Zehirli bal gibi sanki şu sevmek fiili... Dozunu ayarlayabilene helal olsun. ⚘️
Severken ölçülü sevenlerden misiniz aşırıya kaçanlardan mı? 🐝

Zehirli bal gibi sanki şu sevmek fiili... Dozunu ayarlayabilene helal olsun. ⚘️
Severken ölçülü sevenlerden misiniz aşırıya kaçanlardan mı? 🐝

Evet ben ayarlayabiliyorum ama bazen tabi ki bazı şeylerin dozunu istemeden kaçırdığımız ya da fark etmediğimiz durumlarda oluyor sonuç olarak hepimiz insanız hata yapabiliriz. bu yüzden de aslında bence her şeyin bence fazlası zararlı olabilir.
yani insan seviyorum diyerek aslında sevdiği kişiye bazen çok büyük zararlar da verebilir. bu yüzden de insanın kendini bilmesi ve her zaman için kontrol etmesi gerekiyor bence bu gibi olaylarda.
ben de her zaman için sevgimin dozunu bilmeyi deniyorum
yoksa karşımda ki kadını kaybedebilirim.
Birini sevmek. Ben önceden arkadaşlıklarımda aile olarak çok dengesizce severdim bazen çok bazen hiç. O yüzden bir gün birini seversem çok seveceğimi çok zarar vereceğimi düşünürdüm. Aşık olursam... Ama birini sevdim yeni sevmeye başladım dengeli seviyorum hiç öyle düşündüğüm gibi olmadı.
Ne güzel ölçüyü tutturabiliyorsan...⚘️
Bakalım sonunda bu hikayede yine sevilmeyen olmayayımda belkide bu korku yüzden artık dengesizce sevmiyorumdur.
Korku ile yaşanılmaz ki ama nitekim insan hep kaçtığı duyguya esir olur... İnşallah mutlu olursun. 💐
Dimi insan korkularını yaşıyor bu hayatta...😃teşekkür ederim:)
☺️🌸
Ayarlamakta baya bir zorluk yaşıyorum. Sevdiğim insana sarılıp içime sokasım geliyor, tüm gün onunla konuşasım geliyor, her şeyi ona anlatmak istiyorum zor iş sevmek
Sevmek değil de belki de bu derece sahiplenerek sevmek zor... 🙄 ama celladımıza aşığız...😂
İnsan celladına aşık olunca bu yaptıkları cidden büyük bir acı😔 celladımıza aşık olmamayı dua listeme ekledim
🥺💐
Teşekkürler 🥰
Dozunu ayarlayamayıp, aşırıya kaçanlardandım ama artık ayarlayabiliyorum...
Keşke bende de olsa diyormuşum...😅
Olur olur merak etme, çok sevdiğin kişilerden hançeri yiyince (inş yemezsin) ama...😄
Kalbim kanatları yaralı olmasına rağmen uçmaya çalışan bir kuş gibi. Vazgeçmiyor sevmekten... Bakalım artık. 😅
Sev tabi ama ne demişler ölçülü sev sonra ya aklını kaybedersin ya da sevdiğin kişiyi.😄
Akıl biraz hâla duruyor sanırım ama aynı şeyi ikincisi için söyleyemeyeceğim...😅
Hayırlısı..😄
Tabii ki 😄💐
Teşekkür ederim.🥰🥳
Rica ederim 😄🌸
Cevap
10Cevap
Yok be ayarlıyamıyorum, aşırı sevgiden öldürüyorumm😅
İmdat seri katil var sjdjdh
Pıçağımı verin banaa 😅
😂😂😂
Benim ortam yok ya. Ya sevgiye boğarım ya da ilgisizliğimde öldürürüm. Ki sevdiklerim de artık beni görünce kaçacak hale geliyor gvjhbgj
Ahahahah uçlarda yaşamak dedikleri. Benim de ortam yok valla ya hep ya hiç. 😂
Dimi dimi al benden de o kadar fhdghgh
Sevgi bende doz tanımaz 😄 canım, ciğerim, olu veriyor. Yüreğimi çıkarıp eline veresim geliyor. Çok deli çok tatlı bideee çok güzel seviyorum valla şimdi yalan olmasın 😃
Oh daha ne? 😄💐
Üzgünüm, bkunu çıkaranım. Ne dozu ne ölçüsü.. o kadaaaarr çok severim o kadaaarr çok gösteririm ki bunu. Sanırım bu da sevilmeye alışık olmayan insanlara gelmiyor. Veya fazla geliyor..
Ben de eskiden sevgimi çok gösterebilen biri değildim ama ayarlarımla oynandı, boykot ediyorum dndjdh
Ajsjshs bebee geldi aklıma. Pepee'ye "utanma cınım, sıkılmaaa cınım, banaaa beni sevdiğini söyleee" diyordu 😂😂😂 Onun gibisin şu an gözümde. 😂
Ajsjdhd seni seviyorum demesi gerek
😄💐
Hiç ayarlayamam kalbim patlayacakmış gibi seviyorum sevince 😅 ama bence insanım hissedebileceği en en en güzel duygu sevgi
Offf evet ya horon teptiriyor insana sevmek gıcığı sjdjdjd
Hiç ayarım yoktur.. Hep uç noktalarda olur mutlaka..
Bazen dengiyi sağlayamadığım zamanlar oluyor insan içine hükmediyor taşa biliyor yinede bastırabiliyorum zorda olsa
Evet hislerimi elimde kumanda varmışçasına kontrol ediyorum
Gerçekten sevince tam seviyorum ve ayarım kaçıyor.
Sevgim yüksek enerji
Kim AyarLayabiLmişki Ben AyarLayabiLeyim En Yüksek Dozda Devamke.
Aşırıya kaçıp kaybeden türden bir sevgi
Üzgünüm ayarım yoktur
Ayarlayamıyorum
Aşırıya kaçıranlardan 😅
Evet ayarlarim
evet ayarlarım
Yahhhhhhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?