Kendi geldi sevgili olmak istedi evli ama ben onu karısından değil başka kadınlardan kiskaniyorum:((?

Evliyken kendi bana sevgili olalım dedi. Bana ters bunlar ama aklıma öyle bir girdili kendi sonra görüşemeyiz ben yanına çok gelemem senin geleceğini etkileyemem diye vazgeçti. Git başkasıyla ol dedi. Sonra bir gece onu aradım dedim ne olcak böyle. Bana dedi kafam çok dolu ilerde görüşelim. Telefonu kapattım ertesi gün yazdım buna bu isim var diye tersledi beni. O gün bugündür aramıyorum. Oda beni sadce whatsaptan takip ediyor. 1 kez yazsa sadce bir kez hakkımda şu an ne düşünüyor bilmiyorum. Kimse kınamasın basima gelmez demesin ben böyle biri değildim. Sanki kara sevdaya tutuldum. O bir şarkı paylaştığımda bile kıskanıyorum acaba başkasına mı diye. Oda beni çok kıskanmıştı. Biliyirum yanlış ama bu hastalıklı düşünceden bir türlü kurtulamıyorum. Ona yazmayacagima bulunmayacağına yemin ettim. Cunku ona karşı aşırı zayıfım. Oda bunu biliyor. Keske beni bıraksa silse. Ama bana demişti seni durumlardan takip ediyorum demişti. Esinden ayrılmasın. Ben onu çok sevdim her gece ağlıyorum onun için. Ayrilsa bile evlenmem onla ona güvenmiyorum. Ama içimden de söküp atamıyorum. Ben duruma be atarsam bu ona cevaben birşeyler atıyor. Belki başka kızlarda var hayatında ama bana karşı ilgisi olduğunu bilmekte çok hoşuma gidiyor. Bikiyorum yanlış engel olamıyorum. Sizce hakkımda ne düşünüyorda yazmıyorda silmiyorda? Istemesem seni bunu sana söylerdim demişti.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim beni anladığımız için. Birsey daha sorcam lütfen cvplayin. Bu adam ben duruma ben mutsuzum sen mutlusun yazdım siz benim neler cektigimi ne bileceksiniz yazmis. Ben veda şarkısı paylaşıyorum o gitme şarkısı sizce bana taktımı? tamam belki baskLarida vardr ama yazmayan daha merak uyandırmazmi bende yazmıyorum cunku
Kendi geldi sevgili olmak istedi evli ama ben onu karısından değil başka kadınlardan kiskaniyorum:((?