla
+1 yılDünyadaki herkesin parmak izlerinin birbirinden farklı olması, kimsenin o tuşlara benim gibi basamayacağının kanıtıdır. Yani böyle bir şey imkansız 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaha kıskanır tabi manitası daha iyi oynarsa
13 Yorumla
Soran+1 yılsadece anlatıp göstermekle olmuyor malesef
- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası