Hiç diğer erkekler gibi değil. Genç zengin hatta benden 8 9 yaş küçük ama 20 yaş büyük gibi ağırlığı duruşu zekası var.
Fazla akıllı.
En kral eve arabalara mekanlara sahip ama hiç biri ile ilgili bir paylaşım arabada story falan atmıyor. Ama etrafında yaşından büyük hayli kadın kız var. Tek kusuru. İş yapabilmek için ortamlarının eşleri ile veya kızları ile birlikte oluyormuşum. Ama en yakın arkadaşı. Onu tehdit ettiklerini söyledi. Kocalarına babalarına şikayet iftira atmakla.
Hatta bir süre bu pis durumdan ötürü terapi almış.
Olur mu bundan.
Hoşlanmamın sebebi maddiyat değil kesinlikle. Kendine çekiyor resmen
Fazla akıllı.
En kral eve arabalara mekanlara sahip ama hiç biri ile ilgili bir paylaşım arabada story falan atmıyor. Ama etrafında yaşından büyük hayli kadın kız var. Tek kusuru. İş yapabilmek için ortamlarının eşleri ile veya kızları ile birlikte oluyormuşum. Ama en yakın arkadaşı. Onu tehdit ettiklerini söyledi. Kocalarına babalarına şikayet iftira atmakla.
Hatta bir süre bu pis durumdan ötürü terapi almış.
Olur mu bundan.
Hoşlanmamın sebebi maddiyat değil kesinlikle. Kendine çekiyor resmen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Şimdi başrolde
20 yaşında zengin bir genç var
Bu genç çok zengin
Evler arabalar paralar kalite
Bu gencin etrafında çok kadın kız var
Gencin Arkadaşı kızları taciz etti vb durumlar yüzünden ona iftira atmak la tehdit ediyor
Bu zengin arkadaş istese etrafındaki bütün. Kadın kızlardan 1 dakikada hepsinden kurtulur ama yapmıyor
Sözde terapi almasına rağmen hala bilerek kadınları başına topluyor
( Elliyor okşuyor ) Biri bişey dedi zamanda iftira atıyorsun diyor
Ya zaten zenginsin tamam iş yapman lazım satış elemanın erkek olsun
Muhasebeci erkek olsun
Yokk hepsi kadın olacak istedimi yapacam
Sonra gerçekler ortaya çıkınca iftira atıyorlar diyerek masum rolüne yatacam
Zengin olunca insalarin düşüncesi bile sana çalışıyor vaybee
Soru soran kıza önerim arkadaş muhtemelen grup seviyor takıl işte ( iyide bahşiş verir )
Ne biçim konuşuyorsun sen. Kendi bir yerinden uydurduğu şeylere bak
Hayır uydurma yok
Düşünsene zenginsin yanında bir sürü manken gibi erkek çalışanın var ve arkadaşın seni tacizci diye iftira atıyorlar naparsin
Terapiyemi gidersin piskolijik destek mi alirsin
Yoksa onları işten çıkartıp kadın erkek karışık çalışan mi alirsin
şu an onu savunmakta haklısın bahşişi fazla aldın icin
Herkes yolunda
Terbiyesiz herif nerenle anlıyorsun? Arkadaşı ifitra atıyor demiyorum arkadaşı anlattı diyorum. İş yaptığı kişilerle iş yemeği yerken onlar da eşlerini veya kızlarını getiriyorlar hâliyle tanışıyorlar oradan. Sonra o kadın veya kızlar buna sarkıyor. Zorla birlikte olmak istiyorlar belliki. Olmazsada babalarına kocalarına söylemek ile tehdit ediyorlarmış.(İfitra niteliğinde)
. Canından parasından olacağına katlanıyor işte. Bu durumda onun psikolojisini bozmuş
Anlaşıldı sana bol bahş vermiş laf soyletmiyon
M*l anlatır gibi anlatım
Ben demir yolu taşımacılık sektöründe hizmet veriyorum
Birçok fabrika sahibi ile görüşüyorum yeri geliyor yemek yiyorum durduk yere iş yaptım kişilerin yakınları sarkip ilişki teklif etmiyor bir tanesi ileri gitmeye kalktı
Onunla iş ticaretimi kestim
Daha açık anlatayım sen yine basmadı sen bı fabrika sahibi kizisin seninle sohbet edersem seninle zaman gecirirsem sende benden istediklerini yapmadım zaman tehdit edersen beni buradaki suçlu kız olmaz
Ama senle yemekte tanıştık sen direk sarkıntılık edip beni tehdit edersen kanıtlayacan için umursmam
Yani bu arkadaş kendini tehdit edenlerle biseyler yapmış ki terapi pisiyatri vb diye kendini deliliğe vurmuş sıyrılmak için
Adamın mal varlığı dışında da bişiylerini öğrenmeye çalış daha tutarlı bir yaklaşım olur
Biliyorum. Zaten
Olmaz adam jigolo bildiğin başka olayları olma ihtimali yüksek muhtemelen ondan sosyal medyasında paylaşım yapmıyordur
Ne olur mu? Onun seninle evlenmesini bekleme 2 3 ay bilemedin taş çatlasın 1 yıla sıkılır tabi bu sadece geneli ele alarak bir tahmin
Iş adamı yolunda sen de sıyırmışsın 2 çıplak bir hamama yakışır devam et boyunun ölçüsünü alırsın
?
Sen 28 olsan o 20 falan. O yaşta da iş adamı değildir. Babasının parasının adamıdır ancak
28 . yaşında. Buraya ailesi ile görüşmüyor bile babasının hiç durumu iyi değilmiş
Sen o zaman 36-37 yaşındasın. Sen bilirsin senin hayatın
İş yapabilmek için arkadaşlarının karılarına atlayan adamdan olur kanka, gözün kapalı dal
Tehdit ediyorlarmış ki arkadaşları değil hepsi babası yaşında adamlar büyük yani ondan
Sen bugüne kadar kaç kişiyi seni becermesi için tehdit ettin :d
Ben öyle ahlaksız değilim. O kadınlar öyleyse bilemem
Olmaz kapilma bosuna illa ki bitecek bir iliski tipi
Başkalarıyla olması senin için sorun olmayacaksa neden olmasın
Neden bence böyle bir insanın senin ilgini çektiğini sorgulamalısın ve bunun cevabı üstüne karar vermelisin.
İnan yaşamını daha sonra öğrendim. Gayet akıllı iş kolik. Başarılı. Kibar nazik komik. Yeri geldiğinde ağırbaşlı
Ne kadar iyi bir insan olursa olsun içinde bulunduğu durumlar sağlıklı değil sence kendisi ne kadar sağlıklı olabilir?
Ama onun açısından düşünürsek hep yalnız mı kalacak ailesi olamaycak mı hiç
Bu onu ilgilendiren bir durum değil mi? Sen onun kurtarıcısı rolüne girmemelisin. Eğer bir ailesi sağlıklı bir ilişkisi olmasını istiyorsa hayatını buna göre yönlendirmeli. Tercihlerini bu doğrultuda yapmalı.
😀 o şeytan tüyünden bende de var ama öyle sapkın huyların yok uzak dur
Sapkın huy? Mecbur kalıyormuş. Düşünsene iş yapıyorsun patronunun eşi seninle birlikte olmanı istiyor. Sen kabul etmezsende hem sana iftira atıp iş hayatına leke edecek hemde artık başına ne gelirse. Kabul etmez misin baskı altında
😀 yahu buna nasıl inanıyorsun sen? Adam sapik 1 hiç bir evli kadına para pul maddi bişey yurumem yuruyene yol vermem 2 bunu kim yapıyorsa sapiktir
Ya yakın çevresi kız çalışma arkadaşlarından duyuyorum. İş yemeklerinde kadınlar bayağı masa altından sarkip temaslar ediyorlarmış. Asistanı söylemişti haftada 10 15 kez otel rezerve ediyorum diyor. Tabi gzili bilgi
Uzak dur derim
Yoluncak Kaz Takıl parada var takıl keyfine bak hep birlikte takılın
Ne kadar inkar edersen et seni çeken maddiyat inan bana kızma sakın ama devir değişti paradan başka bişeyin sözü geçmiyor ve seni de çeken şey para
Fazla akıllı olduğu belli oluyor 😂😅😂ne kafalar ya
Maddiyat değil ise nesi hoşuna gitti?
Hoş yakışıklı fazla zeki
Yaş aralığınız ne kadar?
27 35
Fazla bir fark yok , sen bununla olursan elinde tutabileceğine inanıyor musun?
Soruyu para adamına aşık oldum diye okudum
Ya maddiyatla bir ilgim yok
ne iş yaptığını merak ettim
Ona bağlı oda isterse olur
Sen onun dikkatini çekmeye çalış
Benim tam tersimmiş adam kim lan bu 🤣🤣
Tehlikeli bir durum bence dikkat et
sen yürüyen bir cahilsin
Sübyancı.
28 yaşında adam düzgün konuş
Sistemde yaşın 25-29 arası. Çocuk 8 yaş senden küçükse 17-19 yaşında
Sorduğun sorunun mantığını kavra
Ya tek akıllı sen miisin herkes sistem tam yaşıyla giriyor
İş adamları evlenmez
Doğru diyor benim gibi bekar olurlar 😉😉
Niye ki
Evlenip balayına gideceğine evlenmeyip alayına gideriz
Adamlar rahata düşkün
Evlenip rahat edemez mi hem evli diye yanaşmazlarda
Ahahhaa niye bir sürü meyve yemek varken bir tanesi ile yetinsin 😉😉
Evlense de aldatır diye düşünüyorum
Kendi isteği ile yapmıyor sonuçta baskı var taciz etti diye iftira atacaklar diye korkuyor. Evlenirse rahat eder bence. Çünkü bu durumdan ötürü terapiler almış uzun süre
parasına aşık oldum desene :D
Erkek kardeşi var mı?
Hayır. Ablası var konuşmuyor
Hayır olmaz
Neden ki
olsa iyimi olur
Iyi hayirli olsun
Drama bak awk
@imbackbitchezzz draw draw
Zor bence
No309 dizisi geldi aklıma
Dene bakalım bende merak ettim