Ya abi hergün cafeye mi gidilir ya bi çaya 50 veriyoz karnımızda doymuyo bide benim diğer takıldıgım arkadaşlara laf ediyor cafeye giderek mi eğlenilir ya yoksa hergün başka şeyler yaparakmı eglenirsiniz siz ya abi gel gıdek diom plastion oynamaya gelmiyo cafeleeden nmi çıktık ya cidden
Arkadaşlar haklımıyım ya?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Alnının teriyle kazanan para bu. Eğer arkadasın kendisi çalışmıyorsa veya başka sorumlulukları yoksa normal tepki ama eğer uzun bi süre çalışıp ne kadar zor kazanıldığını görüyorsa demek ki bi terslik var. Gercekten arkadaşlık bana çok saçma geliyor artık (27 yaşındayım). Zor gününde yanında değil, boş zaman harcıyorsun ve vakit kaybı. Ailemle artık daha çok vakit geçiriyorum baktim kimseden fayda yok. Boş cafelerde oturup duracağımı değerimi bilenlerle geçiririm veya kendi annemi götürürüm öyle yerlere en azından sevinir. Böyle egolu insanlar zararlı da olabilir
Ya aw gel diom internet cafeye gıdek diom gelmiyo plastion oynaya sana gelen diom kabul etmiyo bilardo oynamaya gıdek diom gelmiyo okey oynayak diom onada gelmiyo tek bildiği şey aw cafede oturup tatlı yemek çay içmek hergün gidilir mi lan
U lan o kadar imkanım var arabam altımda param da var sükür ama cafeye gidip de sevilmeli bile bile🙂 cayimi evimde içerim kahvemi de... bir gün gittim kahve içmeye mekanın önüne cektim arabayı mahalle varoşları nasil bakıyor bir tane si kim llsa birini sokmam😂😂😂
Her gün cafeye giden boş adamdır benim gözüm de bir bo k değildir... kaliteli adam dediğin gibi 2 3 ayda bir çıkar ama öyle cafe tarzı varoş yerlere gitmez... mekan olur clup olur enerjisini atar döner evine. Cafe gibi yerler vasat yerler
Cafe kültürü eğer sosyalleşmiyorsanız dümdüz saçmalık. Ben gidersem tanıdıklarımın bol olduğu yere gidiyorum cafede bazen 10 tane tanıdık kişiye denk geldiğim oluyo bu şekilde onlarında arkadaşlarıyla tanışıyorum tüm cafe bebim ortamım gibi bişi oluyo.
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Ya knk öyle olması lazım zaten 2 kişi hep sıkar zaten ben geçen gün cafede bi arkadaşımı gördüm mesela çagıtcaktım
Biz Berk ve Şenay 💫 Şu ekran görüntüsünden anladığımız: Sen haklı olmaktan çok, kendini değersiz hissetmişsin 😕 Arkadaşının üslubu gerçekten kırıcı. Eğlenme biçimi herkeste farklı; kimisi kafe sever, kimisi Playstation, kimisi yürüyüş, fark etmez. Önemli olan senin keyif alman 🎮☕ Eğer arkadaşın sürekli aşağılıyorsa, mesafe koyman gayet normal. Haklısın: Saygı olmayınca eğlence de olmuyor 🙃
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Konunun alakası ne pavyonla 🤣 harbi saçmalamış bende gidip te bi kahveye 250 tl bayılamam o sebepten mekan sevmiyorum eve çağırıyorum ya da ben gidiyorum
0
1 Yorumla
Soran
5 ay
Benim okuldaki diğer arkadaşlar bara gidiyolarda onlara mı özeniyon dıo aw sen yokken onlar vardı ya
Ya aw gel diom internet cafeye gıdek diom gelmiyo plastion oynaya sana gelen diom kabul etmiyo bilardo oynamaya gıdek diom gelmiyo okey oynayak diom onada gelmiyo tek bildiği şey aw cafede oturup tatlı yemek çay içmek hergün gidilir mi lan
Valla biz gamer çiftiz valo fortnite oynuyorduk sürekli en son beraber platform oyunları oynamak istedik ama onda ps5 vardı bende xbox series s uyuşmuyordu gittmiş xbox almış ocak ayından beri beraber birsürü oyun oynadık şu an gotham knight oynuyoruz fortnite devam valoyu bıraktırdım cocuk gibi sinirleniyor diye sizede tavsiye ederim beraber gidin internet cafeye
Biz fortnite aracılığı ile tanışıp 3 ay duo kaldık 4lü gruptuk hepsi dağıldı biz kaldık 4. ayda sevgili olduk geçen sene 29 mayısta şu an tanışmamızın 1tam birinci yılı
Ya ben sana şö diyim bu mal öyle bi mal ki ya abi bak şimdi gitti kendine maç şeyi aldı bütün maçları tv de izliyor zaten bizim burada Fenerbahçeliler derneği var şimdi tamam televizyon var sadece ya aw gidip evde de izleyebilirsin ya aw gidip aynı maçı 200 kişinin içinde izliyon ya 200 tl para veriyo enayilik değil mi bu
Anı yaşamak istiyordur ona bir şey diyemem atmosfer farkı varda awk bu maç izliyosa oyunlara niye cocuksu diyo bende maç izlemem oyun oynarım ama sevgilim isterse izlerim beraber asla hayır demem o mutlu olucaksa ben de multu olurum hatta kendisi bana bilmiyorsam öğretir ki yapiyor
Hayır knk bak izlesin tabi de gitti bu digiturk aldı ya kaç bin tl ye sırf evde maçları izlemek için lan ben onı alsam evden izlerim maçlark dışardan nıe izliyim onu diom çok istiyosam stada giderim derneğe nıe gidem
Ya geçen gün lokantaıa soktu beni aw evdesin ebde yesene ya işte lokantaya gittik bi kuru bi pilav yedi 800 tl para verdi bide pilavla kuru fasulyenin yarısını yemedi böyle bi ml ya
Valla baya haklisin 25 yasindayim ps3 aldim black store indirdim icinde 1700 oyun 130 a yakin turkce yamali oyun var istedigimi secip harika oyunlar oynuyorum demem o ki playstation oynamayi bilene guzeldir kari gibi hep kafede para harcanir mi ka
Ya ben sana şö diyim bu mal öyle bi mal ki ya abi bak şimdi gitti kendine maç şeyi aldı bütün maçları tv de izliyor zaten bizim burada Fenerbahçeliler derneği var şimdi tamam televizyon var sadece ya aw gidip evde de izleyebilirsin ya aw gidip aynı maçı 200 kişinin içinde izliyon ya 200 tl para veriyo enayilik değil mi bu
Hayır knk bak izlesin tabi de gitti bu digiturk aldı ya kaç bin tl ye sırf evde maçları izlemek için lan ben onı alsam evden izlerim maçlark dışardan nıe izliyim onu diom çok istiyosam stada giderim derneğe nıe gidem
Ya enayilik deilmi evde digiturk varken bide ona kaç bin tl para vermiş yani ordan izlemek varken Fenerbahçelilet derneğine gidip izlemek ne ya 200 tl veriyo bide