Erkekler evlendiği kadına iç güveysi olarak gitmeli midir?

Merhaba,

Belki bu soru erkekleri kapsayan bir soru olarak görünüyor olabilir, Ama genelde şöyle bir şey vardır. Türk toplumu olarak genelde evlenen erkekler evlendiği kadının Kendi bulunduğu şehirde olmasını ister, kendisi evlendiği eşi için başka bir şehre gidemez sadece kendi doğduğu memleketi ise istisnai durumlar olabilir.

Açıkçası yakın zamanda buna benzer bir olay yaşadım görüştüğün kadın evlendikten sonra benim Ankara’dan İstanbul’a taşınmamı istedi açıkçası ben de kabul etmedim ve bu yüzden görüşmeyi iptal ettim.

Çünkü abimin evi Bizim evimize çok yak Bu yüzden bir de özel durumundan dolayı kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmem.

Kadınlar evlendiği erkeklerin kendi şehrine gelmesini erkeklerde evlendiği kadının şehrine taşınmayı kabul eder mi?

25 Nisan 2021 Pazar Saat 05:05
Evet gitmelidir
Hayır gitmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten olur diyenleri ya da bunu cinsiyetci olarak görenleri anlamıyorum Arkadaşlar düğünde bütün yük erkekte takısı düğünü masrrafı oldu birde gidip onun yaşadığı şehire taşınalım hatta donumuza kadar kadının üstüne olsun ondan sonra da beklersiniz mutlu olmayı söz hakkınız bile olmaz. Ayrıca ben bedensel engelliyim nasıl bırakır ailem hiç düşündünüz mü?
Güncellemeler
+1 yıl
@Minnoşumbne gibi sataşma amaçlı yorum yapan birbirine sataşan yorumu görüşü kaldırılır