Aşk İlişkileri Evlilik tarihi yaklaştıkça geriliyorum, bunu nasıl aşabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ciddi ilişkisi ya da evli olan var mı?Nasıl aşabilirim bunu? Evlilik tarihi yaklaştıkça geriliyorum, bunu nasıl aşabilirim? Cevapla Tarih Soruları İlişki Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hayatıdogruyaşa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Zor bisey değil ya s.. k sende güç sende kontrol sende yeah 😂😂 1 0 Yorumla
eminckmk Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kazık girecek normaldir 🤪 yok yok kardeşim. Allah evlenene Ev Alana Çocuk sahibi olana Yardım eder" hadisi şerif var. 3 2 Yorumla BybyFriend +1 yıl Kazık girecek kardeşim adamı kandırma önceden ona göre hazırlansın 😂😂😂 Yorumla eminckmk +1 yıl Lan bi yürü git beni mi takip ediyorsun 🤣🤣 Yorumla
BybyFriend Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Gel sana bir bekarlığa veda partisi düzenleyelim bütün stresini atarsın Aslan parçası seni 1 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sorumluluk almaktan mi korkuyosun ya bi saal 1 0 Yorumla
denizkizi0600 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Evlenmeyerek bu stresi üzerinden atabilirsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zor bisey değil ya s.. k sende güç sende kontrol sende yeah 😂😂
Kazık girecek normaldir 🤪 yok yok kardeşim. Allah evlenene Ev Alana Çocuk sahibi olana Yardım eder" hadisi şerif var.
Kazık girecek kardeşim adamı kandırma önceden ona göre hazırlansın 😂😂😂
Lan bi yürü git beni mi takip ediyorsun 🤣🤣
Evlenmeden önce seni rahatlatayım kendine gelirsin 👅
Gel sana bir bekarlığa veda partisi düzenleyelim bütün stresini atarsın Aslan parçası seni
Sorumluluk almaktan mi korkuyosun ya bi saal
Mutlu olman gerek Niye öyle hissediyorsun
Evlenmeyerek bu stresi üzerinden atabilirsin
çok basit. evlenmeyerek :)))
neden geriliyorsun