15 gün önce doğum yaptım Sezeryan ile, 4. 5 . Günden itibaren işlerimi kendim yapmaya başladım ağrı ve sızı ile. Yanımda eşimden başka kalan olmadı aileler uzakta yaşıyor. Bu 4 5 günde bana baktı yemek temizlik vs halletti ama ben ayaklandiktan sonra herşeyden çekti elini eşim. Herşey bana bakıyor, kendi de izinde hala çalışmıyor evde. Bir kaç defa bana yardımcı olmayı bırakma gece çok uyanıyorum çok emziriyirum uykusuz ve ac oluyorum en azından sabahları bir iki lokma hazırla dedim tamam diyor ama yapmıyor. Akşamdan 3 5 tabak bulasigi bile makinaya atmamış. Sabah kalkıp bulaşık ve kahvaltıya koşuyorum çocuğa bakıyorum bir yandan belimde hala ağrı var. Bende surat yaptım, suratının a. yav diye küfürler etti. Lohusayken zaten hassasım bunu mu hakediyorum.. ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok haklısın canım ya kıyamam. Yoruluyorsun, oda çalışsa anlarım ama eş olmak zaten böyle bir şey değil mi? Eşler birbirine yar, yaren olmalı. Yeni anne olmuşsun, yeni ayaklanmışsın, itinalı olması gerekir sana karşı.
Ama şükret ki sağlığın yerinde. Sağlığın yerinde olsun da sen uykusuz kal, yorul.
Bu yorgunluklar geçer, çocuğun uyuduğu zaman uyursun onunla birlikte. Zaman içinde bu sürece ayak uydurursun ve bu yorucu günler geçici. Sen kendine nazik davran. Bazen en yakınımız olan kişi bile ihtiyacımız olan şefkati, özeni vermiyor bize. O zaman o şefkati de, özeni de biz vereceğiz kendimize. Kendin için, çocuğun için ayağa kalk, ayakta kal. Bugünler geçici03 Yorumla
Soran+1 yılSağol çok güzel yazmışsın. Öyle zaten, değer veren yoksa da kendi kendimize değer vericez artık
- +1 yıl
Kendimizden başka kimimiz var, herkes bir gün gitmeyecek mi? Sen hep Seninlesin
Soran+1 yılEvet kötü gün oldu mu kimse olmuyor.. çok haklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılbu zamanları atlatacaksın ve üzerinden çok zaman geçecek, geçen zaman sonunda ondan o kadar soğuyacaksın ki. ve sen soğuduğunda kıymetini o kadar anlayacak ki. bu kadar söyleyebiliyorum.
ben de onun suratının a... suratsız, şerefsi. z herif.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzüldüm ya bunu asla unutmuycaksın hayatın boyunca. Annen yakınındamı? Yardıma gelsin. Sende kocanın her dediğini yapma. Ve bi çocuk daha verme derim gerçekten Allah vicdan versin herkese
00 Yorumla
+1 yılBiraz sert duruşlu olursanız eşiniz daha iyi anlar diye düşünüyorum gerçekten çok zor sadece kişisel işlerinizi görün ev işlerini bırakın toparlayınca devam edersiniz. Allah kolaylık versin
08 Yorumla
Soran+1 yılSorun ev işi değil ki keşke öyle olsa sorun bana karşı tavrı değer göstermemesi. Ben zaten yavaş yavaş yapiyorum arada bir yardım bekliyorum. Istediğim şey bir kahvaltı yani oda çocukla ilgilenirken çok geç kalıyorum kahvaltı için tansiyonum düşüyor diye ondan istedim. Suratının ya dedi. Ben hakketmiyorum şu halimde
- +1 yıl
Ne diyim bilemedim ki kaç yıllık evlisiniz acaba?
Soran+1 yıl4 yıllık
- +1 yıl
Yeni yeni mi böyle olmaya başladı yoksa en başından beri var mıydı?
Soran+1 yılIlk 5 6 aydan sonra oldu
- +1 yıl
İlk çocuğunuz mu? Kötü olmuş ya benim bi kuzenimde öyle yaşamıştı şu an 3 çocuğu var her şeyde annelerini savunuyorlar. Hiç bişey değişmese bile evlatlarınızı siz yetiştiriyosunuz dilerim onlar sizin en büyük mutluluk kaynağınız olsun. 😊
Soran+1 yılEvet ilk çocuk. Öyle zaten bu saatten sonra yapacak pekte birşey kalmadı karı koca olamıyoruz anne baba olalım bari
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun kendinizi eğitin umarım kuzenim gibi güçlü bir kadın olursunuz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
11Cevap
Hayır tabi ki yardım edecek kadın erkeğe erkekte kadına normale dönünceye kadar destek olmalı lohusa da hamilelik gibi meşakkatli ve stresli bir dönemdir. Kocana köstek değil destek olmasını söyle Ailenden falan yardım al hem maddi hem manevi olarak. Yoksa Psikolojin bozulur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli kadınlar da gram akıl Yok buraya gelip soru soruyor
Evli olsam eşimi burda görsem sen dünyanın en mall kadınısın derim
Gelmiş buraya soru soruyor yorumlara göre hareket edecek
.. tamam dediğiniz gibi ama napalım demek ki anlamıyor
Hiç mi güzel yanı yok onları gör26 Yorumla- +1 yıl
Sende biraz akil olsaydi soru sordugunu degil dertlesmeye calistigini anlardin
Evli olsan esin senin bu cevabini gorse sen dunyanin en mal adamisin der.
Gelmis buraya cevap veriyor defol burdan hadsiz insanliktan nasibini almamis halden anlamayan korkak gizliden yazan mal
Cevap sahibi+1 yıl@HuseyinEdaSimsek dostum derslesse nolcak bana der misin
Dişi sinek görseler bakacak tipler çoğunlukla burda
Aklı beyni olmayan insanların yorumu kaç para eder
Evli bir kadının burada işi olmamalı birde düzgün konuş- +1 yıl
O kadında senin gibi gizli üye gayette burda olabilir evli veya bekar olması farketmez morali düşük yanında kimsesi yok bizlerin cevapları bile etkiler yani.
Cevap sahibi+1 yıl@Clemelqueen haklısın ancak burda iyi yorum yapan da olur ama çoğunlukla
Farklı insanlar var yani aklı Selim insan az onun için kadının aklı karışır burda
Moreli bozuk tamam ama burda normal insan çok az onun için evli Bir kadının yeri burası değil
Sorunu kendi çözmeli burda değil burda millet boşan vs der şu der bu der- +1 yıl
Sen de haklısın ama belki gerçekten bi çözüm bulur belli olmaz
- +1 yıl
Senin yorumundaki kadin kelimesini cikarip adam, adam kelimesini cikarip kadin yazdim. Cumle senin cumlen ile ayni yani sen duzgun konusmamissin degilmi? Adini saklayarak yazip dertlesmek istemis.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmak zorunda degilsin. Kufur etmek nedir ya kusura bakma birseyler yazavam ama zoruna gidecek kocan sonucta yazmiyorum o yuzden ama icimden gecenleri tahmin edemezsin ulan benim esim dogum yapti cocuk 2 yasina yakin hala gece uyumuyor diye kiyamam bi ton ev isi yapiyorum. Yapacak kardesim oh hem cocuk dogur hem koca bebege bak baska? Bide kufur ediyor hadsiz. Gelsin anası yapsin ozaman isleri beyefendinin rahati onemliyse
36 Yorumla
Soran+1 yılEn sonunda bende öyle dicem. Ama nerdeee. Anası gelipte gelin bakacak ha ? Rüyamda gorsem inanmam
Cevap sahibi+1 yılKalkma otur sende de hata var nie kalkiosun ki yaptigin sey kolay degil
Soran+1 yılEvet hata benim.
Cevap sahibi+1 yılDellendim yine aksam aksam Allah kolaylik versin sen takma olurmu ve kendine dikkat et Allahim bebegini esigersin sizlere bagislasin insallah
Soran+1 yılAminn inşallah
Cevap sahibi+1 yılAblacim asagidaki malın altina yazan benim diledigin zaman dertlesmek icin yazabilirsin huseyinedasimsek
- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılAllah öyle eş nasip etmesin😒. Benim yardıma ihtiyacım varken yardım etmiyosa yanımda da olmasın. Benim iyi gün dostuna değil kötü gün dostuna ihtiyacım var. Zaten bu devirde herkes iyi gün dostu😒
10 Yorumla
+1 yılCanım kıyamam halini çok iyi anlıyorum. şu an var ya nefret ettim ondan. canım Allahım yardımcın olsun çok üzüldüm durumuna. Senin için dua edicem.
129 Yorumla- +1 yıl
Allaha dua et sana iyi davranması ve yardım etmesi için zaten ramazan ayındayız duan kabul olacaktır diye tahmin ediyorum.
Soran+1 yılÖzele geçmiyorum abi kusura bakma iyi dileklerine de teşekkür ederim
- +1 yıl
düşündüğün gibi değil bacım. kuran çarpsın yardım edicem ama gizli bir yardım. insanlar görmesin duymasın yardımımı diye böyle diyorum.
- +1 yıl
valla sen bilirsin mükemmel bi metot vardı elimde öğrenemeyeceksin. yazık.
- +1 yıl
@asi-esmer Yoo öyle değil, ama böyle düşünmen normal bu ülkede, inanmazsın ama bu öyle değil, Allah şahit, SENSİN ŞEREFSİZ BU ARADA.
- +1 yıl
@asi-esmer Lan kes bilip bilmeden.
- +1 yıl
sen ise bilip bilmeden konuşan cahil türü ;)
- +1 yıl
noldu, yaaa bilip bilmeden hiç kimseye saldırmayacaksın. bir kere ben merhametli ve şefkatli biriyim. böyle bi durumda olan bi insana şefkatle acıyarak yaklaştım.
- +1 yıl
Yardım etcekmiş sapık seni
Tacizci pislik
Yardım nasıl etceksin bakim? Kadın para pul istemiyor
Akıl desen burada yaz. Neden kimse duymasın? Neden kimse görmesin? Neden gizliyorsun? Açıkça yazsana pis sapık. Hadi burada herkes merak ediyor. Nasıl bir yardım bu! Burada açıkça yaz herkes okusun. Neymiş hepimiz öğrenelim !!! - +1 yıl
@asi-esmer BAK BAK İFTİRAYA BAK, İFTİRACI KÖPEK. BİLİP BİLMEDEN NASIL DA İFTİRA ATIYOR. PIRLANTA GİBİ ZEKİ VE DAHİANE FİKRİMİ SADECE BU KADINA VERMEK İSTEDİM ACIDIM ÇÜNKÜ. SENİN GİBİ SALAKLAR BU FİKRİ BURDAN GÖRÜP ÇALARSINIZ DİYE. SÜPER Bİ FİKİRDİ BURDAN GÖRÜP DE ÇALMANIZI İSTEMEDİM O FİKRİ.
- +1 yıl
Hala yazmayacağım çünkü fikir hırsızı çok sizin gibi. BÖYLE KÖTÜ BİR DURUMDA OLAN Bİ KIZA KÖTÜ BAKACAK KADAR ŞEREFSİZ DEĞİLİM BEN. MERHAMETLİYİM. BU DEDİĞİNİ ŞU ÜLKEDE EN SON DÜŞÜNECEK KİŞİYİM BEN. ÇOK ÇİRKİN Bİ İFTİRA BU ŞAHSIMA.
- +1 yıl
@asi-esmer nereden biliyorsun? kalbimi yarıp baktın mı? hem vallahi hem billahi doğru söylüyorum. iyi niyetliydim. sadece özelden söylemek istiyordum. başkalarının görmesini istemedim.
- +1 yıl
tamam böyle şeyler var ama ben onlardan değilim diyorum konu kapansın artık. YETTİ !
- +1 yıl
@asi-esmer Lan kes tamam illaa söylettireceksiniz, insanların bilmesini istemiyorum özelden sana söyliyim dicem şimdi ona da sapıklık dersin sen.
- +1 yıl
ne kendini ele vermesinden bahsediyosun sen iftiracı mal. Amaaan benim niyetimi Allah biliyor sen ne dersen de. Yalnız bu ağır iftiralarını da Allah görüyor.
- +1 yıl
@asi-esmer Bak bak bak tutturmuşsun kendi bildiğinin doğru olduğunda, at gözlüğüyle bakıyosun şu an bana. Ama bence sen şizofren falansın yaa valla bak.
- +1 yıl
@asi-esmer karı koca ilişkileri ile alakalı, kocasına davranış şekliyle alakalı.
- +1 yıl
@asi-esmer noldu köpek şiştin mi?
- +1 yıl
@asi-esmer ama bu ağır iftiradan sonra sen bittin ! unutmam seni hayatta unutmam !
- +1 yıl
SEN ÖLDÜN ! BİTTİN SEN ! İFTİRACI bacım SENİ !
- +1 yıl
ÖXÜR DİLE BENDEN SANA İFTİRA ATTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ABİ DE
+1 yılHayır haketmiyorsun. Benzer şeyleri bende yaşadım sütun kesilmesin dikkat et. Takma maalesef Esin bir öküz. Oldugu kadar gider
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu sana verdiği değerin ne kadar olduğunu gösteriyor işte.
Değiştiremezsin...
Bir insana zorla değer verdirtemezsin maalesef.11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de evliyim ve eşinin sana değer vermediğini bir çırpıda söyleyebilirim. Babalığı öğrenir umarım. Ama kocalık sınıfta kaldı
026 Yorumla
Soran+1 yılVermiyor zaten 4 5 gün yardım etti ya onu yüzüme vuruyor ben yaptım ettim diye. değer verseydi halimi anlardı
- +1 yıl
Hele şu hassas günlerinde... yüzüne vurmak için mi yapmış bunları. Yazık... gebelik olmadan nasıl biriydi
Soran+1 yılGebelikten sonra daha sinirli biri oldu. Eskiden bu kadar değildi. Değer kıymet vermiyor
- +1 yıl
Gebelikten bu yana cinsellikten uzak olmanız buna çok etken. Erkekler bu yüzden böyle sabırsız
Soran+1 yılBenim elimde olan birşey degil ki yeni doğum yaptım ağrım sizim var bana da yazık değil mi
- +1 yıl
Şu an 40 gün yapamazsın zaten. Elinde değil tabi ki. O da biliyo. O yüzden bişey diyemiyor ama gerginliğinin sebebi bu
Soran+1 yılO genelde de böyle gergin. Ben normalde katlanıyorum ama şu durumda katlanamıyorum bana da ağır geliyor
- +1 yıl
Ağır. Bi süre annen gelsin yardıma. O da evden uzak olsun. Ne dersin
Soran+1 yılAnnem gelemez hem çok uzak hemde çalışıyor
- +1 yıl
tek şansın var, o da biraz da kocana cinsel ilgi. yani oral vs, çocuğu emzirdikten sonra üstüne çık, senin sinirini alırım ben de. imalı davran. terbiyesiz ol biraz
Soran+1 yılDoğumdan önce konuştum bunları ne zaman istersen hallediriz bir sürü yolu var dedim. Kendin yapmak istersen de soeun yok dedim. Ama bu hakarete haketmiyor
- +1 yıl
çok şanssız kadınsın ya, eşine ne güzel açık çek vermişsin nankörlük yapıyor
Soran+1 yılŞanssız ve sevilmeyen. Başka açıklaması yok
- +1 yıl
halbuki seni sarıp sarmalasa akşamları, sen yine razı gelirsin onun isteklerine
Soran+1 yılEvet 2 güzel söz 2 samimi gülümseme. Hepsi bu kadar
- +1 yıl
üzülüyorum böyle evli kadınlara. ne kocalar var
Soran+1 yılMaaalesef bende, bana da
- +1 yıl
severek mi evlendin
Soran+1 yılEvet öyleydi
- +1 yıl
nasıl bu hal geldiniz...
Soran+1 yılBilmiyorum. Hiç anlamadim. Ama sevgisi kalmadı o yüzden sanirim
- +1 yıl
Kilo mu aldın?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Elinin altındasın ya. Ulaşımca değersiz :( nasıl adam bunlar ya
Soran+1 yılOlsun allahtan hayırlısı artık yapacak birşey yok ya bu deveyi gudecez ya bu diyardan gidecez
- +1 yıl
Aynen öyle..
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Keşke hemen ayaklanmasaydın, o yüzden geri çekildi hemen. Sen bence geri yat çok ağrılarım var de, hiç bir şey yapma sadece çocukla ilgilen.
00 Yorumla
+1 yılBöyle öküzlerle evlenmeden önce düşünecektiniz bunu şimdi hiç zırlamayın
07 Yorumla
Soran+1 yılAlnında yazıyor dimi?
- +1 yıl
İnsan kaderini kendi çizer bacım cubba atlarsanız böyle de ağlarsınız
Soran+1 yılUmarım sen kendi kaderini güzel yazarsınız. Seneler sana bu sözlerini yüzüne çarpmaz umarım:)
- +1 yıl
Evlilik düşünmüyorum tatlım.
- +1 yıl
He hiçte düşünmüycen demi? Hiç anne olmak istemiyceksin hiç sevmiyceksin birini. Ne kadar iğrenç bi kalbin var! Yoruma bak tiksindim resmen insanlık dışı
- +1 yıl
En azından kocam benim umursamıyor diye ağlamam tatlım.
Soran+1 yılBoşver uğraşma daha ufak yaşi biraz yasasın ve gorsun hayatin gerçeklerini
+1 yılSadece doğum değil normalde de yardım etmesi lazım çünkü kimse kimsenin hizmetçisi değil hayat arkadaşısınız siz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılTamm okuzle evlenmişsin. Beklenti içinde olmazsan üzülmezsin
00 Yorumla Evden defolup gitse daha faydası olur sana. Varken sırf zarar.
00 Yorumlagerekli şeyleri istiyosundur ne diye çocuk doğurdun ki bundan kendini belli ederdi yani önceden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzüldüm durumunuza inşallah eşiniz anlar kıymetiizi gerçekten böyle yapmaları hiç hoş değil😞
00 YorumlaBu nasıl bir eşmiş? Değer vermiyor böyle. Geçmiş olsun bu arada size umarım kısa zamanda iyi olursunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet değer vermiyor. Teşekkür ederim sagolun
+1 yılÇok şey istemiyorsunuz da annesinden görmemiş alışmamış o yüzden sanki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Böyle bir hıyarla neden evlendin?
10 Yorumla
+1 yılçok sey istemiyorsun yetistirilme tarzı yüzünden
00 Yorumla
+1 yılÖyle kocayı boşa gitsin
00 Yorumla
+1 yılAllah yardım etsin
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 YorumlaEşinle konuş bence böyle davranması tuhaf.
00 Yorumla
+1 yılErkek demesek daha iyi olur ona
00 Yorumla
+1 yılayrıl?
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim lohusayken bile bana yardımcı olmuyor. Çok mu şey istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım