Erkek arkadaşım onun yanında olmamı istemiyor?

Yakın zamanlarda erkek arkadaşımın annesi kötü bir durum yaşadı ve 15-20 gün yoğun bakımda kaldı. İlk hafta erkek arkadaşım onun yanında olmamı ve onunla buluşmamı hiç istemedi (oysa haftada 4-5 gün buluşurduk normalde) ama yakın erkek arkadaşları (2 kişi) ile gayet güzel dertleşiyor, anlaşıyor. Hatta bir haftanın sonunda en son yakın erkek arkadaşlarının ısrarıyla topluca buluştuk. Neyse bunu atlattık derken 4 gün önce çok sevdiği biri öldü ben de o gün dışarıdaydım olayı duyunca hastaneye gelmek istemedim ve o yine onun yanına gelmemi istemedi, mesajlarıma bakmadı, aramalarıma cevap vermedi. Sonradan öğreniyorum ki yakın arkadaşları da oradaymış onları yanına çağırmış tabi ben bunu duyunca hemen hastaneye gittim. Üzgündü yanında olmak istedim ama o pek benim onun yanında olmama izin vermedi. Ertesi gün cenazeye gitmek istedim adresi de bilmiyorum önce olmaz dedi sonra ancak 20.00 gibi gelebilirsin o zaman adresi veririm falan dedi onu da kabul etmiştim sonra şans eseri arkadaşlarından biri bana yazdı saat 14.00te biz (2 yakın erkek arkadaşı ve onların kız arkadaşı) taziye evine gidicez sen napıcaksın diye ben bunu duyunca o zaman hep beraber buluşup gidelim dedim onların yanına gittim öyle buluştuk. O gün de çok üzgündü ama sonra akşamüstü onu hep beraber alıp sakin bir yere götürdük yüzü biraz gülüyor gibiydi ben de onu öyle görünce biraz daha fazla yüzünü güldürmek istedim ama hiç öyle olmadı hatta tam tersi bana karşı çok kırıcı oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum neden böyle yaptığını da bilmiyorum. Çoğu zaman arkadaşlarının desteğini daha çok istediğini gözlemledim kendimi çok dışarıda hissediyorum. Benim başıma bir şey gelse ilk önce ona koşarım ama o benim için aynısını düşünmüyor ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşım onun yanında olmamı istemiyor?