Bizim aramızda 5 yaş var ben uni 1 deyim o da 24 yasında calisiyo lise mezunu. Plansızız karavana gidecekmişiz gibiyiz dedi Nisan dugun ne zaman gibisinden bende dedim ki elimden bir sey gelmiyor bende ailemde once eğitim iş olmalı kafasındayız senin yaşın geçiyor diye ben kendimden böyle önemli ödünler veremem manasında şeyler söyledim zamana ihtiyaç lazım ufağım henüz dedim. 3 senedir beraberiz ve çok emek sarf edilen bir iliskiydi. Sizce kim haklı. Tanistigimizda yasımı biliyordun bu yuzden beni bırakırsan hakkımı helal etmem duygularım oyuncak değil dedim. Bekleme sözü verdik birbirimize dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Neymis akrabalara mahcup oluyomus 24 yaşına geldim gibisinden şeyler duyuyormus.
Arkadaşlar detaya bakar mısınız sevgilim mi haklı ben mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayrilirsiniz yakında geçmiş olsun 😅
Kim hakli
Ulan duyuyorsa duysun ben ,28 im. umrumfa. degil s. gsin çokda umrumda sizofrenmi bu cocuk
Bilmiyorum işte akrabalarını takmaması lazım takcak biri değil normalde ama bilmiyom takiyo demek ki
Kesin doguludur hep onlardan cikio bunlar alayı andaval
Yok istanbıl
Mumkunati yok onun kanında dogululuk var garanti veriorum kendini geliştirememis ezigin teki kendini kurtar abicim boş ver
Bilmiyorum tuhaf tuhaf konusuyor söz vermişti bazı şeyler için ama boşa çıkaxak gibi
Salla çıksın gerekirse kardeşim kendi hayatının değeri yokmu
İyi birine benziyorsun sıhbet edebilir miyiz kafamı dağıtmak istiyorum moralim çok bozuk.