Düşünün ki bir kişi erkek/kadın birisiyle aylarca görüşüyor olsa ve ona karşı ister istemez belli başlı duygular olacak sevecek değer verecek bu çok güzel bir histir. Ama sonrasında ilk buluşma kararı alıp bir yerde buluşmuş olsalar ve aslında konuştuğu insan ile gördüğü insan arasında (hareket konuşma mimikler davranışlar) bambaşka olsaydı eminim büyük bir hayal kırıklığı olurdu.
Şahsen benim için toparlanmak zaman alırdı.
insanların duygularını incitemem, bu yüzden birini incitmektense ortadan kaybolmayı tercih ederim. Birisinin benim yüzümden kötü hissetmeye başlamasının bir nedeni olduğumu bilsem kendimi çok suçlu hissederdim.25 Nisan 2021 Pazar Saat 16:40
Bu yüzden hemen buluşma taraftarı değilim. Tanımak için uzun süreli sohbetler, konuşmalar olmalı. Bir kaç aylık tanıma sürecinde kimse kendini gizleyemez. Bu sayede ilk buluşmada her zaman doğru tercih yapmış olurum.
Bu yüzden direkt ilişki konusu açıldıktan sonra buluşmak olmaz, elde olmayan şekilde gerçekleşmişse o ayrı fakat önce arkadaş olunmalı. Buluşuyorlarsa arkadaş olarak buluşsunlar ki kadın/erkek buluştuktan sonra bir taraf uzaklaşırsa en azından karşı taraf ilişki anlamında hayal kırıklığına uğramaz. (bunu reelde zaten gördükten sonra bir şeyler düşüdüğümüz için sorun olmaz) Böyle bir şey yaşayacağımı düşünmüyorum çünkü olduğum gibiyim görüşmede yazışmadaki gibi değilsem bu ilk olduğu içindir yani alıştıktan sonra yine yazışmadaki samimiyeti kurarım. Bunun dışında bir problem olacağını sanmıyorum, olursa bile benlik bir şey değildir çünkü kendimden eminim, kaybetmem. Bu ego vs. değil, olanı söylüyorum işte.:) Karşı tarafta bir sorunla karşılaşırsam tanımaya devam ederim hani belki o da benim gibidir. Öncesinde konuşmadığım biriyle direkt bir buluşma kabul etmem zaten. Tanımaya devam ederim dış görünüş olsun kişiliği olsun vs. Alışmaya çalışırım çünkü buluşmayı kabul ettiysem zaten bir kabullenme vardır. Bunlara rağmen anlaşılamıyorsa yapacak bir şey yok:)
Eve gidip neden öyle oldu diye düşünürüm. Sonra onu arar onun nasıl olduğunu sorarim niye ole oldu bir tek benim içinmi kötü geçti bir şey olmus demekki baya yıkık bir durum yaaa
Öncelikle ilk buluşmanın güzel geçmesi için tüm ön hazırlığı yapardım ve buluşma anında da yine dikkat ederdim. Hem fiziki hem ruhsal açıdan hem de mekan açısından. Bunlar görüşmeyi etkileyen faktörler arasındadır. Ayrıca ilk görüşmenin kötü geçme ihtimalini ortadan kaldırmak için görüşeceğim kişiyi iyi seçerim, seçimime güvenirim 😉 tüm bunlara rağmen yine de kötü geçerse güzel tarafından bakmaya çalışırım yaşananlara ve uygun bir vakitte bir kez daha denerim.