Erkek arkadaşımla kavga ettik 1.5 yıldır sevgiliydik bana ilgi meraklısısın falan dedi bende ayrıldım ayrıldıktan sonraki gün bana yazmaya devam etti aradı falan sonra akşam yine konuştuk barışacakmısın dedi barışmam büyük ihtimal dedim daha sonra bana ben rahat insanım sen çok ilgi istiyosun veremem dedi ben istemiyorum seni dedi sevgililiği dedi bende bir daha yazarsan yüzsüzsün dedim sizce doğrumu yaptım yazarmı tekrar
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kırıldım ya doyumsuz da denilmez bence istemiyorum denir mi ya yüzüme karşı
Güncellemeler
+1 yıl
Birde fotoğraflarımızı çıkarmıştı kestim attım
Erkek arkadaşım seni istemiyorum dedi yardım edermisiniz?
Benim 1 yıllık sevgilim vardı o okuyordu ben değil okulunu bahane edip ayrıldı benden ben kapaliyim bu arada o benim ilkimdi her yönden sonra okulu İzmir'e düştü ordaki bı kızla sevgili olmuş sonradan bana döndü ama kabul etmedim o zamanlar aradan bı yıl geçti kimseyi hayatıma alamadım ama sonradan biri çıktı karşıma 2 yıl olacak nerdeyse Ağustosta ve çok mutluyum eski sevgilim bana ilgi göstermezdi ama şimdi kendimi çok değerli hissediyorum
Amin yani şöyle söylym sana kendini onun yanında değerli hissetmiyorsan daha fazla çaba gösterme biliyorm öyle demek çok zor ama imkansız değil ilk zamanlar üzülsende biraz vakit geçtikten sonra onun kötü yanları gözüne batar böyle biri ile sevgili olmak istemezsin
Bidaha muhattap olma şu kelimeye bak ben rahat bi insanım de demek ya sıktır et şunu gereksiz oksijen israfı o kelimeyi dedikten sonra mesaj atarsan sen de malsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yüzsüz değilse yazmaz sen de yüzsüz değilsen cevap vermezsin muhattap olmazsın.
Yazar ama zaman alır senden SONRA başkani bulur ama sende bulduğu hiçbir şeyi onda bulmaz bu yüzden geri gelir ama kabul etmemelisin bence
Bulmam falam diyodu hepsi yalan
İlişki yeni bitince herkes öyle der
O 1.5 yıl içinde hep öyle dedi
Ayrılınca demedi
Tabi herkes öyle değil ama
Benim 1 yıllık sevgilim vardı o okuyordu ben değil okulunu bahane edip ayrıldı benden ben kapaliyim bu arada o benim ilkimdi her yönden sonra okulu İzmir'e düştü ordaki bı kızla sevgili olmuş sonradan bana döndü ama kabul etmedim o zamanlar aradan bı yıl geçti kimseyi hayatıma alamadım ama sonradan biri çıktı karşıma 2 yıl olacak nerdeyse Ağustosta ve çok mutluyum eski sevgilim bana ilgi göstermezdi ama şimdi kendimi çok değerli hissediyorum
Ya ne kadar güzel inşallah hep mutlu olursunuz
Amin yani şöyle söylym sana kendini onun yanında değerli hissetmiyorsan daha fazla çaba gösterme biliyorm öyle demek çok zor ama imkansız değil ilk zamanlar üzülsende biraz vakit geçtikten sonra onun kötü yanları gözüne batar böyle biri ile sevgili olmak istemezsin
Evet haklısın doyumsuz falan demesi gerekmezdi ya
Bidaha muhattap olma şu kelimeye bak ben rahat bi insanım de demek ya sıktır et şunu gereksiz oksijen israfı o kelimeyi dedikten sonra mesaj atarsan sen de malsın
Yazmaz bence yani ben olsam yazmam
İyi yapmışsın...
engelle
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!