Esimle aramda 10 yas var gorumemde esinin ablası. Yasit olsak bir sey diyecegim ama diyemiyorum. 7 aylık hamileyim, kocam bana bir sey olur diye evde tek kalmami istemiyor, bende o isteyken ya kendi ailemle ya da ailesiyle duruyorum. 3 gündür her gorumcemlere gittigimde sakada olsa benimle ugrasiyor. Ben onlardan gizli yemeye calisiyorum, bzen gercekten yemiyorum bile.
Esime demedim ama desem ablasiyla kavga cikarir. Gitmek istemedigimi soylesem neden diyecek. Ne yapmam lazim?
Esime demedim ama desem ablasiyla kavga cikarir. Gitmek istemedigimi soylesem neden diyecek. Ne yapmam lazim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani düzgün bir dille söylemelisin çünkü ablasiyla da aran kötü olabilir ama çok cahil bi kadin ya hamile bi kadının üzülmemesi gerek
Uygun br dille anlat onlar oruçlu ben cekiniyom bişey yemeye içmeye de
Ne alaka ya ona neymiş. Saka bile olsa tepkini göster bir daha yapmaz
Bebeğinin gelişimi için sağlıklı beslen ve oruç da tutma mümkünse. görümceni de takma veya ona uygun bir dille anlat. Bu dönemde stresten uzak durmalısın. Sakın görümcen laf atar diye strese girip yememezlik yapma bebeğin daha önemli ondan.
önce bir görüncen ile konuş rahatsız olduğunu bildir devam ederse eşinle konuş
Sağlığın için yemelisin, dengeli beslenmelisin. Senin çekinmen gereken bir durum. Kendisi buna karışıyorsa gelsin buraya anlatırız
Şakasına takılıyorsa aldırma... ya da alındığını uygun bir dille söyle.
O ne karışırmış. Millet kendine baksın ya. Sanki sen oruç tuttuğunda ona sevap yazılacak
Çok cahil bir aileye gelin gitmişsin
Oruç sana düşmez ki kızım kavgayı göze al
Ya eşine söyle ya görümcene rahatsiz olduğunu söyle ya da umursama
Lahmacunselamı, eşine anlatsana
Açık açık söylemelisin rahat edemiyorum de.
Gitmek istemiyorum de ya ne olacak