Aşk İlişkileri Sevgilim var ama Mercedesi olan zengin biri bana aşık olduğunu söyledi. Ne yapıcam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ama Mercedesi var ve zengin ya, birde çok tatliş 😔 Güncellemeler+1 yıl Sevgilimle bir yıldır tanışıyoruz. Mercedesi olan sevgilim olduğunu bilmeyip sevgili olmak isteyen biri Sevgilim var ama Mercedesi olan zengin biri bana aşık olduğunu söyledi. Ne yapıcam? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benim de Mercedesim var ama galiba insanların kullandığı gibi arabayla sevgili yapamıyor veya yapmıyoruz demek ki. Belki de bana kroluk geldiğinden olsa gerek. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı. Dikkat et o yıldız sadece kaymak içindir :))Öyle değil mi @tayyara 1 6 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl @TayyarRA Yorumla TayyarRA +1 yıl Yüzde 101lik haklılık payı olan yorum hahaha 😂😂 Ne güzel kayıyor yıldız da ama 😂 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl @TayyarRA jjtjtj Yorumla TayyarRA +1 yıl @ahhbukizlar haahah bu sanıyor kş gkg yıldız sahibi seviyor 😂😂 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl @TayyarRA :)) nickimi sesli oku Yorumla TayyarRA +1 yıl @ahhbukizlar hahaha fenaaaa Yorumla
İbrahimuzun Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Mersedes var layn get bin işi bitiğinde yolun Sonunda en müsait yerde indirir seni 0 0 Yorumla
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Motorum demiyorsun da Mercedesi var ve zengin diyorsun.. 0 0 Yorumla
HiggsBozon Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. ikisini aynı anda idare et kızım zenginin dolarını , fakrinin yaprağını al parayıda fakirle ye 0 0 Yorumla
uye656332 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Sorun mercedesi olmasimi.. yoksa lakabının mercedes olmasimi 😂😂😂😂😂😂😂 0 0 Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Parası olduğu için tatlı geliyordur sana kdldldlsldld 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl gerçekten sevseydin sevgili, o adamı görmezdin bile..o yüzden ayrıl ve mercedesli ye git.. 0 0 Yorumla
oquzbey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Paraya sevgilini sat işte senin gibi mallar oldukça bizler çok üzülürüz 1 0 Yorumla
aylinnn012 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Gerçekten para için bu ikileme giriyor musun inanamıyorum ben size ya 1 0 Yorumla
diamondladyy Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl parayla mutlu olurum diyorsan zengini seç (çoğu kadın parayı seçer zaten sende böyle yap) 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. He he inandık tamam 🤪 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Mercedes önemli bir detay haklısın 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayrıl hemen o çocuğa yazık 0 0 Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bak kızım mercedes bu boru değil iyi düşün🙃 0 0 Yorumla
gökyüzüiçimde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Peki BMW olsaydı olurmuydu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sorun nerde göremiyoruz 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgiline ihanet etme Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Mersedesli sana çakar bırakır. İyi düşün taşın. 0 0 Yorumla
huyuhuyuma Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Mercedesliyi al bu devirde zor bulursun fkdkdkk 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. 😳 ne 0 0 Yorumla
kumral2001 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Kullanabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Benim de Mercedesim var ama galiba insanların kullandığı gibi arabayla sevgili yapamıyor veya yapmıyoruz demek ki. Belki de bana kroluk geldiğinden olsa gerek.
Dikkat et o yıldız sadece kaymak içindir :))
Öyle değil mi @tayyara
@TayyarRA
Yüzde 101lik haklılık payı olan yorum hahaha 😂😂
Ne güzel kayıyor yıldız da ama 😂
@TayyarRA jjtjtj
@ahhbukizlar haahah bu sanıyor kş gkg yıldız sahibi seviyor 😂😂
@TayyarRA :)) nickimi sesli oku
@ahhbukizlar hahaha fenaaaa
Mersedes var layn get bin işi bitiğinde yolun Sonunda en müsait yerde indirir seni
Motorum demiyorsun da Mercedesi var ve zengin diyorsun..
ikisini aynı anda idare et kızım zenginin dolarını , fakrinin yaprağını al parayıda fakirle ye
Sorun mercedesi olmasimi.. yoksa lakabının mercedes olmasimi 😂😂😂😂😂😂😂
Parası olduğu için tatlı geliyordur sana kdldldlsldld
gerçekten sevseydin sevgili, o adamı görmezdin bile..
o yüzden ayrıl ve mercedesli ye git..
Merhaba,
Sevgili sevdiğine denir siz yanlış isimlendirmişsiniz.
Paraya sevgilini sat işte senin gibi mallar oldukça bizler çok üzülürüz
Gerçekten para için bu ikileme giriyor musun inanamıyorum ben size ya
parayla mutlu olurum diyorsan zengini seç (çoğu kadın parayı seçer zaten sende böyle yap)
He he inandık tamam 🤪
Sevgilini bagaja at gezdirin bi :D
Mercedes önemli bir detay haklısın
Ayrıl hemen o çocuğa yazık
Mercedes iyidir daim olur inşallah 😎
Bak kızım mercedes bu boru değil iyi düşün🙃
Peki BMW olsaydı olurmuydu
Sorun nerde göremiyoruz
Sevgiline ihanet etme
Mersedesli sana çakar bırakır. İyi düşün taşın.
Slaksın gerçekten, golddigger
Her zamanki gibi mercedes kazanır
Mercedesliyi al bu devirde zor bulursun fkdkdkk
😳 ne
Sevgiline üzüldüm ayrıl kesin.
Kullanabilir
Mercedesli çakıp bırakır diğeri evlenir fark var
Ya bı SG
Trol Soru
Karar sizin..