Tabiki ödüyorlar ben ilkten 17 18dim evet baya saftım bir insan sana iyi olup sonra başkasını bulunca sana kötü davranıyorsa anlıyorsun? bu çocuk zor biri ruh hastası psikolojik rahatsız ikiyüzlü insan diyorum ya görmemek bile yeterli bir insanı tanımak için ben mesela biri vardı Allah'ım o kadar yüzsüz ki anlatamam millette anladı ama susuyorlar yalan dolan var tehdit var ya bunlar niye peki gerçekler ortaya çıkmasın diye millet bilmesin diye herkesin kendi tercihi ben uyardım Allah'a şükürler olsun o onların sorunu çekiyorsa da onun sorunu başka insan mı kalmadı dünya yüzünde amaç nedir aslında o erkek olmadı bu olur rahat yaşarım ama hiç birşey istediği gibi gitmedi karşıdaki kötü biri oda yanlış biri ben birşey demiyorum Allah'a havale ediyorum
Kalbimi şu ana kadar bir kişi kırdı. Bedelini ödüyor mu bilemem ama zamanında İstanbul' da yaşamayı istemeyen kişi şu an ağrıda - derecelerde çalışıyor. Ara ara hala ulaşmaya çalışıyor. Her şeye rağmen mutlu olmasını isterim yaşanmışlıklar hatrına.
Ahımı alan kıran oldu çok üzüldüğüm ağladığım günlerim oldu şu an hayatlarında ne oluyor ne bitiyor umrumda değil sadece yüce Allah'ın adaletine bırakıyorum.