Tehdit ediliyorum hayatım kararıyor ne yapacağım?

Arkadaşlar ben birisiyle konusmaya basladim bu konustugum kisiyi ailem ve akrabalarim taniyor. İlk sevgili oldugumuz günün gecesi bana evin altina gel dedi ben de gelmem falan diyince ısrar etti gittim. Orada beni dudağımdan öptü ben de ittim falan baska yerlerime dokundu. Sonra ben eve gittim. 2 hafta falan konustuk bana bazı konusmalarimizda o gece hakkinda konuştu. Yanima geldiginde çok guzeldin dudaklarin cok guzeldi falan diye. Sonra biz bir ara tartistik bununla ayrilma noktasina geldik. Bana dedi ki tüm konusmalarimiz mesajlarımiz kayit altinda hatta o gece geldiginde de her seyi kaydettim benden ayrilirsan ailene tüm akrabalarina her seyi anlatırım. O an cok korktum ne yapacagimi bilemedim. Ya benimle devam edersin ya da anlatirim her seyi dedi ben de devam edelim dedim o da devam edersek senden farkli resimler isterim farkli seyler konusurum vs dedi ben de korkudan tamam dedim. 1 hafta böyle devam etti. Bugün de benden resim istedi dantelli takım al giy bana resim at diye. Ben de onu oyaladım bu saate kadar ama kuşkulandı. şu an da bana resimleri atmadin sözünde durmadin yarin ortalığı karistiricam dedi ben yine yalvardım yapma diye. Eğer devam etmek istersen iliskiye gireriz surekli yatariz belaltı konusuruz resim video atarsin vs diyor ama ben bunları yapmak istemiyorum yapmazsam da beni rezil edecekmiş ailem onunla sevgili oldugumu birak normal konuşmama bile kızar ne yapacağım ben çok caresizim bir kaç saat icerisinde aramamı bekliyor. Not: Biz birkaç defa ayrilma asamasina geldik beni tehdit ettiği için barismak zorundaydim her barisma sarti da ya resim at ya belaltı konuşalim falandı. şu an da aynı şeyi yapıyor eğer devam edersen sınır yok her yerini görürüm video resim atarsin falan diyor. Beni kullandığını düşünüyorum bu nedenle yapmak istemiyorum.
Tehdit ediliyorum hayatım kararıyor ne yapacağım?