Pandemiden dolayı iş yerim kapanabilir diye başka bir iş başvurusunda bulunmuştum müdürünü ekledim normalde hiç erkek arkadaşım yok sevgilim haricinde ve telefonumu kurcalar genelde ve kurcaladı iki gün önce iş yerinin müdürünü gördü eklediğim sen bana böylemi bağlısın abartarak telefonunda hep erkekleri siliyorum dedi sen o.. musun dedi sindiremedim artık ve ayrılma kararı aldım eminmisin dedi evet dediğimde heryerden silmiş bide kendini haklı görüyor sizce benmi haksızım? Gönlümü almasını çok isterdim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayrılma gerekçesi olmamalıydı , senden onu silmeni isteyebilirdi. Sana kaşar gözüyle bakan biriyle devam etme zaten. Ayrılmanız isabetli olmuş
Çok seviyordum zamanıma yazık oldu beni hiç anlamıyrdu hep çamur atma peşindeydi ve polis memuru kendisi hep suçluymushm gibi şüpheli bakıyordu bana
O zaman dahada iyi olmuş ayrılmanız. Geçmiş olsun. Bir süre sonra nasılsın diyerek dönecektir ama sakın tekrar başlama
Eminmisiniz :)
Silmis heryerden ama
Eminim. Silsin. O dönerse döneceksin değilmi. Bak sakın dönme. Küçük bir yerdemi yaşıyorsun =
Yok dönmek istemiyorum sadece çok sevdim ya önceden bir otelde çalıstım oranın sahibi bana srkıntılık yaptı ama erkek arkadasımın yanında aradı oda artık ondan dolayı bana güvenmiyor
Güven problemi varsa ve bu her fırsatta karşına çıkacaksa ondan ayrılmalısın. Bu tür diyaloklara muhatap kalmayacağın biri olsun hayatında
Haklısınız çok teşekkür ederim
Rica ederim. üzülme. inş. daha iyi biri çıkar karşına
Sevgilin tam bir mal. Yaşı kaç?
27 yaşı ve kendisi polisti çok şüphciydi zamanıma yazık inan beni anlamadan dinlemeden çamur attı
Demek tam olgunlaşmamış. Polis olması ne değiştirir. Hem çamur atmış hem de güven problemi fena s. çar. güvenini sarsan bişey mi yaptın?
Şöyle bisi oldu bir önceki iş yerinde bana müdür sarkıntılık yaptı arayıp oda duydu beni suçladı ondan sonra böyle güvenini zedeledim galiba bilmiyorum
Adam sarkıntılık yapmış sen pas mı verdin?
Hayır tabiki onda bile beni suçladı dinlemedi ben otelde birkaç gün çalıstım müdürü çıktıktan sonra beni aradı tanışmak isterim senle vs vs erkek arkadasım yanımdaydı o söyletti bisiler ama benim bile oadamın arayacağından haberim yoktu ondan sonrada işte iki gün önceki olayda ya aynıs olursa diye hep erkekler siliyorum bilmemne sen o musun dedi kaldıramadım
Güven sarsacak bir durum yok. Güzel alımlı bir bayansan yürüyen çok olur. Bu her seferinde senin sevgilinin malca sana güvenmiyormuşcasına tepki vermesini gerektirmez. Bu ilişkideki çekiciliği öldürür. Bir de erkek özgüvensiz aşırı gereksiz kıskançlık yapması dayanılmaz hal alır. Müdür ya da başkasının seninle tanışmak istemesi gayet normal güzelsen. Sen ahlaklıysan sorun yok. Aynısı sevgilin için de geçerli ondan hoşlanan eden olabilir. O da kendini bildikten sonra sıkıntı yok. Sana güvenmemesi sanki sen kuruk sallıyormuş muhabbeti çok büyük sıkıntı.
Haklısınız kesinlikle yazmayacağım ona ama özür dilemesini okadar istiyorum ki neden derseniz çünkü sindiremiyorum dediği lafı
Özürle geçecekse bu davranışlar neden olmasın
Ama baksanıza en son ki olayda iş için başvurduğum adamı ekliyorum bana o. musun diyor nasıl sindiriyim benmi yazayım sence
Ya o. musun yazmış sindirilecek bir durum değil. Çekilecek bir herif değil. Kesinlikle yazma. Zaman ve emek kaybından başka bişey değil. Arkana bakmadan net bir şekilde s. ktır çek tereddütsüz. Mutsuzluktan başka bişey getirmez sana
Teşekkür ederim kesinlikle