Abla bu konuşmanın fake olduğuna dair yemin edebilirim ama kanıtlayamam diye bir söz var ya hani ben onu hem yemin edebilirim hem kanıtlayabilirim diye değiştiriyorum :( Ak Parti destekçisi birisi çok yüksek ihtimalle AKP demez :( Ak Parti der :( Tekniğiniz iyi ama geliştirmeniz lazım :(
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fake değil artık yeter? Ben neden fake koyayım kardeşim şizofren miyim ben? Ben psikolog a gitmiyorum bu durumu anlatacak arkadaşım yok buraya yazıyorum tayyipe tapıyor resmen
Atatürk zamanına göre yapması gerekeni yaptı Nasıl Abdülhamid gibi insiyatif kullanıp manevra yaptıysa oda yaptı Ne Atatürk den vazgeçeriz nede OsmanGazi den Ne Sultan Alparslan dan vazgeçilir Nede Teomandan o asalakla tek bir nefes tek bir cümle bile harcama.
""Adalet ve kalkınma partisi" çift tırnak içindeki kelimelerinin anlamalarına bak bu partiyi destekleyen ve zorla destekleme konusunda net konuşan kişiye bak sen çoktan kaybetmişsin koyunlara katılmak istiyorsan devam et
Birincisi bunun partiyle alakası yok adamın kendisi Atatürk'ü sevmiyor sende hemen ayrıl normalde ilişkilerin hemen bitirilmesi taraftarı değilim ama herkes düşüncesinde özgürdür kimse kimseye seveceksin veya sevmeyeceksin diye şart kılamaz.
Şimdi bir şey derdim de.. kalsin. Bu ne ya, bu ne saçmalıyor böyle? "Hâlâ Atatürkcusun" kadar anlamsiz bir cumle olamaz, işin normali budur zaten. Emrivaki tavırlar, ay yemin ederim uyuz oldum şu an..
Sana zorla istemediğin bir şeyi yaptırmaya calışıyor ayrılman daha mantıklı ilerde de bu tarzda konular başınıza gelicek ve hep sana baskı kurabilir bunun icin dikkat et
çünkü geri kafalı, çünkü yetersiz, çünkü zekadan yoksun.. Atatürk ü sevmemesini anlamaya çalışıyorum ne kadar zor olsa da ama bunu diretmesini anlamam.. hele ki siyaset konusuna hiç girmiyorum..