Hep bu yüzden yiprandim zaten. Kontrol edebilsem aynı hatayı zaten yapmazdım. Ayrıldıktan sonra 3 yıl beklemiş ve zırlamıș insanım ben. Neyse geldi geçti
şu an ise başka bi sevgilim var. Onu öylesine çok seviyorum o kadar düşkün ve bağlıyım ki anlatamam. Bugün 4 saat haber alamadım diye deliye döndüm saatlerce telefon elimde ondan geri mesaj bekledim. Her neyse gece gündüz onu düşünüyorum. Odak noktası haline getiriyorum bu yüzden ders bile çalışamıyorum. O ise bana o kadar bağlı değil hatta bana aşık olduğunu bile düşünmüyorum belki seviyordur ama kesinlikle düşkün değil. Onunla ayrılırsam nasıl eskiye dönerim bilmiyorum. Ondan öncekinde olduğu gibi manyaga bağlarım diye korkuyorum. Duygularımı nasıl kontrol ederim ve nasıl az da olsa köreltebilirim? Fazla bağlı ve düşkün olmak istemiyorum
Dalga geçmeyin lütfen benim için büyük bir sorun.
şu an ise başka bi sevgilim var. Onu öylesine çok seviyorum o kadar düşkün ve bağlıyım ki anlatamam. Bugün 4 saat haber alamadım diye deliye döndüm saatlerce telefon elimde ondan geri mesaj bekledim. Her neyse gece gündüz onu düşünüyorum. Odak noktası haline getiriyorum bu yüzden ders bile çalışamıyorum. O ise bana o kadar bağlı değil hatta bana aşık olduğunu bile düşünmüyorum belki seviyordur ama kesinlikle düşkün değil. Onunla ayrılırsam nasıl eskiye dönerim bilmiyorum. Ondan öncekinde olduğu gibi manyaga bağlarım diye korkuyorum. Duygularımı nasıl kontrol ederim ve nasıl az da olsa köreltebilirim? Fazla bağlı ve düşkün olmak istemiyorum
Dalga geçmeyin lütfen benim için büyük bir sorun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaç yaşındasin bilmiyorum ama önceden bende öyleydim.. Zamanla duygusuz biri olmayı öğreniyorsun yediğin kaziklarsan sonra
Olabilirim umarım ama şu var bende. Başkaları gibi insanlara güvenemiyorum hadi güvenip de hayal kırıklığı yaşarsın tamam da ben zaten güvenmiyorum ayriyeten hayatıma giren her insana geçici bakıyorum ve de karşımdakinin asla beni sevdiğine inanmıyorum hatta suanki sevgilimden de şüphe duyuyorum beni sevdiğine dair.. Tüm bunlara rağmen nasıl bu kadar fazla kapılıyorum anlamıyorum takıntılı saplantılı biriyim ondan olabilir mii
Bende öyleydim takıntı saplantı olabilir evet, ama sanmam herkes değer verdiğinin onu sevmesini ister
Beni sevsin istiyorum ama sevmiyor biliyorum şu an ayrılsak 1 saat sonra hiç bişey yok gibi hayatına devam eder umursamaz. Seven insan bu kadar çabuk unutur mu
Unutmaz tabi bende öyle düşünüyorum.
Bu kadar düşersen kaçar elinden öyle düşün kendine hakim ol
Nasıl davranmalı ne yapmalıyım peki nolur yardımcı olun
Bende de aynı durum var ilişkiler bu yüzden bitiyor ben gittikçe o kaçıyor ben sütüne düştükçe o istemiyor en son tak ediyor bitiyor. merak konusu da ayrı bir dert 😂
Hdjhdhdhjd napcaz böyle
Bilmiyorum da baya sıkıldım bundan artık hiç bir şey yapmıyorum. kişilik ile ilgili bir şey soracağım eklermisin
Ekliyim
Canm bu bende de var 1 ay görüştüğüm çoçuğa o kadar bağlandımwki terk etti 5 ay daha peşinden koştum sonra hep engelledi öylece bitti.
Biraz alfa davran bence yapış yapış görünmektense cool görün
Nasıl yapabilirim bunu taktik versene kız biraz
Kanka üstüne çok düştüğünü hissettirme. Kıskansan bile çok belli etme. Yoksa hemen kaçıyorlar. Popişleri kalkıyor rahat davran. Sen olmasan da olur tavrına bürün ama cılkını çıkarma 😂
En başta oyleydim hatta bana diyodu ki hiç kıskanmıyosun naparsan yap kafasındasın fazla rahatsın benim üstünde otoriter kur ne bileyim kıskanilmak istiyorum yasak koy merak et vs. Diyodu.. Bende hiç öyle biri olmadigimi ve yapım gereği rahat bi insan olduğumu söylüyodum ama zamanla tam da onun istediği gibi birine dönüştüm istemsizce.. O zamanlar benimle fazla ilgili alakaliydi. Ama şu an ise tam tersi umursamıyor geç cevap veriyor üstüme düşmüyor. Galiba dediğin gibi bir yerleri kalktı ve olmami istediğini birine dönüştürdü bunu elde etmenin rahatlığı var üstünde. Eski halime nasıl dönerim bilmiyorum ama denicem kendimi tutabilirim
Elbette tutarsın güveniyorum ben sana 😎
Gddjdkdk sana takip atabilir miyim konusman fazla ısındırdı beni sana hdndnjek
İkimizin de gizli olması. Nasıl atacağız 😅
Benimki soru olduğu için gizliden çıkamıyorum ama sen çıkabilirsin takip attıktan sonra geri kapatırsın sağda 3 nokta var ordan dene bakalım,😁😂
Soruda gizlenince tekrar açılmıyor
Açtım. İfşa olmuşumdur😂
😂😂Bişey olmaz attım gizlen
Temiz kalpli sin az kirlen
Cidden bundan mı oluyor?
Aynısı bendede vardı artık yok umursama artık
Nasıl yapicam elimde değil. Temiz kalpli olmaktan inan nefret ettim. Arkadaş çevremden olsun akraba olsun sevgili mevzusu olsun hep zarar gördüm ve görmeye devam ediyorum bir türlü akıllanmiyorum
Seveni siiii... Ler si.. ken.. severler oyuzden sen sevme
Sevmicem deyince sevmiyor mu oluyorum işte sorun burda kontrol edemiyorum. Sanki ben değil de duygularım beni yönetiyor elimde olmuyor
İmkanın varsa diğer yere gelmek istersen gel tavsiye veririm uzun uzadıya
Tamam bekliyorum