Evli erkeğin metresi oldum? Bunu istemezdim. Simdi o beni birakamiyor?

Ben 2 yıl önce bu adamdan hoslandim. Evli olduğunu bilmiyordum. Bigun odasında otururken bana senden elektrik aldım dedi. Beni öpmeye çalıştı. Ben ondan çok hoşlanıyordum. Vazgecmeye çalıştık bize yakışmaz dedik. Ama bir türlü kopamadik. Birde bu adam kıskanç biri kus kaldığımız zamanlarda bile beni kıskanmış. Onunla beraber oluyoruz. Baslarda beni bırakmaya kalkti ama şu an beni görsün ilk o üstüme atlıyor. Bana zevk veriyorsun seni seviyorum diyor. Ben 34 o 52 yaşında. Inaninki öyle insanlar değiliz ama aramızda bi tutku var. Benim ondan beklentim yok. Sadece yanımda olsun mutlu etsin vakit geçirelim istedim. Fakat olay buralara geldi. Simdi o beni bırakamıyor. Sizce neden? İstese bir sürü insan olur peşinde o üst makamda biri. Ama benden vazgeçmiyor. Beni görmeye geliyor. Kimsenin telini acmazken benim kini aciyor. Normalde çok soğuk bir adam ama beni görünce yüzü gülüyor. Sizce bu adam nasıl bu hale geldi?

Güncellemeler
+1 yıl
Beni kullanmak istedgini dusunmuyorum. Cunku çoğu kez bu sana haksızlık deyip beni bıraktı ama ben onu sevdiğimi söyleyip onu ikna ettim. Şu an da benden vazgecemiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çok istiyorum dönmeyi bırakmayı ama olmuyor. Ne yapmalıyım? Ben aramasam yazmasam geliyor benim olduğum kata bana bakıyor
Evli erkeğin metresi oldum? Bunu istemezdim. Simdi o beni birakamiyor?