Acımasız olabiliyor musunuz canınız istediğinde yoksa hep bi merhamet mi?

Acımasız olabiliyor musunuz canınız istediğinde yoksa hep bi merhamet mi?
Hayır değilim.. istesem de merhametsiz olamam.. yani benim karakterim de bu yok. en fazla bir insanı silerim hayatımdan ama ona kötülük yapmam.. zaten bu huyumdan da nefret ediyorum.. keşke kötü olsaydım biraz
Bana acımayana ben hiç acımam. Bana kötülük yapması lazım ki, her şeyi yapmam mübah olsun bir zararı dokunmadan kimseye karşı acımasız olmam şahsen. Bir zararı olsun, bana zarar versin, fiziksel ya da psikolojik o zaman intikam alana kadar durmam gram da acımam.
Acımasız olamam duygularim var insan sevim ülke sevgim var çevremdekilere acımasız asla davranman disaridakilerede acımasız davranmam insanı hayvanları vedayı seviyorum onlarindazarar görmesini istemem
Normalde gereğinden fazla iyi ve merhametli birisiyimdir fakat konu canımın yanması olduğunda karşımda kimin olduğunu önemi yok benden hayal edemeyeceği kötülüğü görürler.
Cevap
18Cevap
Ne derece başarılı olduğumu gayet iyi biliyorsun..
Hayır başarılı değilim..
Acımasız oluyorum gözüm kararınca özellikle
merhametimi yok edeli çok oldu
artık acımasızım..
Düşmanıma bile merhametliyim aslında ama ruh sağlığımı korumak için bazen acımasız olmam gerektiğini öğrendim
Bile isteye canımı yakmışlarsa, iyi niyetimi kötüye kullanmışlarsa acımam. Elime düşerlerse Allah acısın.
Acımasız olduğum konular insan tipleri ırklar var. Ama. sevdigim. insana iş degisiyor içimde aşırı merhamet oluyor
Hayat mı acımasız yok da ben mi ikilemde kalıyorum ya da her ikimizde mi
Hayır değilim ben her zaman merhametli birisiyimdir
Ben yanlışlıkla acımasız olangillerdenim 😒😑
Agresif fevri biriyim ama bir o kadar duygusal biriyim acımasız olamam
Hayır. Çok merhametli biriyim ve bu yüzden çok sırtımdan vuruldum, ölene kadar devam
Hayır ben acımasız biri olamıyorum bana dünya kadar kötülük yapılıyor ben susuyorum
Çok isterdim biraz acımasız duygusuz olayım ama. olmuyor
Yok ben merhametliyim
Gerekirse fena şekilde
Valla olamıyorum ilişkiyi keserim hoşuma gitmeyenle
Oscar bile alabilirim sanirim bu konuda
Halledilmişse evet.
Canım yanarsa fazlasıyla acımasız olabilirim..
Evey
Bazenleri evet
Sevmediğim birisiyse her konuda acımasız olurum
Merhamet bende yok
Elbette :d
Haddinden Fazla
Fazlasıyla evet :)
Başarılıyım
Kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?