Gizemli olmayı ve gizemli kalmayı hedeflemem hiçbir zaman. Kendim yeterince kapalı kutu biriyim, açılmak benim için fazlasıyla zor. Ama bunu gizem için yapmam, karakterim böyle.
Yine de çözülmesi zor bir insan olduğumu düşünmüyorum. Sadece bazı şeylere anlam vermek güç olabilir.
Maalesef hiç beceremiyorum. Ama bu özelliğimin olmasını çok isterdim. Hoş kendimde gizemli kalan ya da kalmaya çalışan insanlari hiç sevmem ve uzak dururum. Bana öyle tipler yaklaşamaz. Kimsenin gizemini çözeceğim diye uğraşamam. Zaman harcadığima değmez.
Bildim bileli beni tanıyanlar ve tanımayanlar bu ifadelerle gelirler bana. Bu sonradan edinilecek bir şey olmadığı gibi davranışsal olarakta kopyalanan bir nitelik değildir.
Böyle olmayı seviyorum, yaradılışta var ne diyeyim..
𝔖𝔲𝔫𝔰𝔥𝔦𝔫𝔢
1 yıldır devam ettiğim bir iş yerinde gizemli demeyelim de olmadığım bir şekle bürünerek güzel bir oyunculuk yapmıştım. Sevmediğime seviyor gibi, bana yapılan karaktersizliklere de sanki onları görmemiş, duymamış gibi hareket ettim. Mecburiyet...
Cevap
11Cevap
Boğa burçları onu çok iyi beceriyor. Ben sevdiğim insanlara karşı çok şeffafım, ama sürekli sürprizlerle doluyum. Ters köşelerim çoktur.
Aha tam benim gibi 😃 çak bi beşlik ✋🏼
Ya ama böyle oyunlara ne gerek var zorlama hareketler bunlar, ergen arayışları, olduğun gibi davran sonradan uydurma hareketler kıçta durmayan don gibi oluyor.
Özel bir çaba değil ama her şeyimi herkesle paylaşmayı sevmiyorum. Paylaşma ihtiyacı duyarsam 1-2 kişiyi geçmez ki onlar zaten güven duyduğum insanlardır.
Gizlim saklım yok. Açık olmaktan yanayım. Ayrıca gizli şeylerle uğraşacak hevesim de yok bu saatten sonra. Ne gereksiz şeyler aslında
Çok gizemli olmak sikart karşı tarafı net doğal olmak en iyisi diye düşünüyorum
Açık olduğumu düşünüyorum, gizemli bulunuyorum öyle de bir durum yaşıyorum.
Bir paylaşım yapmak istiyorum izin var kardeşim
?
Olmayan bir ermeni soykırımını tanıyan ABD yanlış bir karar almış ve yakın tarihte akıllarda kalan bir olay vardır Hocalı ve Karabağda erminiler çocuk ve kadınları katletmiştir bunun üzerine biz Türk gençleri bu türküyü seslendirmiş bulunuyoruz lütfen dinlersen sevinirim https://youtu.be/3finV6y4uCc
Teşekkürler
Hiç gizemli bir tarafım yok olmadı
Böyle Bi amacım yok cidden yok
Gizemli bir yanım yok açık birisiyim
Kişisine göre değişir.
Adamına göre muamele diyorsun
Gizemli kalmakla uğraşmıyorum
Kartlarını gizli tutan kazanır 😜😜
benim karakterim
Sosyal bi tipim ben
%100
Doğal yeteneğim