İlk buluşma heyecanlı olduğu kadar streslidir. İlk buluşma stresiyle başa çıkmak için işte beş ipucu: Seçtiğiniz mekan her iki taraf için de özel bir anlam taşımayan halka açık bir mekan olmalı. İlk buluşmada her zamanki tarzınızın dışına çıkmamaya özen gösterin. Bu sayede kendinizi daha iyi hissedeceksin. Geç kalmamak ilk izlenim için oldukça önemli, vaktinde randevu yerinde olunuz. Hava durumunu dikkate alıp planlarınızı ona göre yapın. Asıl buluşmadaysa kendinize çok yüklenmeyin, birbirinize ısınmanız biraz zaman alacaktır. Doğal olun, olmadığınız biri gibi davranmayın.
Bence stres insani sacma sapan dusuncelere ve hareketlere sokuyor. Genelde ben pek stres olmam. Hatta neredeyse hic olmam :) galiba bu biraz da yaşin vermis oldugu bir sey. Keske soyle heycanlanacagim, karsisinda elim- ayagim birbirine dolanacak birisi olsa..
Eğer buluşmadan önce sert bir americano ya da bir kadeh alkol alırsam cok rahat olurum Kendimi kasmam benimle bulusucak diye Olmadıgım biri gibi gösteremem Neysem oyum Daima dürüstüm bu konuda ve cogu ilişkim dürüst oldugum için start verildi 😉
Sakız çiğneyin. Sakız çiğnediğinizde beyninize yemek yediğiniz sinyalleri gider. Yemek yediğinizdeyse sakin bir iş yaptığınızı düşündüren hormonlar salgılanır. Ayrıca özgüven de verir.
Sosyalden konuştuğumuzda çok eğlenceli olduğunu düşünerek ilk buluştuğumuzda biraz geç kalmıştım geldğimde olur canım böyle seyler trafık vardı gıbı konuştum öyle bir tersledi ki :D çok ağır bir insanmış kusura bakma diyip oturmam lazmmış felan
İçinden 100e kadar say 50den sonra stresin azalmaya başlayacaktır. Ve kendine buluşmanın çok iyi geçeceğini hatırlat telefonda nasılsan ilk buluşmada da öyle ol. Unutma not: stres insanı kasar ve karşında ki seni kasıntı bu ya diye nitelendirebilir
strese girecek bişeyin yok saçmalasan bile o senin ona olan duygunu saçmalamandan anlar. o yüzden sıkıntı yok. eğer art niyetli bir durum varsa zaten olmasın bir zahmet
Bir de bu yaştan sonra ilk buluşmanın stresini mi yasayayim yoksa yalnizligin gittikce artan yüküne mi alisayim? Benim acimdan sorulmasi gereken soru bu...
Gidersin, karşındakini seversen ve o da senden hoşlanırsa tanışmaya devam edersiniz. Bu kadar abartmanın, kendini boşuna strese sokmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.
İşte , o buluşma anına kadar deli stres oluyorum. Lakin bir süre sonra , rahatlamaya başlıyor insan. Üç beş kelam vs... ama o stres illa oluyor. Bunun bir çözümü yok benim açımdan.. :)
İlk buluşmada çok heyecanlıyım falan demiştim zaten karşı tarafta öyleydi, ama bir süre sonra alışıyorsun sanki 40 yıldır tanıyorsun gibi hissediyorsun.
Bende bu sendrom nedense hiç olmadı ve boş geliyor.. bu sitede 65 kişi ile buluştum ve samimi ve rahat olunca karşımdakiler de buna uyup rahat davrandı. Böbrekler yerinde fiyuvvvv
En İyi Cevaplar