merhaba arkadaşlar.başımda çok büyük bir bela var.evliyim antalyada yaşıyorum.birisi aracılığıyla biriyle tanıştım.başta böyle olduğunu böyle yapacağını bilemiyordum.başta aşkım falan diyordu seni seviyorum diyordu.snra beni kandırdı tehdit etmeye başladı.onla görüştüğümüzdeki bazı kareleri (anlarsınız) kayıt ettiğini söyledi.ne kadar doğru bilmiyorum.be soğumaya başladım ve alakamı kesmeye başladım ama o ardı mesaj attı ama ne yazıkki evli olduğumdan dolayı sildim hepsini.delil yok yani.tehdit yüzünden bazı şeyleri istemeyerek te olsa yapmış bulundum kayıt var diyo adımı kötüye çıkarmasından korkuyorum.evliyim yuvam bozulsun istemiyorum.çok kötüyüm napıcam elimde delil yok adı soyadı araba palakası mekanı onu biliyorum sadece.yardı edin bana.
Cevabın nedir?
İnsan bazen boşluğa düşebilir yadırgamıyorum, ayrılmamak için kocam duymasın diyorsan yapabilecek bir şey yok, görüştüğünde bunu göze almışsın zaten, bu saatten sonra tek yapabileceğin dikkatli olmak ve ayrılırsan da hakettiğini düşünmek.
Başı belaya girmesinden korktuğun için duymasın diyorsan,ki- sonuçta kocan aşk-sevgi bitmiş olsa bile üzerinde emeği var, üzerinde emeğin var en kötü insan bile istemez kocasının-karısının başının belaya girmesini bu yüzden biraz fedakarlık edeceksin, korkulu ruyalar göreceksin ama bu yoldan başka bir yol yok.İnternet ya da telefonla görüşmeye devam et, karşı tarafın senden soğumasını sağlaya ama asla yüzyüze gelme, sevgi içeren sözcükler kullanma tehdit ederse kayıt et, ip bilgisi vs gerekli delilleri topla elbet zayıf noktası vardır, baktın aynı şekilde devam ediyor bir avk. bulup durumu izah et, etrafa duyurmadan sana yardımcı olacaklardır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılcanım benim bir arkadaşımda nişanlıyken başkasıyla oldu neyse sonra çok pişman oldu bir daha yapmadı ama çocuk bunu tehdit etmeye kalktı konuşmalarımız var eşine gösteririm diye tabi bu arada evlenmişlerdi çocuğun numarasını aldım arkadaşımdan aradın... avukatıyım müvekkilimi tehdit etmişsiniz gerekli işlemleri başlatıcam muhattap olarak sizi mi alayım avukatınız var mı dedim tlf u kapattı sonra ki günlerde 2 kere daha aradım malum bilgilendirme yapılması esastır hukuk da açmadı şimdi ise numara kullanılmıyor diyo aradığımızda sen çok sessiz kalmışsın yavrum ya o bir tehdit ediyorsa sen beş edeceksin ki sindiremeyecek seni hem sonunu bir kurgulasaydın ya yapmadan önce bence can dostun bildiklerinden yardım al bu konuda ama 3 den fazla kişiye de açma bu konuyu ne kadar çok kişi bilirse o kadar çabuk yayılır bu arada avukatmış gibi yapılan aramada sabit tlf kullanın :) geçmiş olsun
20 Yorumla
onunla buluş kendisini konuştur ve bu esnada bir şekilde ses kaydına al, daha sonra tekrar buluş kaybedecek bir şeyin olmadığına inandır onu (bunu önceden tasarla kocamdan ayrılıyorum falan filan) daha sonra kayıtları yedekle ve ona dinlet. yeni yasaları araştır, sanırım tacizin 24 yıl cezası var, polise gidip gizli çekim ve tacizin kanıtlarını vereceğini söyle, yasa araştırmalarının dan da bahset o zaman seni bırakır kanımca. gizli görüntünün de cezası büyük toplamda 50 yıl gibi bişi yapıo kamu davası falan filan daha artar 3/1 yatarı var göze alamaz bence umarım yardımcı olur sölediklerim. birde soğuk kanlı ol
keşke yapmasaydın madem yapıosun iice tartsaydın karşındakini yazık03 Yorumla
Soran+1 yılbazılarına ne kadar kolay gelebiliyo yaa.hatasızım demiyorum ama böyle yapmak zorunda bıraktı.tehdit ederek .başta hiç bişi yoktu.istediğini alamayınca yaptı böyle sonrada ulaştı amacına bida aramıcam rahatsız etmicem dedi kendiside evli benimde evli olduğumu biliyo.bazılarınız düzgün konuşun lütfen.
+1 yılEvdeki kocanı aldatıp iki saatlik zevk için gidip itin köpeğin çakalın altına yatmanın sonu budur. Önce aylarca yıllarca beleş kullanır. Sonrada para tırtıklamaya uğraşırlar.Ondan uzak dur. Tekrar mesaj gelince polise git her şeyi anlat. Evinin içindeki eşyaları tarif edersin..Gerçek olduğu anlaşılır..Sonrası sana ve kocana kalmış...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
34Cevap
illa bozdurcan di mi ağzımı,yahu sen evlenmişin bi kocan var artık.Napiyn amk ya resmen aldatıyosun,yok bazı kareleri kaydetmiş biz anlarmışız falan.Başka adamla tanışıyosun,kocanı düşünmeden sevişiyosun onu yapıyosun bunu yapıyosun sonra diyosun ki evliliğim bozulmasııın.Saygın da mı yok insafsız,evlenmden ne bok yersen ye ama saygı duy şu evliliğe.Sinir oldum durduk yere of.
103 Yorumla- +1 yıl
her koyun kendi bacağından asılır hiçmi günah işlemedin sen kaliteli ukala
sanki kocası sensin yappprammmm sana ne sen kendi işine bak
yaş 18-22 falan senin gibi tiplerde ama her biliyonuz çünkü bu sitede bilmem kaç puansın o puanlar seni olgunlaştırmaz deneyimlerin olgunlaştırılır muhterem zerzevat
sen kadı olsan karşına her gelenin kellesini koparırdın muhterem zerzevat yumurta çalanında,tecavüzcüyüde,nefsi müdafacıyıda ama unutma kendini kusursuz sandığın için sana ne diyim olgunlaş. - +1 yıl
bak bilader kimse kusursuz değildir zaten herkes hata yapar olgun ukala.ama evlilik konusunda aldatmak gibi bi hatayı yaparsın evliliğin de biter.Çok basit birşeymiş gibi görüpte savunma şimdi bana bu olayı.Adalet bekçisi değil kimse,gelmiş buraya yazmış açık açık ne yaptığını,aynı şeyleri karın yazsa böyle böyle yaptım dese öğrensen çok olgunsun ya deneyimlisin ya affedebilcen mi büyüğüm,deneyimlim? Benim sinirim evliliğe olan saygısızlığa
olsun olan olmuş bi kere
sakın arkadaşımızın dediği gibi kocama derim deme yutmaz bu bilöfü fazlada kızdırma saldırıda bulunabilir sana karşın sen dediğimi yap polise ver bişekil onlar üstesinden gelir artık zina suç değil polis sana kızmaz ama madem adamı boynuzladın ve yaramaz bi kızsın o zaman boşan ve bekar takıl istediğini yap ama kocana söyleme kan çıkar sadece polise git korkma01 Yorumla
Soran+1 yılya bazılarına ne kadar kolay geliyo ya.hatasızım demiyorum ki zaten ben.hatalıyım ama böyle yapmak zorunda bıraktı tehdit etti başta bişi yoktu.amacına ulaşamayınca kendisine karşılık vermeyince yaptı bunu.tehditle.aramıcam sormıcam rahatsı etmicem diyoo.kayıt ettim dediği yer arabanın ileri görüşmü geri görüş kamerası mı ne varmış onu sölüyo.bazılarınız düzgün konuşun lütfen
polis tanış bul adamı ona havale et copu malum yerine yiyince jantajı bırakır
kocanıda bi daha boynuzlama çok memnu değilsen ondan ayrıl başkasıyla evlen dürüst ol
polis tanış yoksa jandarma bi tanış bul ona havale et o da yoksa
polis e güven jantajcıyı söyle hallolur korkma04 Yorumla- +1 yıl
Anaokulu terk herhalde.
Soran+1 yılbazı arkadaşlar needen böyle konuşuyo anlamıyorum tehdit var ortada diyorum lütfen anlayışlı olun biraz. bakın ben hatasızım demiyorum istediğini alamayınca yaptı böyle bişeyi sonrada amacına ulaştı aramıcam sormıcam diyoo bilmiyorum ne yapacak.elimde delilde yok
haketmşsnz kocanıza yazk szi gerçekten sevn insana yazk ne kocanız kabulleneblr bu durumu nede Allahü teala nasıl yaprsnz böyle bişeyi brde evlisnz ne anlyrsnzki aldatmaktan çokmu hoşunuza gdyr seven bi insanı delicesine sevdğne eşne bağlı olan bi insanı bianda öldrmk bi kez değlde bin kez öldrmek diri diri kefen biçip mezara koymak çokmu kolay bu kdr yaptklrnz asla yanınıza kar kalmaz ama bunu sakn unutmayn..
10 Yorumlabir hata yapmışsın. bence evli oldugunu hemen söyle, eğer aramaya devam ederse elinde sms mesajlarının olduğunu ve eşine söylemek zorunda kalabileceğini adresinin arabasını vs vs bildiğini söyle. kayıt olayının gerçekleştiğine inanmıyorum. sen bile emin değilsin.
00 YorumlaNe yuvasından bahsediyorsun sen be ? Sana müstahak, hatta az bile. Sabah sabah ağzımı bozmak istemiyorum. Umarım ortaya çıkar yediğin boklarda, neyin ne oldugunu görürsün. Yapacağını yapmışsın evliyken, simdi g*t korkusuna acaba ne yapsam diye düşünüyorsun yakalanma korkusu sarmış seni. Hadi simdi istediğiniz kadar eksileyin beni.(!)
11 YorumlaBöyle adamlara inanıp daha sonra bu haltları ortaya çıkarmayacağına kendini nasıl inandırdın anlamıyorum.. ? Herşey yolunda gitseydi devam edecekmiydin ? Eğer mutsuzsan kocandan ayrıl ne yapıyorsan yap özgürce. Eyliyken bunu yapmandaki neden neydi ?
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim hiçbi nedenim yoktu inanın banaa.oyun ageldim sadece ne devam etmesi hiç mi yok normal arkadaşınız öyle bişiydi nolduğunu anlamadım
Soran+1 yılben değil o söylüyordu.istemeyerek söyletti bikaç defa.kendisine istemediğimi defalarca söledim tehdite başvurdu.
1- öncelikle eşinle konuşmalısın. eşinin herşeyi bilmeye hakkı var. bu sorunu eşin ile birlikte kolayca çözebilirsiniz.
2- senin için önemli olan evlilik mi yoksa evli kalayım ama bu bahsettiğin türde ilişkilerim devam etsin mi? o zaman eşin ile konuşma. sana musallat olan g*vatın muhakkak zayıf bir noktası vardır. onun dediklerini yapman ona güç verir. zayıf noktasını bul senin dediğin olsun.00 Yorumla
+1 yılmesajları silmen önemli değil savcılığa başvurduğunda hepsi ortaya çıkıyor..Açıkcası bir hata yapmışsın onun tehtid etmesine izin vererek tekrar hata yapıyorsun..Zaten evliliğin düzgün olsa o kişiyle görüşmezdin..Bence doğru olanı yap savcılığa başvur
10 Yorumlaöncelikle onun yaptığı delikanlılığa sığmaz şerefsizin teki p.şt.. öğrenmek istediğim sen onun elindeki kayıtları gördün mü? varsa göstersin eğer yoksa o şerefsiz kurusıkı atıp seni kandırıp devamlı istifade etmek istiyor..
00 YorumlaEvlisin? Ve bazı kareler ? bu kareler nedir acaba acıklar mısın?
Sen eger aldattıysan kocana acıyorum. adamın ne gunahı vardır.. Yazık21 Yorumla
+1 yılŞimdi darılmaca kırılmaca yok senin adın kötüye çıkmasında kimin çıksın ?
Senin hayat arkadaşım dediği insan böyle birşey yapar mı ?20 Yorumla
+1 yılne oldu en başta tanıştığın gibi davransaydı sürekli devam edecekmiydin görüşmeye.gerçekten çok yazık.evlisin ve yaptıkların saçmalık ötesi.herkes hakettiği hayatı yaşar sende hakettiğini yaşayacaksın.
11 YorumlaSeni tehdit ediyorsa tehdit ettiğine dair kanıtların olsun. Sen de onu o kanıtlarla tehdit edersin. Ama tehditin içeriği önemli ..? O işler o kadar kolay değil...
09 Yorumla
Soran+1 yıltehdit ettiğine dair delilim yok salak gibi mesajlarıda sildim ama öyle bişeyde dökümanı istesem çıkar demi.adını soyadını arabasını plakasını yaşadığı köy adını biliyorum.adam güvenmiyosan al kimliğimi dedi bana..
Soran+1 yılne yapabilirim somut olarak sizce...
Soran+1 yılya herşey için çok geç tehditlerle oldu zaten ama delilim yok malesef masajları arama kaydınıda sildim.istediğini alınca artık aramıcam rahatsız etmicem dedi.ama ben yinede şüpheleniyorum.oda evli.bugüb telefonu kapatmıştım açtım onun aradığı bilgisi geldi onu silmedim bende geri çağrı yapmadımm..
Soran+1 yılbu akşam memlekete gidiyorum.10 gün kadar kalacağım .bu süre içinde ne olur yada ben nasıl bir önlem alabilirim ona karşı.sen ettiysen bende kayıt ederim göze alıyomusun dedim et dedi ama telefonun şarjı bitmişti.bu ona ne kadar inanmıştır .tekrar görüşmemi söylediler bazı arkadaşlar kayıt et o zaman dediler faydalı olur mu sizce amacının daha da kötü olmasından korkuyorum
Sen onun numarasını bana versene :) Sonrada Bana 1 qün ver senı arayacak halı kalmıcak emın ol... Hee şölede bır olay var yaptıqın yanlıs evlıyken ama yardım edebılırım ...!
00 Yorumlayuvanın bozulması için gereken herseyi yapmssn.. Allah sen beni bu sekilde sınama nolur:( yazık yaa gercekten yazık Allah kimsenin basına getrmesn.. cennet sizin gibilerinin ayaklarının altında mı oluyor anlamadm ben..;!
00 Yorumlayardıma ihtiyacın varsa doğru kişiyi buldun son nefesini benim elimde vermesini istiyorsan yes de..
11 Yorumla- +1 yıl
Bana da yardım edermisiniz
onu başkalarıyla yatıp kalkmadan önce düşüncektin versin valla yuvan da bozulsun
eşinin o kareleri görünce senin gibi birini istemicektir zaten daha fazla yalan söyleme hayata00 YorumlaTelefon hattını değiş veya onu engelle...
Telefon numarasını savcılığa ver beni rahatsız ve taciz ediyor diye.. geçmiş mesajların hepsini savcılık çıkartabiliyor mesajları silmenin bi önemi yok..00 Yorumla
+1 yılarkadaşım ysşadığın olay üzücü gerçekten ama kesnlıkle sıkıntı yapma hiçbirşey yapamaz istediği kadar tehdt etsn.cevap verme numaranı değiştr.o şantaj yaparak seni kullanmayı amaçlıyor ama kanma bnce
04 Yorumla
Soran+1 yılya bi insan bu kadar şerefsiz olamaz ya bu sabah 6 buçukta kapıya kadar geldi eşim işi dolayısıyla evde yoktu.allahtan kendi annem vardı.nerdeyse ben açacaktım kapıyı son anda vazgeçtim annem açtı masus başka birinin adını söyledi.annemde ben bilmiyorum misafirim dedi kapıya çıkmadım ama sesinden tanıdım giderken az gördüm karpuz verdi anneme ne kadar şerefsiz ya napıcam bişiler söleyin arkadaşlar
- +1 yıl
arkadaşım sen bununla nasıl oldu da tanımadan ilişkı yaşadın
Soran+1 yılya inanın böle olacağını bilemedim gerçekten.korkutmaya mı çalışıyo anlamadım korktuğumu bildiği için böle mi yapıyo bilmiyorum...
- +1 yıl
bence tehdit ederek istediğini yapmaya çalışıtor sonuçta emn ol ki bişey yapamaz rahat davran bnce.nasıl tanıştınzki ununla arkadaşım.
insallah yedigin haltlar ortaya cikar.. utanmaz kari
00 YorumlaBazı yorumlar alakasız ve gereksiz..Yıkıcı değil yapıcı olun biraz.
01 Yorumla
Soran+1 yılbilemezler başlarına gelmediği sürece oyuna geldim diyorum kimse anlamıyo.
mafya falan tanıdıgın varsa araya koy korkudan oralardan kaçar!yuvan bozul masın istiorsan tabi;!yada poliss her ikisinden biri olur başka çaren yok!
00 Yorumla
+1 yılLan gerizekali kadin evliyken baska erkek senin neyine sana cok iyi olmus utanmiyor muaun? Madem yosmalik yapicaksin neden evlenip de esine yanlis seyler yapiyorsun. ? Utan be birde yardim istiyo milletten
10 Yorumlaiyi olmuş sana haketmişsin, yalancının mumu der susarım
00 Yorumla
+1 yılesıne cok uzuluyorum senın gıbı bırıne yardım edersem bende seytana uymus olurum saol kalsın
02 Yorumla- +1 yıl
neyine üzülüyorsun adam öğrenirse kırıyı bırakır daha iyisini alır bu kadar basit çocuk varsa onlarıda göstermez oldu bitti anında kapar defteri bu kadınla bi dahada muhatap olmaz tamam kabul kadının 2tokat hakkı var ama fazlası olmaz kendinize gelin
benim başıma gelse karıyı 2 tane tokat basar xxxxxx ederim oldu bitti
sizlere kalsa öldürüp hapiste oğlanlarla takılırsınız enayi gibi kaç kere hapse düştünüz?kaç kere adam vurdunuz ?
(VURUN KAHBEYE)can tatlıdır kendinize gelin - +1 yıl
wallahı bende cok fena doverdım onu bılmıyorumda aldatılmak cok kotu allah dusmanımın basına vermesın erkan ınsan kendını kaybeder o an ne yapacagını bılemezsın
+1 yılbence hak ettiğini yaşıyosun ihanetinin bedelini ödemelisin
01 Yorumla''Evlisin ve birisi aracılığı ile tanışıyorsun''
Su testisi geyiği hani, bildin mi?00 Yorumlaeeee hak etmişsin, sen kocanı aldat, sonrada yuvam bozulmasın de öylemi? be vicdansız sen zaten yuvanı yıkmışsın.
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. iyi b.k yemişsin. yazık eşine. ama ii olmuş, adam öteki tarafa sayende cennet banko olarak gidicek.
00 Yorumla
+1 yılsavcılıga ver tehdit ediyor de gizli bir şekilde senin fotonu videonu çekmesi ve bununla sana şantaj yapması sucdur
00 Yorumlaseni tehdit edip ayrılmamı diyor..amacı ne yani tehditte..
03 Yorumla
Soran+1 yılamacının ne olduğunu bilmiyorum.haklısınız laflarınızda.ama yemin ediyoorum tehditle yaptı herşeyi.bazılarınız ağır konuşmasın lütfen
Soran+1 yılszie demedim zaten ağır konuşuyorsunuz diye.öyle konuşanlara dedim herşeyi söyledim olmuyo.amacına ulaştı aramıcam zarar vermicem rahatsız etmicem dedi.bilmiyorum nolur.gerçekten çok zor durumdayım bende hata yok değil bendede var ama böyle kişilerin bazılarını bu hale getirip böyle şeylere zorlaması çok kötü ve çok iğrenç bişey
iyi olmuş inşallah peşini bırakmaz allahın sopası yok
01 Yorumlaevliliğinin bozulmasını istemiyormusun? acaba hangi evlilik..
10 Yorumlaevliyim yuvam bozulsun istemiyorum''demişsin sen o adamla o haltları yerken yuvan zaten çoktan bozulmuş bacım.Kocana yazık.
00 Yorumla
+1 yılsen kocanı aldatmışsın zaten... yazık kocana yardım isteme yağtığından uutan brence
00 Yorumlaevliyken sen o karelerde yer aldığına göre bu durum senin için bayağı bi güzel olmuş ozaman:)
22 YorumlaDiğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zor durum elinde koz var evli olman bir şey yapsan yuvan yıkılır söyler kocana 😞
00 Yorumla
+1 yılEvlisin ve bunları yaptın. Haketmişsin.
00 Yorumla
+1 yılbu sana ders olmalı bence.
00 Yorumla
+1 yılEvliyken böyle bir bok mu yedin sen şimdi
00 Yorumla
+1 yıl...
Olan eşine olmuş gerisi hikaye.01 Yorumla
+1 yılhiç bişey olmaz
sakin ol01 Yorumlaanlarsın ne ya :/ sen kocanı aldattın mı yani? :/
00 Yorumla
+1 yılçevre bakanlığına haber ver
01 YorumlaYuvan bozulsun artık kaşınmışsın.
00 Yorumlabana özelden ulaşır mısın.
02 Yorumla- +1 yıl
Banada yardım edermisiniz
+1 yılsakin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılbu durumda nasıl sakin olunurr bilmiyorum.oyuna geldim sadece bunu biliyorum.
+1 yılAz bile sana.
10 Yorumla
+1 yıliyi olmuş
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?